אני אומללה מאוהבת

יפה7

New member
אני אומללה מאוהבת

היי לכולם, אני נמצאת בדילמה עמוקה וחייבת עצה טובה. הייתי בטיול בניו יורק לפני חודשיים והכרתי בחור אמריקאי לא יהודי. חזרתי לארץ והמשכנו לשמור על קשר, ואנחנו מאוד מתגעגעים אחד לשני ונורא רוצים להפגש והכיר טוב יותר. אני יודעת שאני אהיה זו שאצטרך לעבור אליו כי אין מצב שהוא יגור בישראל, ולכן אני מאוד מתלבטת לגבי הקשר. מה עושים? האם קשר בין בני תרבויות שונות כ"כ יכול להצליח? יש לי המון להפסיד- עבודה טובה בארץ, משפחה וחברים... והכל בשביל לעבוד בעבודה לא חוקית ולנסות לראות האם הקשר איתו מצליח... אוף.... עד שמצאתי מישהו שמוצא חן בעיני )-:

Ronit FL

New member
לא תדעי עד שתנסי...

או שתחיי בהרגשת החמצה. לדעתי את צריכה לקבוע לך מסגרת זמן לנסיון, חודש-חודשיים-שלושה ולהחליט אם ואיך את ממשיכה. אם תחליטי שאת לוקחת את הצ'אנס ומנסה אל תעבדי במסגרת הזמן הזה, הרבה דברים תוכלי ללמוד ולהכיר על האדם הזה. תגיעי עם סכום כסף שיספיק לצרכייך הבסיסיים, לפחות. אני לא ממליצה לך לחיות על חשבונו, אני ממליצה לך לבדוק מה הוא מוכן לעשות למען הקשר...

לא מציעה להפסיד את מה שיש...

אפילו שהלב ניקרע... בתור מי שחטפה 2 נוקאאוטים בתוך פחות מ 24 שעות... המשיכי את חייך, חבי
בה. ותראי... מה שצריך לקרות יקרה. לטוב ולרע.|חיבוק

למאוהבת בכלום...

חמודה זה עניין רגשי זמני בלבד, אל תקחי את זה באופן בונה. נכון שקשה מאוד לעיתים למצוא משהו שבאמת רוצה אותך כמו שאת רוצה אותו, אבל מהר מאוד אם תחיי איתו תביני שזה לא בשבילך, המנטליות, החיים, הראייה של החיים לגביך תיהיה שונה לגמרי. אל תעשי טעות, פשוט תפסיקי לשוחח איתו וזה יעבור לך. מנסיון.

ברור מאליו שזו רק אהבה זמנית,

או איזה משיכה לדבר סחתי ניתן להשגה מיידית,ולכן אין לה על מה להסתמך. אני לא רוצה שהיא תתאכזב, כי זה מה שיקרה, כאשר היא תעזוב הכל פה ותיסע אליו לדבר שאיננה בטוחה בכלל במיוחד בגלל שהוא לא יהודי. אם את תמליצי לה לנסות זה יהיה על מצפונך. עדיף לנסות לשכוח ולא לנסות לעשות מאמצים שלפחות 90% מזה לא יצליח.

Ronit FL

New member
אני ממש מקנאה בך!

הלוואי ויכולתי לדעת, כמוך, מה אחרים מרגישים ומה טוב להם או חשוב מזה, מה לא טוב להם. את יודעת, אפשר לעשות מזה קריירה! איפה עברת את הקורס בקריאת מחשבות וא.ק.ג רגשי טלפטי? גם אני רוצה, פשוט נראה לי מגניב לאללה להיות הסגן של אלוהים.

Ronit FL

New member
יש לי עוד הרבה להוסיף

את לא ריאלית, את גזענית! וגם אם את חושבת שאת יודעת הכל, אין לך מושג בכלום! ואפרופו כלום, יפה7 לא מאוהבת בכלום. היא מאוהבת בבן אדם!

לא ידעתי שאת פסיכולוגית...

מאיפה השגת את התואר הזה? בעצם איפה למדת<? נראה לי שאת חובבת, ומרוב שעמום את יושבת מול המחשב ועונה כל שנייה לכל הודעה. לכי תבני לך חיים.

Ronit FL

New member
../images/Emo12.gif

השמיצי אותי, הכפישי את כישורי הפסיכולוגיים, תעקבי אחריי ממעל, אבל פליזזזזזזזזזז, אל תשלחי אותי לבנות חיים, אני לא אעמוד בזה!!!!!

לא מסכים איתך..

ולו רק בגלל האמרה "במיוחד בגלל שהוא לא יהודי". לא רק לעם הנבחר ישנם רגשות, מסתבר שיש בני אדם טובים לא רק בקרב היהודים, לא מאמינה? פורום "זוגות מעורבים" מלא בכאלה זוגות, ושם בטוח תופתעי לגלות שלאהבה אין גבולות. בקשר למשיכה, אני מסכים איתך שכנראה הייתה משיכה, אבל אני לא מסכים איתך שזה כל מה שהיה שם... הכותבת לא הרחיבה כמה זמן יצא לה לבלות עם הבחור (לילה,חודש וכ'ו), אבל היא כן הרחיבה שהם בקשר הדוק למרות חזרתה לארץ, ופה מה לעשות, המשיכה לא משחקת תפקיד, בשביל להמשיך קשר כשרחוקים צריך אופי ומכנה משותף, שמסתבר שיש להם את זה.

Chinita

New member
חסידה=טרול!

אהם לפחות בפורום שלנו!
אגב אנשים כמוה רק גורמים לרצות להתחתן עם גוי וכמה שיותר מהר

יש הרבה שמחכים לך.

יש מליוני גויים שמחכים רק לאחת כמוך אהבלה שתיהיה איתם ובכך מטרתם היא לסיים את השושלת של העם היהודי. בכל מקרה איזה יהודי טוב ייקח אחת כמוך? חה!

למעלה