אני אומללה מאוהבת

Mירב

New member
זה שתחליף ניק כל יומיים לא יעזור לך

להסתיר את זהותך. ולענייננו: הזו שממעל כתבה "מנסיון.", בכזו פסקנות, ואחרכך במקום לספר על נסיונה, עברה להטפות מוסר דמגוגיות עד להיטלר וכו'... אז אני פשוט אמרתי, שבמקום להטיף עדיף לדבר על הנסיון האישי שלך. קפיש?!

זו לא המטרה, מתוקה.

כאשר המטרה היתה כפי שתיארת, היא גם חטפה bull's eye. ממליץ לך לייצר לעצמך את שאת מבקשת מהאחרות. Merry Christmas baby

למאוהבת..

מותר לדחוף את האף ולשאול כמה זמן יצא לכם לבלות ביחד? בכל מצב, הנתונים הם כאלה שאת מוכנה לסכן את מה שיש לך עבורו ולעבור לארץ זרה, דבר שלא יקרה הפוך (מכל סיבה שהיא, ולא חשוב כרגע מהי הסיבה). העובדה שאתם בקשר הדוק ולומדים לגלות גם כשאתם רחוקים אחד על השניה יותר, היא מצויינת, בטח אם שניכם מרגישים שיש לכם מכנה משותף. בכל מצב, אני הייתי מציע לכם עוד לא לעבור שלב כל כך מהר (כלומר שאת לא תעברי לארה"ב כרגע), אלא לארגן לעצמכם איזה מפגש\טיול עוד איזה פעם פעמיים.. (למשל הוא יכול לבקר אותך בארץ\את יכולה לבקר אותו בארה"ב\תפגשו באירופה\כל מקום שבא לכם..) רק כדי שתבלו עוד קצת ותתראו איך שניכם רואים את פני הדברים במפגש (ומבטיח לך שהיום, אחרי שאתם מדברים ולומדים להכיר מרחוק, המפגש הבא יהיה שונה לגמרי מהמפגש הראשון שהיה לכם), רק לאחר מכן, תצטרכו לשבת ולראות איך אתם ממשיכים הלאה. הסיבה שאני אומר את זה, היא מכיוון שאת תיאלצי לעזוב את "המעמד" שיש לך (עבודה,משפחה,חברים), כדי לעבור למדינה זרה שבה אין לך (?) מעמד חברתי (חברים,משפחה), וזה עוד מבלי להכנס לעובדה שאם תחליטי להשאר באופן לא חוקי, אז זה מתכון כמעט בדוק לריבים ופרידות- ופה אני ארחיב קצת: להיות לא חוקי, זה בדרך כלל אומר שאת תעבדי בעבודות היותר ג'יפה,עם המשכורת היותר נמוכה והניצול, וזה עוד בלי להרחיב בנושא שלא תוכלי לצאת מארה"ב כדי לראות את המשפחה (ונלך כרגע רק על המאורעות השמחים:ימי הולדת,בר מצוות,חתונות וכ'ו של האנשים היקרים לך ביותר), דברים אלה לא קלים לאף אחד, והאמריקאים לעולם לא יוכלו להבין איך זה בעצם מרגיש (עם כל הסימפטיה שתבוא מצידם) מהסיבה שאם אינם חוו מעולם חוויה דומה, וזה מתכון בדוק למשברים. למרות הכל, אני כן בדעה שאתם צריכים להמשיך את הקשר, רק להיות יותר מתוכננים, ולעשות דברים בדרך הנכונה. ברוכה הבאה
אייל

יפה7

New member
היי שוב

אז בילינו 5 ימים יחד, שזה לא הרבה בכלל... והאמת, שבהתחלה לא חשבתי שיהיה לזה המשך, אבל... כשחזרתי לארץ, השיחות התארכו והעמיקו והרגש הלך וגבר, ו... קשה להסביר אבל הלב רוצה להפגש. הבעעיה העיקרית שאני מוצאת בהצעה שלך היא כסף. המפגשים הקטנים ברחבי העולם עולים המון!!!! כסף, כולל חופש מהעבודה, שלא נדבר על הזמן שזה מצריך. אני מתכוונת לעובדה שהקשר יכול להיגרר ככה מס' חודשים ואני כבר רוצה לדעת מה קורה איתנו, או אם להמשיך הלאה (אני כבר די מבוגרת ולא מחפשת משחקים). תודה על העצות מהלב

אז תשובה נוספת..

וכמובן שהכל פה ע"פ דעתי האישית בלבד... 5 ימים אינם זמן מספיק ארוך ע"מ להכיר אדם. (ישנם זוגות נשואים שחיים עשרות שנים ביחד, ועדיין טוענים שהם לומדים אחד על השניה יום יום דברים חדשים). כמו כן,רשמת שכשחזרת לארץ, השיחות התארכו והעמיקו והרגש הלך וגבר... האם זה באמת הרגש? או שזו הציפייה והרצון החזק לבן זוג שקצת "השתלט"? (כמובן שאת ורק את יכולה לענות על השאלה הזאת). את גם רושמת "אני מתכוונת לעובדה שהקשר יכול להיגרר ככה מס' חודשים ואני כבר רוצה לדעת מה קורה איתנו". ברור לי שזה מה שאת רוצה, כל אחד בעולם רוצה לדעת מה קורה איתו, ולאיזה כיוון דברים הולכים, אולם כשפועלים בלחץ הדברים מסתבכים (או כמו משפט שאימצתי פעם "מי שעולה מהר,נופל מהר). נכון שמפגשים במדינה "שלישית" יעלו כסף\ימי חופשה\זמן וכ'ו.. אבל הם יתנו לכם יותר אינדיקציה לגבי טיב מערכת היחסים ביניכם. (או כמו שכבר אמרתי, הוא יכול לבוא לבקר בארץ, ואת יכולה לבקר אצלו- העניין לא מחייב מדינה שלישית ולכן יכול לחסוך מעט כסף). כמובן שאני ממליץ על פתרון זה- הסיבה היא שלעזוב סטטוס מכובד בשביל לעבור על החוק ולחיות "כתאילנדית" במדינה זרה הממוקמת בצד השני של כדור הארץ- לדעתי לא נקרא פתרון חכם. ולוותר על סיכוי אחד לאהבה-נוגד את האופי שלי.

עוד פעם אתה

לוקח הפסקה מהעבודה בשביל להכנס לאינטרנט? יאללה,היידה, לחזור לעבודה... הריצוף בחדר העבודה עוד לא גמור!

joojooj

New member
סתם תהיה..

האם זה הדדי? אם כן, למה שהוא לא יבוא לבקר אותך?? אני הייתי עושה את זה במקומו.

יש לי שאלה טכנית

את יכולה לקחת חופשה ללא תשלום מהעבודה למשך חודש או חודשיים? אם כן - זה יכול להיות רעיון נפלא! כך "תבדקי" מה קורה. אם בארץ ואם בחו"ל. אגב, לנו (הישראלים) יותר קל בחו"ל מאשר לחו"לניקים בארץ. במידה ואתם "מנסים את זה", אני מציעה שתנסו את זה במדינה בה אתם רוצים לחיות, כדי שזה יהיה כמה שיותר דומה למציאות בה תחיו... בהצלחה!

Rowee20

New member
"אומללה" יקרה....

רבים שאני מכיר היו נותנים הרבה שיהיו בסיטואציה שיכולה להוביל אותם למסמכי שהייה חוקיים בארה"ב יש מספר דברים לדעתי שאת צריכה לדעת/לקחת בחשבון 1. יהיה חצי שנה מקס לבסס את הקשר ולהחליט האם אתם מתחתנים על מנת להתחיל את הניירת לקבלת האזרחות שהייה או שתצטרכי לעזוב. 2. האם את רואה את עצמך חיה בארה"ב? 3. האם התוכניות האקדמאיות שלך יכולות להשתלב בארה"ב 4. עד כמה את מוכנה ללכת רחוק בקשר הזה? לצערי יש את השיכול הכלכלי ושיקול האופי האם הוא עשיר שיכול לכלכל אותך או שתחיו באיזה דירה שכורה על הפנים לגבי השאלה שלך אם זוגיות כזו יכולה להצליח בהחלט כן תלוי במידת המעורבות של הנוגעים בדבר... מקווה שעזרתי ערב טוב...

WASUPHELLO

New member
תגובה למאוהבת

ראיתי פעם סקר שלפי קצב ההתבוללות בחול תוך מאה שנה לא יהיו יהודים...

וזה קשור כי.....?

אותי חינכו שלאהבה אין חוקים ואין גבולות. אבל אולי אתה חושב שבזכות משפט אחד אלמותי שכזה היא תחזור בה ותגיד "אולי הוא צודק? "

אתה יודע כמה שנים אומרים את זה?

אתה יודע כמה פעמים כבר עברו "100 שנים"? נו, בחייאת!

למעלה