אני אומללה מאוהבת

אניה25

New member
זה ממש לא כלום....

אני התחלתי את הקשר לי ככה, היו שנתיים מאוד קשות ובנפרד.אבל היום אנחנו חיים יחד בניו יורק ועומדים להתחתן. הבעייה היא שאנשים כבר לא מאמינים באהבה אמיתית, כולם נהייו ריאלים מדי.

../images/Emo45.gif מסכים איתך !

ממש אי אפשר לקרוא לזה "כלום" ! אבל את מסכימה איתי שבימינו קצת קשה לעזוב הכל בחפזון, עבור מישהו שנפגשנו איתו רק פעם אחת?

אז מה אם זה סימן שאלה?

אתה יודע כמה פעמים אני עשיתי צעדים בחיים, שחלקם כלל את הצד השני של העולם, והם היו הדברים הכי יפים שעשיתי? יום אחד עזבתי ג'וב, העמסתי תרמיל על שכם וטיילתי בעולם חודשים ארוכים. ויום אחד עזבתי לאמריקה, סתם כי החלטתי, וזה היה אחד הדברים הכי טובים שעשיתי. ויום אחד החלטתי שאני עוזבת את אמריקה וגם זה היה נפלא. לכל צעד בחיים יש משמעות, יש זמן ויש השלכות. נכון, ההשלכות הן לטוב ולרע. אבל מה אם פה זה יהיה טוב? אם היא לא תנסה - לעולם היא לא תדע...

תמשכי את זה ככה עוד חודשיים

קרוב לוודאי אחד הצדדים יתפכח ויתפקח (או סתם יתחיל להשתעמם). ואולי לא. בשלב זה תוכלי להריץ לו טסט קטן לבחון את רצינותו. שיבוא לארץ לביקור. אפילו לשבוע. אין לא יכול יש לא רוצה. לא מקריב? וותרי על הרעיון צ'יקי צ'ק... Merry Christmas

יפה7

New member
היי לכולם

רציתי לשתף אתכם כיצד התגלגלו העיניינים בינתיים... דיברתי עם הבוס שלי לגבי חופשה ארוכה ללא תשלום והדבר, כמובן, לא מצא חן בעיניו. הוא לחילופין הציע לי לנסוע עוד השבוע לניו יורק ולבחון את הבחור ב"קטן" ואז להחליט אם אני מעוניינת להגר לצמיתות (או לתקופה ארוכה). לקחתי את הצעתו הנדיבה (שכללה עזרה בתשלום הכרטיס), ואז הבנתי שעל מקום עבודה כזה (איזו התחשבות, איזו הבנה!!!) קשה לי לוותר. אני נוסעת ביום ראשון הקרוב לשבוע עד ה-2 לינואר והודעתי לבחור שלי שאני מגיעה. התגובה שלו הייתה הפתעה ושמחה מתונה
הוא טוען שהוא שמח שאני מגיעה אבל בגלל שהוא עובד המון שעות הוא לא בטוח שיוכל להתחמק מהעבודה (הוא שחקן ועובד כמלצר). טוב- ברור שהתחושה שלי לגביו קצת נפגעה וכי יצאה לי קצת הרוח מהמפרשים, ואולי טוב שכך
בכל אופן, אני מחפשת אנשים לבלות איתם את הזמן הפנוי שיהיה לי בניו יורק, כך שאם מישהו/מישהי נחמדים במיוחד צרו עימי קשר ואצטרף אליכם לבילויים וטיולים. תודה לכולם על התמיכה/עידוד/פירגון/כנות

Downy

New member
מה זאת אומרת....?

קניית הכרטיס נעשתה ללא ידיעת הבחור מניו יורק

יפה7

New member
הבהרה

ברור שכן שאלתי אותו מראש, וברור שהוא אמר שישמח אם אבוא, אבל בגלל שההחלטה על קניית הכרטיס הייתה אמורה להיעשות תוך 3 שעות (כשבארה"ב היה לילה) קניתי את הכרטיס הכי מתאים ללו"ז שלי בלי להתייעץ איתו והודעתי לו ביום חמישי שביום ראשון הטיסה יוצאת...

למעלה