אני אומללה מאוהבת

Vdrums

New member
נכון רק בגלל זה הם מתחתנים עם

יהודים. הכל קונספירציה אחת גדולה של הכנסיה!!!

Dublinoa

New member
תגיד תומר - נשאר לך קצת דם של ילד

נוצרי? אני רוצה להכין סופגניות הערב

Chinita

New member
אחחח גאלת אותי~!

לא מתחתנת עם יהודי, (ובעיקר לא עם יהודי טוב
) ואני לא רוצה מיליוני גויים, רק את הגוי הפרטי שלי.

הימים הקשים הם בשיאם...Chinita

את חושבת שאת חכמה גדולה, אבל רק הזמן יעשה את שלו ותחזרי הביתה כמו טטל'ה קטנה ובוכיה על מר גורלך.

Chinita

New member
חכמה? אני גאון למעשה

ואם לענות להודעה שלך בכובד ראש (אני עדיין לא החלטתי למה אני בכלל עונה לך אבל נגיד.) אישית אני לא מבינה למה בני ישראל היקרים חושבים שבניהם ובנותיהם הם הכי הכי הכי שבעולם בל נחליף אותם בחבר'ה אחרים. אז תסלחי לי אבל יש מציאות אחרת ועולמות אחרים אשר אולי לא מוכרים לבני העם היהודי אבל לפעמים הם הרבה יותר טובים. וכן הגוי שלי מקסים, מדהים, ותתפלאי אבל גם הצליח ללמוד קצת עיברית בלי שיעורי עזר וספרים כבדי משקל. סתם כי הוא מ-ד-ה-י-ם-! אה ולחזור הביתה? הבית שלי זה איפה שהלב נמצא ולא איפה שלאנשים לא אכפת משאר מליוני הנפשות שחולקים עימנו את העולם. צ'ינה

Ronit FL

New member
../images/Emo16.gifמדליקה לך נר, צ'ינה יקרה

נר ארומטי, עם הריח האהוב עלייך למען יהיה לך רומנטי וחמים ונעים עם אהוב ליבך!

Chinita לפי כל מילה שלך, את בבעיה

את בכלל לא חכמה, כי כרגע הסגרת את עצמך. בדיוק לפי מה שכתבת רואים שאת לא מאושרת ואת בבוץ. אני קצת מרחמת עליך והייתי רוצה לעזור אבל רק עד שייפקחו עינייך באמת לעשות את הצעד האמיתי ולא להישאר ולחיות עם גוי כי סופך יהיה מר וממורמר. זוכרת את הגהינום שם נשרפ היטלר וחבריו?< תעשי חושבים.

למה ככה?

זה פורום מכובד,עם חברים מכובדים שנותנים כבוד אחד לשני. התפתח פה שרשור יפה לדעתי, עם דעות מכל קצוות הקשת. (וגם לך נתנה האפשרות לחוות דעתך), את בחרת להכנס אישית בחברי פורום שדעותיהם שונות משלך.. ועכשיו את מביאה דוגמא של צורר נאצי כהשוואה? זה לא מכובד, לא לך ולא לפורום.

תגידי, חסידה

איך היא אמורה לזכור את הגיהינום בו הם נישרפו? צ'יני, חזרת מהמתים ולא סיפרת לי?? נו-נו-נו

מיס הילה היקרה וחסרת הידע!

התבוללות זה לא דבר שצוחקים ממני. בגלל ההתבוללות היתה שואה, אז את רוצה שהיא תזה יקרה שוב? ואם זה יקרה שוב שתדעוש שכל אלה בחיות עם הגויים, זה רק בגללכם. ולכן אני דואגת לעצמי, למה מגללך אני צריכה למות? שכחת שכל ישראל ערבים זה לזה? אז אל תספרי לי סיפורים שאת יענו לא מבינה עניין. אני מבינה שלא מצאת לך בחור יהודי כי אף אחד לא היה לוקח אחת כמוך עם לב של אבן, אבל לחיות עם גוי? שלא תדעי מה מצפה לך כם בעולם הזה וגם בעולם הבא. תמשיכי לצחוק.

Downy

New member
פרימיטיבית וקצרת אופקים שכמותך..

כתיבה כזו מתאימה לדתיים קיצונים מטיפים. איך אדם יכול להיות אטום לנעשה סביבו, פשוט לא נתפס. בגלל אנשים כמוך יש שינאת אחים ושנאה עולמית כלפי יהודים. אבוי!

Chinita

New member
חסידה יקרה

אם אני חכמה או לא זה בכלל לא עניין שלך. משום מה מכמה משפטים שלי את הגעת למסקנה שאני לא מאושרת ודיני יהיה איום ונורא (הכצעקתה????) אז בבקשה, תעשי מצווה ואל תרחמי עלי, מצבי בכי טוב ואפילו מצויין (הרבה יותר מאשר בארץ הקודש), ותתפלאי אבל הגויים עימם אני נמצאת בנתיים עשו לי רק טוב בחיים, ולמדתי מהם כל כך הרבה, מה שאנשים כמוך, אם ראיה כל כך סגורה ואטומה בחיים לא יוכלו לחוות ולהנות מחוויות שכאלה. לא רוצה שתטיפי לי, אני לא בארץ, וגם אם כן אין זה תפקידו של אף אחד לעשות את זה. לדודיי היקרים אני לא נותנת דין וחשבון, אז בטח שלא לאנשים כמוך. ואני זאת שמרחמת עלייך, שהחיים לא פתחו לך אופקים כדי לקבל אנשים שונים ממך, אבל לא נחותים ממך. שיהיה לך יום מקסים. צ'ינה

אניה25

New member
נשמע קצת קיצוני מדי

"תפסיקי לדבר איתו וזה יעבור לך" ??????!!!!! זה לא שפעת.

Mירב

New member
את אומרת "מנסיון"../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אז בבקשה!: ספרי על הנסיון שלך (מעניין לשמוע...)

למעלה