אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

Berethor

New member
אם היא הייתה שיכורה זה לא פלא אם "תתהפך"

אנשים שיכורים הם לא בדיוק "הם", שהם שיכורים. אם היא הייתה נותנת הסכמה שהיא לא שיכורה ואז מתהפכת זה היה באמת בעייתי, אבל אם הוא ניצל את זה שהיא שיכורה, זה בעיה שלו, זה הסיכון שהוא לקח, במודע.

Berethor

New member
סטוצים זה עסק מסוכן

במיוחד סטוצים עם שיכורים. אם היא הייתה בת זוג שלו זה לא היה כזה ביג דיל אם הייתה שיכורה, כי הם בטח כבר שכבו גם בלי זה. אבל שמדובר במישהו שלא היה לו כלום איתה, פעם ראשונה שהיא שיכורה והסכמתה מוטלת בספק זהו דבר מסוכן ומפוקפק.

ipv6

Member
מסוכן למי? מפוקפק בעניי מי?

הבחור פה סה"כ מנסה ליזום קשר עם בחורה ואתם הופכים אותו לאיזה קריפ-סמי אנס בגלל שאם היא שיכורה והסכימה\רצתה לשכב איתו והוא לא חשב פעמיים ולא הקריא לה את הזכויות הפדרליות שלה בתור אישה שהולכת לקיים יחסי מין הוא אשם.

סבבה אולי מהדרינק השני שלה היא שיכורה ואת השאר היא לא רצתה לקנות, בוא נאשים את בעל הפאב בגניבה?
אולי המונית שהיא לקחה הבייתה נלקחה בגלל האלכוהול, נאשים גם את נהג המונית בגניבה?

Berethor

New member
אני לא זה שהפך אותו לכלום

אני דווקא חושב שאם הבחור מראה מחשבה וחשש בנושא הוא בסדר, אני לא באמת מבין למה כמה מהבחורות פה "קפצו עליו", לא חושב שזה היה מוצדק. הרי "גבר טיפוסי", היה חושב מלמטה ובכלל לא חושש מאם היא שיכורה וכו. אפילו אם החשש שלו הוא מפחד ולא ממוסריות עדיין זה משהו. הבחור לא מנסה ליזום כלום, זה הידידה שלו שיוזמת, זה הוא הצד שחושב אם לענות להצעה או לא. הוא חושב הרבה צעדים מראש אפשר לומר, אפילו אם המחשבה שלו שעלול לקרות שם משהו מיני היא לא משהו שהוא וודאי במאה אחוז, אבל הוא צודק שיש לכך סיכון גבוה. לא משנה מי אשם פה, לא שווה לו להסתבך וזהו, גם אם הבחורה היא שתיינית ונרקומנית, לא שווה לו להסתבך איתה, גם כי היא יכולה להשפיע עליו ולרעה ולדרדר אותו לדברים האלה, וגם משום שהוא יכול למצוא את עצמו בכלא, אם היא תגיש עליו תלונה. במיוחד אם היא תגיד שהוא ניצל את זה שהיא הייתה שיכורה או מסוממת או חסרת אונים וכו. מין זה לא משחק, למרות שיש כאלה שחושבים שזה כן. הבחור גם טועה בכך שהוא חושב שהאלטרנטיבה שעומדת בפניו הוא להסכים לבוא עליה או לא לבוא עליה בכלל, יש אפשרות שלישית, הוא יכול לבוא עליה אבל בלי שהיא תשתכר, ככה יש הרבה פחות סיכוי לצרות. better safe than sorry.

Berethor

New member

זה טוב שהוא חושש, יש אנשים שהפחד ולא המוסר גורם להם להמנע מלפגוע באנשים, ובשביל זה בדיוק גם יש חוקים.

חחחחחח הזכרתם לי משהו

לפני כשנתיים יצאתי לבר הייתי שיכורה נורא לקחתי איתי מישהו הביתה והוא לא הסכים לשכב איתי בגלל הסיבה הזו (פחד שאתהפך עליו למחרת, השיכרות שלי וכו). אני כעסתי והשתוללתי והעפתי אותו מהבית. עד היום אנחנו יחד והאהבה פורחת :)

לא רע

הסיפור שלך

יצאתי עם מישהו שהפילוסופיה שלו היתה - אין סקס עד שהבחורה מתחננת...
זה היה מעיק נורא, אבל לפחות אין סיכוי בחיים שהוא יגיע לחקירה.

Berethor

New member
שאנשים שיכורים, ההסכמה מוטלת בספק

זה בדיוק הסיבה שיכולים להאשים אותו באונס. אנשים לא בדיוק יכולים לתת הסכמה מודעת שהם שיכורים.

B L I M P

New member
מצטרפת לחברים מעלי

אז כן, זה שבחורה מזמינה אליה הביתה זו ממש לא הזמנה לסקס כנגד רצונה. אבל! אם היא מציעה למישהו שהיא לא מכירה לבוא לישון אצלה, וגם משתכרת עד כדי איבוד עכבות, שלא תתפלא שהבחור שהיא הזמינה לישון ינסה לשכב איתה. להתלבש פרוקטיבי זה אולי לא הזמנה להטרדה מינית (למרות שגם פה אני אתווכח איתך) אבל להזמין מישהו שאת לא מכירה לישון אצלך ואז להשתכר זה בהחלט הזמנה לסקס (אם היא אומרת אח"כ לא במפורש אז אין לבחור זכות לעשות כלום, אבל אם היא מראה עניין, בהחלט לא מפתיע אם הבחור רואה את זה כהזמנה לסקס).

קריסטה

New member
שלא תתפלא?

את צודקת, בעולם שלנו אין מה להתפלא שיש אונס ורצח ודוקרים בן אדם כי הוא הגן על ידידה שלו מהטרדות. מה הפלא? הרי זה מה שאנחנו כחברה מלמדים, שאם חשפת את עצמך לסכנה אז מגיע לך.
חלילה ללמד גברים שמותר לשכב אם מישהי רק אם היא רוצה וכשירה להביע את הרצון הזה, ולא מתי שהכוח שלך מאפשר לך.

B L I M P

New member
אוי נו אבל זה לא מה שאני אמרתי

לרגע לא הבאתי תמיכה בשימוש בכוח. אבל אם את הולכת חצי ערומה - אל תתפלאי שישרקו לך ברחוב. ואם את מזמינה מישהו שאת לא מכירה לישון אצלך אחרי לילה של שתיה לשכרה - אל תתפלאי שהוא יראה בזה הזמנה לסקס. ונכון, אם היא אומרת לא, אז זה לא. אבל זה בסדר שהוא ינסה- כי אם היא לא רוצה שהוא ינסה שלא תזמין גברים שהיא לא מכירה לישון אצלה.

בואי נבדיל בין אנשים אלימים שרק מחפשים ללכת מכות, ואז באמת אין לנו מה לעשות. מצד שני, יש הרבה דברים שאנחנו עושים שיש להם השלכות גם על אנשים נורמטיביים - ופה את לא יכולה להתפלא שמעשה גרר את התוצאה המתבקשת שלו.

אני חושבת שאת לא רואה איך התפיסה שלך רק פוגעת בנשים. נשים צריכות לקחת מעט אחריות על המעשים שלהן כדי שבאמת אפשר יהיה להכנס בחוזקה בגברים. אי אפשר להגיד שכנשים אומרות "לא" הן מתכוונות לא, אבל כשהן מזמינות גבר זר אליהן הביתה הן לא מציעות לו סקס. היא אישה בוגרת (ואולי טיפשה וקלת דעת) שעלינו לקבל את ההחלטות שלה. אז אם היא מציעה לו לבוא אליה (ואם היא מבחירה בחרה להשתכר קודם לכן) זה לא צריך להיות במשקל מופחת מזה שהיא אחכ תגיד לא. אם הוא מנסה לשכב איתה הוא עושה בדיוק מה שהיא אמרה לו. ואלא אם כן היא אומרת במפורש לא, אז זה בעיה שלה.

אם את חושבת שאת אישה חלשה שצריך להגן עליך ולא לתת לך לעשות החלטות בעצמך - שיהיה לך לבריאות. אבל את לא מייצגת את הרוב הנשי.

קריסטה

New member
מי אמר לה שאסור לה להזמין?

ומי אמר שאסור לנסות?
אבל הוא מדבר על בחורה שיכורה.
וכן, אני מצפה מגבר לעשות את השיקול של "היא שיכורה, היא לא אחראית למעשיה, לא בטוח שהיא באמת רוצה את זה" ולא לעשות את זה!
אני חושבת שזכותי בתור אישה להרגיש בנוח להזמין מישהו אלי הביתה או לעלות אליו מבלי לחשוש להיאנס, גם אם אני לא בטוחה שאני רוצה סקס בסופו של דבר.
מותר לי לשנות את דעתי. מותר לי לרצות ללכת רק חלק מהדרך.
זה שהזמנתי מישהו הביתה לא אומר שהתחייבתי לכלום.

ipv6

Member
זה שהזמנת גבר הבייתה

"זרמת" איתו תוך כדי (הסכמה מלאה) ובבוקר את מרגישה "זולה" לא אומר שהגבר צריך להסתבך עם המשטרה בגלל זה.
יכול להיות, רחמנא לצלן, שהוא באמת קיבל ממך את הרושם שאת מעוניינת והיית מעוניינת באותו הרגע.

ברור שאם הזמנת ואת אומרת תוך כדי "לא או מראה סימני התנגדות שלא משתמעים ל-2 פנים אז המקרה שונה.

B L I M P

New member
מסכימה ש"לא" זה "לא", אבל!

אם היא לא אומרת לא - אז הוא בסדר. היא לא יכלה לרמזו בצורה יותר בוטה שהיא רוצה, ואם היא לא משנה את דעתה אז הוא לא אמור להיות מסוגל לקרוא מחשבות. הוא לא ניסה לשכר אותה, והיא הציעה לו מראש.

אם הוא בא אליה זה לא עושה אותו ייצור. העולם יהיה יותר טוב אם כולנו נעצור ונשקול במשך חצי שעה איך ההתנהגות שלנו משפיעה על כל אדם ואדם סביבנו. אם גבר שוכב עם בחורה שיכורה אני מסכימה שזה קצת מעורר רחמים - אתה לא יכול להשיג סקס מבחורה פיכחת? - אבל זה לא מוריד מהאחריות שלה, ובמסכת הנתונים שתוארה -זה גם לא הופך את זה לפשע (אלא אם כן היא אומרת לא).

למה את קוראת לו יצור?

הוא ממש לא יצור, הוא חושב בצורה הגיונית. הבחורה בוודאות בעניין שלו (ואפשר להגיד מה שרוצים אבל מישהי שמזמינה מישהו מראש לבוא לישון איתה לאחר ערב של שתייה כוונותיה לא טהורות כלפיו), והוא לא בעניין שלה ולא בא לו להסתבך.

בעיקר אם הוא לא סומך עליה.

קריסטה

New member
כוונות לא טהורות?

כי סקס זה דבר רע?
אולי היא רוצה סקס, אבל העובדה שהוא שוקל אם לשכב איתה מסיבות חוקיות ולא מסיבות של "האם היא באמת רוצה את זה ולא תיפגע אחר כך" די הופך אותו ליצור.

הסיבה הראשית שלו הייתה

"אני לא לא רוצה לשכב עם מישהי כשהיא שיכורה ואני בקושי מכיר אותה" שזאת סיבה מצוינת לא לשכב עם בן אדם, שגם שונה 180 מעלות מההגדרה של יצור.
והוא גם מסתכל על עצמו בהקשר שלה, משמע הוא לא חושב עם איברו אלא עם מוחו (גם ההפך מיצור). ולגבי תיפגע או לא תיפגע עם כל הכבוד הוא בכלל לא מכיר אותה ברמה האישית-אינטימית-רגשית אז אני יכולה להבין למה הוא מעונין לשמור גם על עצמו.

התגובה שלך כלפיו הייתה אגרסיבית ופוגענית, חבל שכך.

למעלה