אני לא זה שהפך אותו לכלום
אני דווקא חושב שאם הבחור מראה מחשבה וחשש בנושא הוא בסדר, אני לא באמת מבין למה כמה מהבחורות פה "קפצו עליו", לא חושב שזה היה מוצדק. הרי "גבר טיפוסי", היה חושב מלמטה ובכלל לא חושש מאם היא שיכורה וכו. אפילו אם החשש שלו הוא מפחד ולא ממוסריות עדיין זה משהו. הבחור לא מנסה ליזום כלום, זה הידידה שלו שיוזמת, זה הוא הצד שחושב אם לענות להצעה או לא. הוא חושב הרבה צעדים מראש אפשר לומר, אפילו אם המחשבה שלו שעלול לקרות שם משהו מיני היא לא משהו שהוא וודאי במאה אחוז, אבל הוא צודק שיש לכך סיכון גבוה. לא משנה מי אשם פה, לא שווה לו להסתבך וזהו, גם אם הבחורה היא שתיינית ונרקומנית, לא שווה לו להסתבך איתה, גם כי היא יכולה להשפיע עליו ולרעה ולדרדר אותו לדברים האלה, וגם משום שהוא יכול למצוא את עצמו בכלא, אם היא תגיש עליו תלונה. במיוחד אם היא תגיד שהוא ניצל את זה שהיא הייתה שיכורה או מסוממת או חסרת אונים וכו. מין זה לא משחק, למרות שיש כאלה שחושבים שזה כן. הבחור גם טועה בכך שהוא חושב שהאלטרנטיבה שעומדת בפניו הוא להסכים לבוא עליה או לא לבוא עליה בכלל, יש אפשרות שלישית, הוא יכול לבוא עליה אבל בלי שהיא תשתכר, ככה יש הרבה פחות סיכוי לצרות. better safe than sorry.