אני באמת רוצה לפתוח דיון

lala897

New member
וואלה ! בטוח שזה בגלל שאנחנו

נ ו ר א מיוחדים. בטוח לי. הנה למשל- אני.

yoyo10

New member
לגבי התופעה

החרדים זאת חברה סגורה שקשה לה לקבל שינויים ומי שהומו ישאר הומו וזה בכלל לא תלוי בחינוך שהוא קיבל ועובדה אם זה מוזכר בתנ"ך שאסור משכב זכר זה אומר שהתופעה הייתה קיימת כבר אז שזה בכלל לא היה מקובל מבחינה חברתית. לצערי בכל חברה יש הורים כאלה שזורקים את הילדים שלהם מכל מיני סיבות ובנושא האימוץ העיקר שלילד יש הורים שאוהבים אותו עדיף 2 אמאות או 2 אבות מהורים מתעללים

tamarhp

New member
אוקיי...

את צודקת ברוב ההודעה שלך אבל בקשר למשפט האחרון - אם אני זוכרת נכון, מחקרים גילו שילד מתפתח יותר טוב כאשר יש לו גם אמא וגם אבא. אבל אל תסמכו על הזיכרון שלי.. דבר נוסף - הקב"ה ברא אותנו כך שנחיה ביחד גבר ואישה, שאמורים להשלים אחד את השני, ורק צירוף של גבר ואישה יכול להביא ילדים לעולם. אני מאמינה שה', שברא אותנו, יודע הכי טוב מה טוב בשבילנו, ואם הוא ברא אותנו כך שלכל אחד יהיו אבא+אמא, או אבא/אמא, זה מה שטוב לילד.

lala897

New member
אם מוזכר בתורה שמשכב זכר אסור

אז זה לא קשור לחברה סגורה שקשה לה לקבל שינויים(לא שאני אומרת שזה לא נכון) זה קשור לקיום התורה.לא?

yoyo10

New member
אם זה מוזכר בתורה

זה אומר שהתופעה כבר קיימת מתקופת התורה והיא לא תופעה חולפת של החברה החילונית

lala897

New member
נכון.

אבל לדעתי (לא משהו מדעי, סתם השערה) בתקופה הזאת זה פתאום נהיה משהו המוני. לדעתי זה הרבה עבודה פסיכולוגית שאנשים שכנעו את עצמם.

yoyo10

New member
פשוט יותר יוצאים מהארון

זה לא אומר שיש יותר הומהים זה כמו נשים שנאנסו פעם נשים יותר פחדו להתלונן זה לא אומר שיש היום יותר מקרי אונס פשוט יש יותר נשים שלא מפחדות להתלונן

tamarhp

New member
כן ולא

בגלל שמפרסמים יותר מקרי אונס, מקרי האונס מתגברים. כל ילד קטן יודע היום מה זה אונס, ושזה דבר מקובל (כמו לשדוד בנק...) וכשיהיה גדול, אם הוא ילד מופרע, לא תהיה לו בעיה לעשות את זה.

iziman

New member
איזה שטויות

את מדברת . אם הוא יהיה ילד מופרע הוא יאנוס ?! מה הקשר ? דווקא אצל הפושעים הכבדים אונס נחשב פשע נוראי , ולכן בדרך כלל בכלא האנסים סובלים מהתעלולויות חוזרות ונשנות .

lala897

New member
נכן- ברור זהסיבה הזאת היא חלק מזה

אבל נראה לי שזה גם מה שכתבתי.

© Tweety ©

New member
כי אנשים הבינו שאנחנו חיים בשנת

2003 ולא במינוס 5000. ועברו הימים שנטייה מינית נתפשה כמחלה.

© Tweety ©

New member
אני באמת מתקשה להבין

הבנתי שהתורה שוללת יחסים הומוסקסואלים,אני מבינה שזה נתפש בציבור החרדי כסטייה או כמו שמתנדב אמר כמחלה. אמר לתת לילד שלך,שהוא רק בן 15 לישון ברחוב?! לסגור בפניו את הדלת?! את יודעת מה יש ברחוב?את יודעת כמה ילדים כאלו נאנסים,נשדדים,נופלים לתוך עולם של סמים ופשע? אין אנשים נחמדים ברחוב. אבא יכול לישון רגוע שהילד שלו נמצא לבד באמצע הלילה על ספסל בגן ציבורי? אז הוא לא אבא,הוא לא ראוי להקרא אבא. גם ילדים שרוצחים ההורים שלהם לא עוזבים אותם,מלווים אותם במשפט ומבקרים אותם בכלא-זה מעל הכל,מעל מצוות מסכנות,ומעל קביעה רבנית.זה הילד שלך ראבק! הילד שלך איך אפשר לסגור בפניו את הדלת? על איזו מודעת את מדברת? מתנדב קבע נחרצות שזו מחלה וסטייה. ההשלכות של הקביעה הזו ברורה, ח"כ זאב אמר שהם גרועים מבהמות ולא זכה לשום גינוי. התופעה של לזרוק את הילד שלך מהבית בלגל שהוא הומו,כמעט ולא קיימת בציבור החילוני וגם אם כן כמו שאמרתי לילדים האלו יש איפה להקלט ואיפה לישון בלילה. ויש מי שיחבק אותך וישקם אותם-זה לא לישון על ספסל בגן הציבורי. אימוץ-מה הופך חרדי שזורק את הבן שלו מהבית לאבא? זה שהוא תרם את הזרע שלו? כלום הוא לא אבא,הוא לא ראוי להקרא אבא. לילד צריך להעניק אהבה,חום,לטפח אותו לעודד אותו לגלות את עצמו והכשרונות שלו-צריך לגונן עליו,להיות שם תמיד בשבילו לא משנה מה הוא. כל עוד שתי בחורות שחיות יחד או שני בחורים שחיים יחד יכולים להעניק את זה-למה לא? את יודעת כמה ילדים קטנים נמצאים בפנימיות בגלל שהם הורחקו מהבית עקב אלימות קשה? את יודעת כמה ילדים בארץ ובח"ול מחכים לאימוץ? גם הומו וגם לסבית יכולים להעניק אהבה וביטחון. שילד גדל למציאות מסוימת הוא לומד להכיר ולקבל אותו וזה לא מוזר בשבילו שיש לו שתי אמהות. את הרי לא חושבת על טובת הילד את תופשת את ההומוסקסואליות כסטייה ומחלה ולוקת את כל הזכויות של מי שהוא הומו או מי שהיא לסבית איך אפשר לקחת את הזכות להיות הורים? איך?! זה משנה מה שתי בחורות עושות בלילה אם הן מעניקות לילד חום ואהבה בכמויות אדירות? אם הן מטפחות אותו? זה כ"כ שולי!זה כ"כ לא משנה.

מתנדב

New member
Tweety, את מומחית בלסלף דברים...

אני כתבתי מפורשות, שאני הייתי מוסיף שזה מחלה, אני אישית רואה את זה כמחלה, את יכולה לראות את זה כמחלה בריאה או כל דבר אחר, אני כתבתי את דעתי, ולא כתבתי שזה הדעה של כולם...

© Tweety ©

New member
בעיני זו לא מחלה

כמו שבן אדם לא בוחר להיוללד סטרייט הוא לא בוחר להוולד הומו. זה משהו מולד שאי אפשר להתכחש אליו. בטח שלא מחלה ולא סטייה. הדעה שלך מקובלת בציבור החרדי כי היא מבוססת על התורה לא? תבין,ברגע שיש הכרה שמשהו הוא חולה,סוטה,מצורע יש לגטימציה לסלק אותו,להרחיק אותו-לא יהיה שום ניסיון לקרב אותו ולקלוט אותו. אז אבא שהילד שלו בא ואומר לו שהוא הומו לוקח את הדברים שלך צעד קדימה ומעיף אותו מהבית. מבין? הנקודת יציאה היא שהומוסקסואליות נתפשת כמחלה,(גרועםי מבהמות?) ומכאן זה יכול להתגלגל.

מתנדב

New member
Tweety, אף בן אדם לא נולד הומו

זה מחלה שמגיע בגיל צעיר בקרב בני נוער....

masorti

New member
חה חה חה...

מי הוכיח? "חוקר" שקיבל מלגה מארגוני ההומואים בארה"ב ופרסם את התוצאות בצהובון המקומי? נא הבא ביבליוגרפיה למאמרים בעתונות המדעית שבהם מובאת הוכחה לטענה הזו.

אחפש , בינתיים

הומוסקסואליות היא נטייה מולדת, אמנם ייתכן ויש השפעה סביבתית אך הנטייה היא עדיין מולדת. בכל מקרה, אי אפשר "לתקן" הומוסקסואלים, אז אני לא מבין במה כל העניין הזה רלוונטי לדיון, ואני לא מבין למה לקרוא להומוסקסואליות "מחלה". זאת "הפרעה" למען האמת, ע"פ הגדרה יבשה, וכל עוד היא לא פוגעת באף אחד(חוץ מבהומוסקסואל עצמו, בחברות חשוכות מסויימות...), אז אני לא רואה בעיה בעניין.

masorti

New member
תחפש. בינתיים...

הומוסקסואליות היא נטייה נרכשת, שלכל היותר יש לה מרכיב תורשתי קטן. והיא באמת לא מחלה אלא "הפרעה". או במינוח אנגלי מוצלח יותר: abnormality . כל עוד היא לא פוגעת באף אחד, באמת אין בעייה בענין. מצידי יכול כל אחד לשכב עם מי שבא לו. העיקר שלא יתבעו מהמדינה להעניק לגיטימציה ערכית לתופעה הזו, משום שלגיטימיציה כזו מעודדת צעירים לאמץ דפוס התנהגות חד-מיני (הרי אמרנו שזו נטייה נרכשת בהזפעת הסביבה) - ואז המשמעות היא שהתופעה כבר כן פוגעת באחרים.

למעלה