אני בטוחה שכבר פירסמו על זה הודעה

אני בטוחה שכבר פירסמו על זה הודעה

ואני לא רוצה להיכנס לריב , או משהו כזה.. אבל אני שמעתי על זה רק היום. אביב גפן מתחיל לשדר בגלגלצ , ב"ציפורי לילה " לי אישית מאוד מאוד קשה עם זה , זה שמכל מבחר התחנות הקיימות הוא בחר בתחנה הצבאית והמילטנית חורה לי מאוד . אני כפציפסטית נחרדת מכל גילוי של אלימות וכמובן מאלימות ממסודת ומסיבית כמו שקיימת בצבעות העולם (באמת שאני לא מנסה כרגע להתכווח או לשכנע במשהו לגבי הצבא) . תמיד ראיתי באביב אדם שרואה עצמו כפציפסט : השירים , ההתנגדות למלחמות, סמל השלום שהופיע על כל אלבום, הקעקוע. כבר המון זמן שאני מרגישה ומתלוננת שאביב התמסחר , אבל הטענה שלי כרגע היא לא על המסחור או משהו, אני גם לא חושבת שהוא עושה את זה בשביל הכסף.. הטענה שלי היא על החבירה שלו לצבא , אותו צבא שהוא התנגד לו "נקבור את הרובים" . אני מצטערת לומר את זה, ואני יודעת שאני בטח אזכה לתגובות קשות על ההודעה הזאת, אבל מבחינתי ההתחברות של אביב "הפציפסיט" עם גוף צבאי , פפולסטי , היא הדבר הכי דוחה וצבוע שאפשר. לראשונה מאז כל הדיבורים על אביב ,ההתמסחרות , נינט , צביעות, תמיכה במלחמת לבנון וכו'.. התאכזבתי באמת מאביב , ועצוב מזה השירים שהיו כל כך יקרים לי ויצרו פסקול של החיים שלי, איבדו הרבה מאוד מהמשמעות שלהם עבורי , המון . כרגע, הסיבה היחידה שאני מגיעה להופעה בשבת היא ישראל. אני יודעת שבטח תאמרו שאני מגזימה (בין היתר ) וזה רק גל"גלצ , אבל אני לא חושבת ככה . עצוב לי.

התעוט

New member
אבל למה כשהוא שידר את כל השירים שלו

מהאלבום השלישי(תקופת המרד)בגלצ זה היה בסדר?ולמה כשגלצ משדרים הופעות שלו זה בסדר?ולמה כשהוא מקדיש את הילדים ואקדחים שלופים לחיילים זה בסדר? אזמה אם זה גלצ?מה הוא ילבש שם מדים?הוא רק ישדר.

.

כששירים מהאלבום השלישי שלו שודרו בגלצ , זה לא היה בסדר,זה לא היה טוב , אבל בעיקר זה לא ממש היה בשליטתו ובטח שלא הביע שיתוף פעולה מוחלט עם הצבא. כשגלצ משדרים הופעות שלו זה גם לא בסדר, וחבל מאוד שהוא לא מעניק את זכויות השידור שלו לאיזה תחנה אלטרנטיבית /רצינית/לא כ"כ פופולסטית/ בעלת מוזיקה טובה (או לפחות לא מוזיקה שאביב בעצמו תיאר כ"אני יכול לכתוב שירים כאלה עם הרגל מתוך שינה" ) , אבל שוב, זה לא תלוי בו ,יש סוללה של מנהלים.. ובכלל, זה איך שהוא נסלח .. כשהוא מקדיש את הילדים ואקדחים שלופים לחיילים , זה דווקא כן בסדר, כי מבחינתי השירים האלו מראים את העוול שבאלימות ובצבא , וחלק ממה שכ"כ נורא בגוף הזה, אז להקדיש את זה לאותם אנשים שחייבים להבין את זה , זה דווקא מאוד נכון בעיני. להיות בגלצ,לעבוד שם , לקחת חלק פעיל בתיפקודה השותף של זרועה צבאית, בדיוק כמו לעבוד במפעל נשק של הצבא , פירושו לתמוך בצבא וכפועל יוצא של זה לתמוך באלימות , ובשלב הזה זה כבר ממש לא משנה אם הוא לובש מדים או לא.

shmuelr

New member
תראי את לא יכולה לבוא

לדבר איתנו על הנושא מעמדה תוקפנית כלפי אביב , להביא את כל הטענות נגדו וכמה שאת מאוכזבת ממנו ובסוף ההודעה לרשום "אני באה להופעה בשבת רק בשביל לראת את ישראל"... זה נשמע על הפנים. את רוצה להביע מחאתך כנגד הדברים שאביב עושה? אל תממני לו כרטיסים ואל תלכי להופעות.. אל תבואי לפורום באתר תפוז ותטעני טענות ארוכות שבמילא אביב לא יידע על עצם קיומם. אני כבר מזמן הפסתקי להאמין באביב ובכל הדברים שהוא עושה.. וזה התחיל עוד בתקופת נינטוש.. שיהיה יום משובח.

אני מצטערת אם זה נשמע "על הפנים"

כנראה שזה נשמע ככה כי זה באמת על הפנים , אני לא רואה סיבה לא לכתוב את הדברים בפורום הזה, הפורום הזה עוסק באביב גפן , לא בהערצה וקידוש שמו של אביב גפן . את הכרטיס כבר קניתי אתמול , ובכלל יותר חשוב לי לא לדפוק חברים שלי לבד , אחרי שהבטחתי להגיע ,מלהתחיל את המחאה שלי בזה הרגע .

הלו שמאול איזה חוסר כבוד

מצידך אליי אתה יודע שאני הערכתי אותך פה, אבל זה קצצת מעליב מה שאתה כותב לבוא רק בשביל ישראל? מה אני אבק? לא יפה מצידך

shmuelr

New member
ישראל אתה סתם בוחר להעלב... אין בדברי שום

קשר אלייך... שהבחורה הנחמדה בוחרת להשתלח באביב ברבים היא לא יכולה בסוף ההודעה לרשום שהיא הולכת להופעה שלו למה זה נשמע פטאתי ועלוב.. היא כאילו ממנת את אביב והמעשים הגרועים שהיא כתבה שהיא נגדם בעצמה.. שיהיה אחלה של יום.

אני מאוד מעריכה אותך

במקום לצרוח ולהשתלח באביב כמו שרבים אוהבים לעשות העברת את דבריך בצורה רגועה בוגרת וכנה. הנה...זאת לא תגובה קשה כמו שציפית הא?

אני שמאלני. אבל יש גבול לחוצפה

גלגל"צ הינה תחנה מסריחה מוסיקלית. אין ספק. שיטת הפלייליסט גרועה, משחקת לידי הטייקונים והמסחריים בלבד. יחד עם זה, גלגל"צ, היא תחנה לאומית. בדומה לרשת ב', רשת ג' וכו... להגיד שזאת תחנה מילטנטית - זה מילטנטי. זה שהתחנה מופעלת על ידי כוח אדם של הצבא - לא אומר שהיא מילטנטית. ואגב - הצבא שלנו היום לא מילטנטי. הרמטכ"ל ושר הביטחון של הצבא - תומכים במשא ומתן עם האזכריים באוייבינו - כולל סוריה. ועוד משהו - רוב מפעילי הערוץ באים מרקע הומני - הם בעלי אוריינטציה שמאלנית. הצבא שלנו הוא לא ימין. וחיילינו אינם נאצים. הגיע הזמן להפנים ומי שלא יכול לשמור על רמת תרבות נאותה מול חיילים שהם נכדיהם של ניצולי שואה - מקומו בכלא, או בעזה.

ושום מילה על אביב גפן!

אביב לא ממוסחר, לא ראיתי שימוש אחד בטייקון מסחרי! הכל הוא עושה כתרומה למעריציו והמדינה! לא לא לא - אביב לא ממוסחר! זה אנחנו שצבועים!

dar feldman

New member
או שאתה טמבל או שאתה חירש

אביב גםפן לא ממוסחר זה כמו להגיד שנינט טייב לא ממוסחרת. הלכתי פעם להופעה שהוא עשה בחינם לכאורה למען המעריצים. מה הסתבר.. שאורנג' מימנו את כל המופע זה לא מסחרי? למכור את הדיסקים שלך בארומה ליד שלמה ארצי זה לא מסחרי? לומר שכוכב נולד זו חרא של דרך למצוא אמן ואז להפיק מוזיקלית ולכתוב טקסטים לנינט טייב בשל בצע כסף זה לא מסחור? בקיצור חביבי האיש ממוסחר בטירוף ואתה יודע מה אם הוא לפחות היה ממשיך לכתוב כפי שכתב בעבר והיה ממשיך להביע עמדות פוליטיות הייתי מסכים איתך אבל האיש השתנה הוא כבר לא זמר אמיתי אלה מנסה להתאים לכולם , וגם זה כדי להרוויח כמה שיותר כסף..

זאת היתה ציניות I CANT BELEIVE IT

ברורררררררררררררר שאביבוש ממסוחר! הוא כל כך רוצה להיות איזה רוק סטאר מנופח שאפילו סטיבי ווילסון "יורד" עליו בראיונות על זה שהוא בעיני עצמו "כוכב" והתדמית הזאת עוברת מציאות כביכול. אביבוש שלנו שלנו מרוק סטאר עצמאי ובועט עם קהל בעל עקרונות ואופי - לבדיחה של תעשיית פופ לא מוצלחת, למורן ורבן של כוסיות וונבי דוגמת נינט ומלכת הארטיקים, והכי פאתטי - הוא הפך לעוד חייל בצבא ההגנה לשקל. אחד הסממנים למותו של הרוק הישראלי הוא אביב גפן. "זה לא רק שמלך הוא עירום, הוא גם נראה זוועה"... והאשמה...עלינו!!! כי אנחנו הצבועים! אביב בסה"כ רוצה לקנות דיסק שירי ערש לילד, הוא זמר עני ולא עשה שום כסף בקריירה! ולמה? בגללנו! כי אנחנו נכנסנו להופעות ב-40 שקל כרטיס! "ועם הזמן וען הזמן הכל חולף עקרונות מתחלפים בשטרות ירוקים ואתה כבר איבדת את עצמך הולך ישר, בשביל מוכר שאין לו סוף זה כוכב שנופל כוכב שנולד ועם הזמן... הכל חולף!" לא לא לא ממוסחר - ROCK STAR!

dar feldman

New member
אני חושב שקצת הגזמת

לאביב גפן לא היה חסר כסף גם כשהיה נאמן לעצמו.. נכון הוא לא עשה אותו בכמויות כמו שהוא עושה עכשיו אבל לפחות הוא יכול היה להסתכל על עצמו במראה.היום אני יודע שגם אם הוא יכול להסתכל על עצמו במראה, אני מתבייש בשבילו. הוא האיש שהטיף לנו להיות פשוטים. סיפר על אמרגנים שיהפכו אותו לכוכב ושהוא בעצם רוצה להיות פשוט כמו כולנו והנה הוא זה שתופס תחת וחושב את עצמו לאחד כזה.. אני חושב שמעולם לא היה צריך לרחם על חשבון הבנק של אביב גפן.. מהרגע שהוא הצליח להכנס לתודעה הציבורית הקהל שלו היה מאוד נאמן לו. תמיד היו את הפקעצות האלה שצעקו שהן מתות עליו ורוצות לעשות לו ילד אבל בנוסף אליהן היה גם קהל רציני,היום אני חושב שהקהל הרציני נוטש אותו והוא נשאר עם בנות ה-12 שצורחות לו לעשות להן ילד ואפילו לא קיבלו מחזור. איך שגלגל מסתובב..

קודם כל התגובה שלך מתלהמת

ולא מפגינה ידע רב, סירוב לכל צבא באשר הוא, נקרא פציפיזם , לא שמאלן . להגיד על צבא כל שהוא שלא מילטנטי,קרי צבאי , זה כבר באמת אבסורד.

התעוט

New member
שכחתי לומר לך,

שזה לא עצרת פוליטית שאביב מתכוון להצהיר שם שהוא בעד הצבא,שאז את מוחאת,אלא זה הופעה רגילה,ואביב הוא קודם כל זמר בלי קשר לדעות שלו,הוא לא איזה מרצה פוליטי...

S h A b i T

New member
נראה לי שזאת בדיוק הנקודה שלה,

שפעם הוא קודם כל היה בן אדם עם דעות ורק אחר כך זמר.

התעוט

New member
בסדר נו אבל סוף סוף הוא זמר

עם שירים מדהימים,ובאים להופעה לשמוע תשירים ולא תדעות...

למעלה