אני בטוחה שכבר פירסמו על זה הודעה

אני מרגיש שאני כבר לא לבד,

בדברים דומים שאמרתי לפני שבוע וחצי ו"ילד על תנאי" ,,,אמר לפני חודשיים פתאום אני רואה כל מיני שאומרים דברים דומים ידעתי שאיין לי דעות משוגעות , ויש משהו בדעות שלי

R h o n e

New member
את יודעת שאני מצדיק אותך...

ואהבתי את הדעה שלך, מנוסחת טוב

dar feldman

New member
וואו תותחית את!!

מסכים עם כל מילה שלך לא רק שלא הרגזת השכלת וזה חשוב. כמו שאמרת אביב גפן לדעתי סיים עם תקופת בואו ניתן לקהל שואו בואו ניתן להם לחשוב ולשנות ועכשיו הוא בתקופה של העולם הזה מסריח ולא ישתנה ועוד יש לי פאקינג ילד בדרך אז בוא לפחות נעשה מזה כמה שיותר כסף ונברח לאיזה טירה כמו מייקל ג'קסון:) בכל מקרה אין לי בעיה עם מלאך שיר מקסים בעיניי אני יכול לספר פה שאת הלב של חברתי לשעבר(שתחיה טוב שלא תמות) כבשתי בעיקר בזכות השיר הזה.. זה שיר מהמם בעיניי בפשטות שלו אבל אין ספק שלא פחות חשוב אלה שירים שגורמים לחשוב שמעבירים ביקורת כמו בואו נצעד לחלום, שלום, ועוד שירים גדולים וחזקים כמו שומקום למשל. יש גם שירים אחרים שהם נפלאים והוא לא שר כנראה שבאמת מה שמעניין אותו אלה אותן פקעצות שיקנו את הדיסק שלו וגם את הדיסק של בלקפילד באותה נשימה נקווה שבעוד כמה שנים לא יהיה אפשר לקנות דיסק שלו ולהגדיל ולקבל גם דיסק של בלקפילד ב-1.99 והמבין יבין

Hosh17

New member
בנוגע לשירים

משהו שחשבתי עליו.... אני דווקא לא היתי רוצה שאביב יביא כל הופעה נדירים למה אחרת זה היה מאבד מהטעם.. אנחנו הרי באים בין היתר להופעות בשביל "לגלות" את השירים אנשים מתים שאביב יזרוק איזה עצם... (כלומר ישיר נדירים) תכלס על מה כל ההיסטריה אחרי הופעה טובה? על השירים למה אנשים מאוכזבים כשהם לא הלכו להופעה? בגלל השירים..אם הוא שר משהו טוב אז כל הכיף זה לבוא ולחפש ולהתפלל לשירים נדירים שלו... אם כל הופעה הוא היה נותן לנו את אביב הישן אז לדעתי זה היה מאבד מהכיף ככה שהוא כל הופעה מתחיל להכניס איזה 2 נדירים זה כבר סבבה

dar feldman

New member
יכול להזדהות אם כי לא מצדיק

היי ראשית תרשי לי לומר הרגשות האלה שאת מרגישה כלפי אביב גפן וההתמסחרות שלו זה מה שבאמת חורה לי. רע לי מעצם המחשבה שאדם כמוהו איש שפעם כל כך הערכתי כאדם וכאיש אמיתי שאומר את מה שהוא מרגיש. הופך למכונת פרסום משומנת. נינט טייב, מכירת הדיסקים בארומה והחורה מכל הפסיק לומר את עמדותיו ודעותיו לפתע אביב גפן מפיק אלבומים מוזיקליים לכל מיני אמנים שבעבר טען שאינם ראויים. לפתע הוא כותב על אהבה ומביא ילד לעולם ולא מביע עמדות פוליטיות, לא מבקר את הממשל ולא כותב כלום בנושא. לפתע אביב גפן השתנה לנו. דווקא בכל הנוגע לתמיכה במלחמת לבנון הסכמתי איתו. את מדברת עם בחור שלא עשה צבא וגם אצלי זה מסיבות של פציפיזם. היום אגב אני מצטער על זה.. אני חושב שהצבא תורם הרבה ולא רק מזיק.. ברור שמלחמה זה דבר מיותר ואלימות בכלל היא דרך מזעזעת לפתור דילמות וקונפליקטים.. ברור שלדבר ולשוחח זה עדיף.. אבל בכל זאת בתור אדם שמעולם לא חשב שאלימות זו הדרך אני חושב שמלחמת לבנון השנייה או מלחמת שלום הגליל כפי שמכנה אותה א.ב. יהושוע נחצו גבולות. ארגון טרוריסטי ירה טילים לעבר שטחים בריבונות ישראל וכל זאת בלי להזהיר מראש יתרה מכך הוא גם חטף חיילים. ישראל הייתה חייבת להגן על עצמה. התמיכה של אביב גפן במלחמה הזו היא לגיטימת והגיונית אם זאת אני מבין את כעסך על אביב גפן הוא השתנה לנו אם כי אני מודה שאם גלי צה"ל היו מציעים לי באופן תיאורטי לשדר אצלם לא הייתי חושב פעמיים. גלי צה"ל הוא אמנם גוף ששייך לצבא אבל הוא אלים בערך כמו להקת פיקוד הנחל במילים אחרות הם לא גוף לוחמני הם פשוט בחלקם חיילים שמשדרים במסגרת השירות הצבאי. בכל מקרה אני לא הייתי מציע לך לזלזל בנושא הכספי שבעניין די ברור לי שגם הכסף משחק תפקיד. נכון שלאביב גפן לא חסר כסף אבל גם לביל גייטס לא חסר את רואה אותו עובד בחינם?

לכל המגיבים בנוגע לצבא ובכלל

אמרתי כמה וכמה פעמים , עוד מההודעה הראשונה ועד לאחרונה שאני לא רוצה להפוך את השירשור לריב על צבא, אני לא מתכוונת להיכנס לויכוח הזה בפורום הזה . אין לי שום בעיה לדבר על זה בתיבה הפרטית , או בפורום הנכון , אבל אני לא מתכוונת לדבר על זה כאן כי זה יסיט את השירשור מהנקודה המרכזית וכי זה עלול להוביל למחיקת השירשור ( כמו בפעמים הקודמות) להשמיע את הדעות שלכם בנוגע לצבא זה לגיטמי , אבל לא בשירשור / פורום הזה , ואני חייבת לומר לכם שיש משהו מאוד מעצבן בזה שגם אחרי שכתבתי מעל ל5 פעמים שאני לא רוצה להפוך את השירשור הזה לשיחה על צבא רובכם ממשיכים להגיב בנוגע לצבא , תוך ניצול של זה שאני לא מגיבה . לשם ההבהרה : זה שאני פציפסטית ממש לא מקביל לזה שאני שמאלנית , וזה ממש לא אותו הדבר (גם את זה כבר כתבתי כמה וכמה פעמים) . ולא אני לא אנרכסיטית , אין שום קשר בין הדברים. אני לא מופתעת מזה שככה נשמע הקהל הנוחכי של אביב גפן : מתלהם , מצואסיטי , מילטנטי , פוגעני , בריוני וחסר סבלנות וכבוד בסיסי , כמו שאמרתי בתחילת השיחה , בעיקר עצוב לי . אני איבדתי את מרבית העניין שלי באביב גפן , ובפורום הזה. אני מאחלת לכם שתלמדו להיות סובלנים ולהקשיב , ושתצליחו להפסיק להתלהם ולחפש איך לפגוע באנשים ולהפגין בריונות מאחורי מסכי מחשב . יום טוב וחיים נעימים .

למעלה