לכל המגיבים בנוגע לצבא ובכלל
אמרתי כמה וכמה פעמים , עוד מההודעה הראשונה ועד לאחרונה שאני לא רוצה להפוך את השירשור לריב על צבא, אני לא מתכוונת להיכנס לויכוח הזה בפורום הזה . אין לי שום בעיה לדבר על זה בתיבה הפרטית , או בפורום הנכון , אבל אני לא מתכוונת לדבר על זה כאן כי זה יסיט את השירשור מהנקודה המרכזית וכי זה עלול להוביל למחיקת השירשור ( כמו בפעמים הקודמות) להשמיע את הדעות שלכם בנוגע לצבא זה לגיטמי , אבל לא בשירשור / פורום הזה , ואני חייבת לומר לכם שיש משהו מאוד מעצבן בזה שגם אחרי שכתבתי מעל ל5 פעמים שאני לא רוצה להפוך את השירשור הזה לשיחה על צבא רובכם ממשיכים להגיב בנוגע לצבא , תוך ניצול של זה שאני לא מגיבה . לשם ההבהרה : זה שאני פציפסטית ממש לא מקביל לזה שאני שמאלנית , וזה ממש לא אותו הדבר (גם את זה כבר כתבתי כמה וכמה פעמים) . ולא אני לא אנרכסיטית , אין שום קשר בין הדברים. אני לא מופתעת מזה שככה נשמע הקהל הנוחכי של אביב גפן : מתלהם , מצואסיטי , מילטנטי , פוגעני , בריוני וחסר סבלנות וכבוד בסיסי , כמו שאמרתי בתחילת השיחה , בעיקר עצוב לי . אני איבדתי את מרבית העניין שלי באביב גפן , ובפורום הזה. אני מאחלת לכם שתלמדו להיות סובלנים ולהקשיב , ושתצליחו להפסיק להתלהם ולחפש איך לפגוע באנשים ולהפגין בריונות מאחורי מסכי מחשב . יום טוב וחיים נעימים .