אני בטוחה שכבר פירסמו על זה הודעה

אני לא מתכוונת לענות לך

אני לא חושבת שהתגובות שלך ראויות להלקח ברצינות. אה, כן , ואין לי שום בעיה עם השגיאות כתיב שלי , זה הדבר האחרון שיביך אותי..

dar feldman

New member
אני חושב שאתה קצת קשה איתה

היא בסך הכל אמרה את דעתה אז אולי היא קצת תמימה עדייו אבל גם אני הייתי ככה בגילה. אני משער שהיא בת פחות מ-20 וגם אם לא אז בינתיים עוד יש לה זמן להתבגר ואולי לאחר מכן היא תשנה את דעתה אבל גם אם לא היא לא אמרה דבר טיפשי או דיברה מתוך בורות היא בסך הכל אמרה שהיא לא אוהבת צבא וחשבה שגם אביב גפן כזה. בעיקר בגלל שיריו בעבר אתה לא יכול להאשים אותה בזה. היא קצת תמימה היא כנראה תתבגר

התגובה שלך לא ראויה לתגובה

אולי יום אחד אלמד להיות בוגרת וחכמה כמו התגובה שלך , ובכלל כמוך..

Hosh17

New member
לא מסכימה עם זה ותשמעי למה

אפשרי לרצות שלום ויחד עם זאת לבין את הצורך של הצבא בישראל. לדעתי בלי קשר אביב מכבד ואוהב את החיילים... הוא התבגר והבין שלא הכל שחור או לבן. אי אפשר להיות יפיי נפש ולהתעלם מהמציאות - אנשים מסויימים רוצים להשמיד אותנו ועושים למען זה. גם אביב שם לב, והנה הוא תמך במלחמת לבנון השניה אחרי שנחטפו ונהרגו חיילים ככה סתם. צריך צבא במדינה הזאת... ואני מרכז נוטה לשמאל אבל צריך צבא למען הגנה. גם אביב חושב ככה. הם אוהבים אנשים כמוך שיחלקו להם שטחים וירחמו עליהם, בגלל זה הם משתמשים באזרחים תמימים כדי להגן על עצמם (הכוונה למחבלים).

גררררר

יש לי המון המון מה להגיד על הדברים שכתבת , אבל אני לא רוצה להפוך את השירשור הזה לויכוח על צבא . אם תרצי אני יותר מאשמח לשוחח איתך בפרטי . וד"א גם שאביב תמך במלחמת לבנון השנייה זה מאוד מאוד הפריע לי , כנראה שההצטרפות שלו לצבא היא הקש ששבר את גב הגמל.

Hosh17

New member
תשמעי

ברור לי שצהל לא צבא תמים כמו שעושים ממנו אבל מי שלא קולט שבמדינה הזו צריך גוף גדול כדי לשרוד הוא שמאלני מפגר. כי זה מעל הכל.

את מפגרת

לא נעים נכון ? אני מבקשת ממך לא לדבר אלי כמו שלא היית רוצה שאני אדבר אליך , וכל עוד אני מעניקה לך ולדעות שלך כבוד , אני דורשת ממך את אותו הכבוד, זה מעל הכל. בדיוק כמו שאני לא אקרא לך מילטנטית/פשיסטית/ימנית/רוצחת וכו'.. את אל תכני אותי " שמאלנית מפגרת" . אם תרצי לדבר בצורה נעימה ותרבותית , על אי נחיצותם של צבאות העולם , ובינהים צבא ישראל, את מוזמנת לפנות אלי לתיבה האישית .

Hosh17

New member
את לא מאמינה בחשיבות הצבא?

תסבירי לי פה לא בפרטי... שיורים עלינו טילים מהצפון ומהדרום וחוטפים חיילים והיו מתפוצצים בתוך אוטובוסים ומדברים בקולי קולות בלי בושה שרוצים למחוק אותנו מהמפה ושציונים הם מחלה ... לא צריך צבא?

עוד הפעם

יש לי ה-מ-ו-ן מה לאמר. אבל אם אני אגיב לך עכשיו , פה, השירשור הזה יהפוך לריב אודות צבא ופוליטיקה, ובדיוק כמו בכל הפעמים הקודמות , המנהלות הדיקטטוריות ימחקו את השירשור. אני לא רוצה את זה . פרטי /פורום פציפיזם (שמה אפשר להתבטאות באמת)

dar feldman

New member
כבר התחלתי לחבב אותך

מה קשור לשמאלני מפגר? גם שמאלנים מבינים את חשיבות הצבא? אבל פשוט לנו יש ביקורת על דרך ההתנהלות שלו בניגוד לימנים שאוכלים כמו תוכי כל מה שמנהיגי המדינה עושים וכל צעד שהצבא עושה. מדינה נאורה ומתוקנת זו מדינה שיש לה ביקורת עצמית ומסוגלת ללמוד מטעויות בזה אחננו ,השמאלנים המפגרים שלך, טובים ועוזרים בלי השמאלנים שלך אני לא רוצה להגיד לך איפה היינו... תחשבי על זה

Hosh17

New member
לא הבנת אותי נכון

אין לי הכללה לשמאלנים... אני חלק מהשמאל הזה הכוונה היא לשמאלני, שהשמאלני הספציפי הזה מפגר
באמת שכאלה שהשמאלניות משתלטת עליהם עד כדי שהם ממש מורדים בצבא זה כבר גובל בחוצפה לדעתי... יש לי הרבה הרבה ביקורות, אני יכולה לומר הכל חוץ מלומר שאין צורך בצבא..

dar feldman

New member
אוקי מקבל את דעתך

רק דבר אחד אני מבקש ממך או ממך.. תהיי סבלנית גם אני לא עשיתי צבא . אמנם אני רציתי אבל אמרתי הרבה מאוד שטויות שאז האמנתי בהם אבל היום אני מצטער שאמרתי אותם. גם אני הייתי סוג של פציפיסט וגם היום אני סוג של אדם שכמובן מתנגד לאלימות בכל צורה שהיא. אם כי כמובן במידה וקראת את התגובות הקודמות שלי ,ראית שתמכתי במלחמת לבנון. בכל מקרה כל מה שאני אומר תני לה עוד שנה ,שנתיים אולי החשיבה שלה תשתנה ואם לא תאמיני לי שזה לא קריטי אני מעדיף אנשים כמוה בכל יום מאשר אנשים אלימים או פושעים..את לא?

השמאלניות אינה גנאי

השמאלניות לא גומרת למרד בצבא אלא האנרכיזם. לצערי יש בישראל אנשים ששכחו שאנחנו מדינה שסביבה יש צבאות אכזריים, בלתי הומנים, וללא כל חוקי כבוד אדם. צבאות אלו לא מאפשרים אי קיומו של צבא בישראל. לצערי בכלל, האנרכיסטים שכחו שהיום מאבקם הוא בעצם עצימת עין. כי גם אם תצליחי לשכנע את כל צבאות ערב לא להחזיק צבא, ואת ארה"ב רוסיה וישראל - עדין לא תצליחי לשכנע מדינות שזאת לא שתפם. למשל איסלם קיצוני ורדיקלי נוסח אל קעידה חמאס ואיראן, שבשבילו המלחמה היא מלחמת תרבות. הפציפיסטים לא נותנים על זה תשובה, הם בסה"כ מסתובבים סביב עצמם. ברגע שהמלחמה אינה על טריטוריה אלא על תרבות, לפציפיזם אין כל ערך, כי זאת מלחמת דתות, ומדובר פה בצד שהוא אינו שפוי ומחבור למציאות אלא למצוות הקוראן. בכלל, שמים בוערים נערה מאוד נחמדה, אבל מחאה לשם מחאה, שאין מאחוריה דבר פרט לסוג של מרד נעורים, אין בה שום דבר חכם. אנחנו לא בשנות ה-70, העולם היום במלחמת תרבות, אין תמימות לצערי וגם לא שפיות. חוץ מזה תראו לי מדינה אחת ש"נוהל שכן" עולה בה בכלל לדיון. בלבנון ערבים מפציצים ערבים במחנות פליטים. צבא לבנון יורה מרגמות לעבר שטח מיושב. אם זה היה בעזה למשל, צה"ל היה לוחם לחימה נקודתית ומסכן חייהם של נערים בני 19 ו-20 רק בשם ההומניות. ולכן, הפצפיזם כאן משולל כל יסוד, אין לו תקנה ואין לו ערך במזרח התיכון. צה"ל צבא יחסית, הומני.

dar feldman

New member
מסכים איתך מאה אחוז

אגב את לא מרכז את שמאל לפי צורת הדיבור שלך.. אבל מה זה משנה מרכז שמאל הרוב השפוי במדינה הזו רוצה שלום גם עם זה אומר למסור חלק מהשטחים הכבושים רק שיניחו לנו לחיות כאן את חיינו בשקט. בהצלחה בחיים ואהבתי את הסלוגן עם הגיטרה שיר גדול של החברים של נטאשה

חמדונה

New member
תשמעי שמואל צודק

את מתנהגת כאן קצת בסגנון אביב. אם מפריע לך ואת מאוכזבת, כמו שאני (ובאמת, יש לי דמעות בעיניים), איך זה שאת הולכת להופעה? בקשר לנקודה היותר רלוונטית. אנשים משתנים. זה עצוב לי ומאכזב אותי, אבל זאת זכותו לשנות עמדות. אני בטוחה (ואפילו מקווה בשביל כולנו) שאנשים מתפתחים עם השנים ולא נשארים באותו מקום שהיו בו בגיל 18, גם כשהם בגיל 32. הבעיה היחידה היא שהוא התפתח למקום שאנחנו לא אוהבים, אבל זו זכותו.

התפתחות תמיד נראתה לי

כהעצמה והאדרה של הקיים בנו ולא כשינוי דרסטי ומכוער לצד השני. כלומר אם בגיל 14 ידעתי שאני מתנגדת לאלימות , אז בגיל 19 אני כבר יודעת לקרוא לזה פציפסטית ולהבין מה זה אומר. אם בגיל 16 התנדבתי בהפוך על הפוך פעמיים בשבוע, אז בגיל 18 אני יוצאת לשנת שירות לשנה שלמה של התנדבות, אם בגיל 18 אביב צעק תהיו חופשים , אז בגיל 32 הוא אמור באמת להיות חופשי מכל מה שהוא שנא, כסף , פרסום , מסחריות , מוזיקה גרועה.. בקשר להופעה, את הכרטיס קניתי יום לפני ששמעתי את זה , ובכלל קבעתי עם ישראל ואני לא אבריז לו ברגע האחרון בשום פנים ואופן ,עם זאת, ברור לי שזאת ההופעה האחרונה של אביב שאגיע אליה מרצוני .

dar feldman

New member
אתה צודק שאנשים משתנים

הבעיה היא לא בזה.. הבעיה היא שהוא הפסיק לכתוב את הדעות שלו ואת מה שהוא חושב. מצידי שיהפוך לימני קיצוני אבל חלק ממה שאהבתי באביב דפן זה שהוא היה שונה משאר האמנים, לא פחד לדבר פוליטיקה. אם הוא היה ימני לא הייתי קונה את הדיסרקים שלו סביר להניח אבל עדיין הייתי מעריך את הכנות שלו. בכל מקרה אדם יכול לשנות את עמדותיו יותר מכך אדם סביר להניח שישנה את עמדותיו במהלך השנים אבל אביב גפן בתחילת דרכו כתב את דעתו ואני בטח שעדיין יש לו דעות ועמדות מסוימות שיאמר אותנן אבל הוא כבר לא אומר אותן ואתם יודעים למה כי אז הוא לא ימכור דיסקים כמו שהוא מוכר עכשיו כשהוא כותב שירים לנינט וכותב שירים מצרפתית ומלא יודע אילו עוד שפות ולא יקנו את הדיסקים שלו עם בלקפילד ויעשו עליו חרם וזה יפגע לו בכיס. לכן הוא הפסיק וזו צביעות.

ממ דעתי.

אני אגיד ממה אני מאוכזבת.. אני לא מאוכזבת מהקטע הזה שפעם הוא היה עם שיער אדום ואיפור והיום הוא לא..זתומרת היתי שמחה להוולד כמה שנים קודם ולראות אותו עם שיער אדום ואיפור אבל אפשר להבין שהבנאדם לא רוצה להראות פטאתי...אוקיי... וזה שהוא מתמסחר לנולד לרקוד ועוד מאה ואחת דברים שלא קשורים למוזיקה וקשורים רק לכסף,גם את זה אפשר להבין איכשהו ולהגיד שיש לו ילד ובנאדם צריך כסף ואולי הוא לא בדיוק נאמן לעצמו,אבל ניחא,השלמתי עם זה. אבל!!! נראה לכם הגיוני שבכמה שנים האחרונות כל ההופעות של אביב נשמעות אותו דבר? נראה לכם הגיוני שבכל פליליסט יוכנס מלאך השיר שלנו מחר ועוד שירים חרושים כאלה?ואוקיי בואו נצא מתוך מחשבה שמחר זה שיר חדש יחסית ואפשר להבין למה הוא טוחן אותו אפילו אם אני לא אוהבת אותו.. אבל אביב הוא לא גיים בויז!הוא לא שירי מימון! שמדובר באומנים שיש להם רק 7 שירים אז זה בסדר שהם ישירו את ה7 האלה בהופעה....אבל לאביב יש פאקינג 12 דיסקים,עם פאקינג שירים גאונים ולמה אותם הוא לא שר? ל=מ=ה? כדי להרוויח עוד פקאצות שיבואו להופעה לשמוע את מחר? כי קשה לו לעשות חזרות לשירים האלה? ואני אתן ציטוט של ליאורנר "הוא יכול לעשות אותם אבל הוא לא רוצה ואם הוא היה רוצה הוא היה עושה" (זוכר שאמרת לי את זה?מצטערת שאני חושפת אותך ככה חח איך תתמודד עם זה..) קיצר כל סיבה שתהיה לא מצדיקה את זה שהוא לא שר אותם לדעתי,זה בעיני שיא המסחור,כאילו אוקיי קשה לי לראות אותו עושה פרסומות לדברים שממש לא קשורים לתחום שלו ושמורידים מערכו-אבל תכלס מה שמענין אותי זה לבוא להופעות ולראות את אביב נותן שואו מטורף בלי להכניס את אלכס חצי הופעה שכל פעם הוא דוחף לה עוד ועוד שירים לשיר...וברור שהוא מצליח למלא אולמות והקהל מרוצה כי עובדה שהקהל בא להופעות שוב ושוב....אבל לא יזיק אם הוא יכניס להופעה שירים ישנים,וככה הוא ירוויח כי גם המעריצות החדשות יכירו עוד שירים מאלבומים ישנים שהם לא הכירו ולא רק את מחר וזה רק הלב וכל הלהיטים...וככה גם הקהל שמכיר את השירים האלה יהנה בהופעה..... טוב די לחפירה...מקווה שלא הכעסתי פה אף אחד כי זו ממש לא הכוונה.. אוהבת את כולכם, לילה טוב.

למעלה