אני בטוחה שכבר פירסמו על זה הודעה

dar feldman

New member
מסכים במאה אחוז

אביב גפן היה קודם כל הקול שלי. אני לא מעריץ אותו אני חושב שהערצה זו תופעה מפגרת אבל אביב גפן היה אדם שהזדהיתי איתו ועם דעותיו הרגשתי שהוא מביע את עמדותיי. כשהלכתי להופעות הלכתי קודם כל בגלל המילים . ההופעה ,המראה והלוק וגם הפרובוקציות והאיפור זה בולשיט. האמת שתמיד שנאתי את הפרובוקציות שהוא יצר רציתי את המילים שלו בזה הוא תמיד היה ואני מקווה שגפ יישאר הגדול מכולם... וזה קצת חסר לי ולכן הוא השתנה לדעתי.

dar feldman

New member
בדיוק

פעם הוא היה קודם כל אדם עם דעות וזה למה התחברנו אליו ואהבנו אותו. אז כן אולי הוא השתנה אולי הדעות השתנו אבל שיגיד את זה שלא ישתנה 180 מעלות ופשוט יצפה שנקבל את זה בלי הסר. איבדתי אמון בשלום תגיד את זה תכתוב על זה שיר אל תתמסיחחר כי זה דוחה ואפילו כתבת על זה פעם שיר .. אבל סביר להניח שגם את זה אתה כבר לא זוכר. נגד תופעת המסחור וההערצה..

את צודקת לחלוטין!

אם כי את יודעת,אי אפשר לשנות את כל העולם,ויכול להיות שאם היו מציעים לי דבר כזה והיה בא לי נורא לעשות את זה אז הייתי הולכת על זה.השתתפות קטנה בתוכנית לילית יש לה השפעה מועטה (אם בכלל) על המדינה והמלחמה והמצב בארץ,כך שבסופו של דבר זה לא כזה משנה. אני מבינה את העקרון,אבל בדוגרי דבר פעוט כזה יחסית למערכת כלכך מבוססת של מדינה וצבא וחיילים ושרים,אין לו השפעה כמעט. אבל אני מאוד מסכימה עם הדיעות שלך,הלוואי והיו יותר אנשים כמוך.

תגובה שלי אלייך ../images/Emo8.gif

אני גם בא עם רגשות מעורבים ולא נעימים לגבי מה שאני מרגיש כלפי אומן ההופעה, הוא בעצמו בכתבה האחרונה במעריב אמר שהוא ממוסחר ולא מתבייש בזה לכן איין טעם יותר פחד להגיד את זה , אני בא לשם להנות איתך כי זה כבוד וזכות בשבילי להיות איתך בערב הזה ויהיה לי נעים להכיר אותך ולהיות איתך (לערב אחד) אני רוצה שנבוא עם מטען ריגשי חיובי בכל זאת , ונוכל לכייף ולהנות מהשירים כאילו שאנחנו באים בלי רגשות לא נעימים על האומן המבצע, ולגבי ביקורות שלך שאת רוצה להעביר על האומן זו שכותך זה המקום המתאים לכך זהו פורום, להשתמע ,,,ולהראות ישראל

את חייבת להתבגר דחוף=]

אבל כל אחד בקצב שלו...קחי תזמן בנתיים את לא מזיקה כי את השטויות שלך סך הכל פירסמת על גביי פורום אביב גפן...להתבטא ככה בכל מקום יהיה מאוד טיפשי מצידך כי אלו לא דברים חכמים במיוחד

ואביב ממש לא מתנהג כמו פציפיסט

הוא אמנם רוצה שיהיה שלום ומעדיף שהאלימות תוסר מעל פני האדמה אבל יש לו הגיון והוא בחור רציונאלי,הוא יודע שזה בלתי אפשרי כי העולם הוא לוחמני להכריז "אני פצפיסטית" זה כל כך אבל כל כך בשבילי נשמע כמו איזו בריחה מהמציאות

S h A b i T

New member
חבל על האנרגיה המבוזבזת..

בדיוק כמו שהיא לא תשנה את הדעה שלך בחיים, גם את לא תשני את שלה. שתמשיך לחיות בעולם היפה שלה אם זה מה שעושה לה טוב..

ולפני שאת מעלימה אמונה שלמה

מבוססת , שרבים וטובים דגלו בה : סוקרטס , אלברט אנשטיין , נסלון מנדלה, גנדי וכו.. הייתי ממליצה לך להעשיר מעט את הידע שלך . פציפיזם הוא הרבה דברים , בריחה מהמציעות הוא לא. אולי אם תנסי להרחיב מעט את אופקיך וללמוד מהו אורך חיים פציפסטי ,תביני שלא רק שזה אפשרי , אלא שזאת הדרך היחידה להתמודד עם המציאות . כל פציפסט ישמח להסביר לך שאנחנו לא מאמינים שאם מחר יעלימו את צבא ישראל תפטר הבעייה , אלא שמדובר בתהליך ארוך , גלובלי ,שמתחיל בחינוך ונגמר בסירוב מעשי לאלימות ובחברה שמוקיעה החוצה אלימות כדרך לנסות לפתור בעיות. ורק בשביל הפרוטקול , אביב הצהיר על עצמו לא מעט פעמים כפציפסיט וחלק גדול מהתדמית המסחרית שלו נבנתה בזמנו על סמל השלום .

את בהחלט חיה במציעות.

זה שהזכרת המון שמות מרשימים של אנשים מאוד חכמים זה לא הופך את מה שכתבת בהודעה הראשית שלך לדבר מעורר יראה כי הדברים שכתבת מעידים רק על דבר אחד - פתאטיות... את כותבת שאת כפצפיסטית נחרדת מכל גילויי של אלימות ומה,אני לא נחרדת מכל גילוי של אלימות? למה את צריכה להצהיר כל כך הרבה הצהרות וכל כך הרבה תאוריות בשביל לומר את הדבר שהוא הכי פשוט בעולם? למה את צריכה שיהיה עלייך את העול הזה ? פצפיזם לפעמים יכול להיות כל כך לוחמני תמיד אלו שמצהירים את זה על עצמם נשמעים לי יותר קרביים אפילו מהחיילים הקרביים . זה כמו עם הפמניסטיות הרקובות האלו... יאללה אין לך טיפה של ידע היסטורי וטיפה של כבוד והערכה באיך שאת מדברת על הצבא...נכון שמענו מכמה ג'ובניקים שלא כיף שם אבל הגוף הזה הקים לך ת'מדינה המזורגגת הזאת והוא שומר עלייך בלילה בזמן שאת יוצאת לבלות בשינקין עם כל הפצפיסטים הבורים והמעצבנים

כמה עויינות, חבל ../images/Emo10.gif

כמה עויינות בדיבורים על שלום "ובין שניאה לרצח מדברים פה על שלום" כמה חבל כמה זה כואב, תרסנו קצת את עצמכם,,,בבקשה

dar feldman

New member
עכשיו הגזמת גבירתי

מה זה קשור ללהצהיר הצהרות. במקומות נורמליים זה נקרא לנמק את עמדתה. האנשים שהיא ציינה אכן היו פציפיסטיים לרשימה אפשר להכניס גם את ג'ון לנון עם שירו המדהים אימג'ן.. פציפיזם זו דרך חיים אני חושב שזה קצת תמים לחיות כך באזור בו אנו חיים ולצערי כיום בתקופה הנוכחית אין לנו אפשרות לנהוג כך אבל זו בהחלט שאיפה לשאוף לחיות בשלום ללא אלימות כלשהי. אולי ככה בתי הספר שלנו היו נראים קצת פחות נוראיים, בכבישים אנשים היו יותר סובלניים ובמועדונים לא היו נדקרים ילדים בגלל איזו בחורה.. אבל עזבי כל אלה זה שטויות של רוחניים ושמאלנים ואת הרי מצ'ואיסטית גדולה שחושבת שהכל בסדר ולדבר יותר מדי זו מחלה. אני מעדיף לדבר הרבה מאשר להרוג הרבה.. אולי אם גם את וןעוד שכמותך היו משנים את גישתם ,היו פחות הרוגים משני הצדדים. נקודה למחשבה.

למעלה