אני חדשה אבל יש לי שאלה שתעיר אתכם

צ י נ י

New member
מציון לא תצא תורה ומתימני לא תוציא

אגורה.....ועכשיו ברצינות אני מקווה שאנחנו הדור האחרון שמתעסק בגזענות בכזו אובססביות ונתרכז בעובדה שכולנו ישראלים.

בזאת כבודו טועה !

את הישראלים ``לא זזו מישם עד שעשאום עובדי כוכבים לכל דבר`` (יבמות טז) ויש ספק אם בכלל עתידים לחזור. מטעם ``וישליכם אל ארץ אחרת כיום הזה`` ואף יהדותם מוטלת על כרעי התרנגולת מטעם ``נשים בציון עינו בתולות בערי יהודה`` כדאיתא בקידושין החל מדף ע

לפני כמה זמן היה לי חבר תימני

וכל פעם ששאלו מהי הדת אז עניתי תימני וכן זה גרר תגובות כי תימנים הם סגורים בתוך עצמם וכשאתה נכנס אז אתה מרגיש כפולש..ככה אני הרגשתי לקח לי כמה חודשים טובים להתחבר למשפחה,אבל תכלס גברים תימנים לא כולם חלקם מושכים..

QUU

New member
שאלה מטומטת...אם את היית יודעת איזה

אשכנזים קמצנים יש ...או מרוקאים רעים או אנא עראף...כולל נשים מה הקשר. מי שהלב שלו טוב ..טוב הוא מי שלא לא משנה מאיפה הוא בא הוא יצבע בשחור . ובכלל קמצנות ...אני רוצה שתראי לי בן אדם ממוצע שחופשי מפזר כספים ??? מה זה השטויות האלה...מי שיעשה זאת פשוט יגמור בלי שקל ? גברים תמנים הם לרוב ..נותנים כבוד לאשה לא שמעתי הרבה מיקרים על תמנים אלימים למרות שיש. גברים תמנים קלים ורוב הזמן שמחים ... הכי חשוב יכולים לפוצץ לאשה שלהם את המנוש יותר מכל גבר אחר. אז אם זה לא שימחה מה כן ?!!! בקיצר בן אדם הוא מי שעשה מעצמו בן אדם. כל השאר פרסומות.

תימני הכי יאכי!!!

תראי. אני תימני ואף פעם לא נתקלתי במישהי שהפריע לה הצבע עור או שאמרה שאני "בונקר" או שאני עתיק פשוט מאוד הבעיה היא בראש של הבחורות האלה שמרגישות מושלמות (לרוב אלו האשכנזיות-שאבא ואמא לא יכעסו שהיא תסתובב עם שחור היא הוא נראה עבריין...). אז מה? אני יוצא עם קווקזית 4 שנים והיו לנו ילדים זברות אז את חושבת עדיין שיש אפליות בין העדות? מה? שהמשפחה שלה עתיקה והם מחייבים אותנו להתחתן? שטויות! הכל בראש!!! הגיע הזמן שמישהו ינער את כל המתחסדות בסטירה ויפתח להם את העיניים שיראו שכולם בדיוק אותו הדבר! אין גזעות יש רק כמה אנשים ממש טיפשים! מקווה שעזרתי...

queen of dreams

New member
גם אני הגעתי מדף הבית

זה ייה מצחיק להגיד שאני לא גזענית כי לפי התגובה אני בטוחה שרבים יקומו ויגידו שאני כן. אז אני לא ממש "מתלהבת" מתימנים בלשון המעטה.. יצאתי עם כמה וכמה..ואכן, הם קמצנים! אני יודעת שזה לא נכון להכליל וזה לא בסדר אבל כל אלה שיצאתי איתם התגלו כקמצנים (תכונה שאני אישית סולדת ממנה) וחצומזה שיש בהם משהו שאני לא אוהבת..לא יודעת אם זה המנטליות או משהו אחר שלא התחבר לי. אולי בשביל סקס הם טובים (והם אחלה)...אבל לא מעבר...בשבילי לפחות (ואם זה משנה בכלל אני טורקיה וארגנטינאית)

b l a c k eyes

New member
נו טוב, אז הם קמצנים.

סתם סתם, היה לי פעם חבר תימני שהיה מפנק בלי סוף. אבל כן, יש שמועה כזאת שהתימנים קמצנים... אבא שלי אומר את זה כל החיים שלו, כי יש לנו שכנים תימנים שלא מביאים לנו קובנה בשבת, אז הוא הגיע למסקנה שכל התימנים בעולם קמצנים. בכל מקרה, ברור שאין קשר בין המוצא לבין המשיכה שלי לגבר. ולא נראה לי שתהיה לי בעיה לצאת עם תימנים, יש כאלה שדווקא חמודים נורא.

Save Me

New member
שטויות

אני תימני ואני לא קמצן והרבה בחורים רוצים אותי טיהיP:

Save Me

New member
אה ואני גם ממש לא פרמיטיבי

אולי זה בגלל שאני בן 20 ממ

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק! קרעתם אותי מצחוק!

איזה שרשור דבילי, יא עילועים! איך הצלחתם לקחת את השאלה האידיוטית הזו ולעשות ממנה "דיון" כזה, שבו כל אחד מתעלה מתחת לקודמיו בדיבורי שטויות?!
אתם ענקיים, אחד-אחד! ככה זה בדרך כלל בפורום שלכם? אני צריך להיכנס הנה מדי-פעם...

CHIKOLULU

New member
באמת שאלה חשובה...../images/Emo11.gif

להתייחס אליה הברצינות? אני קורא את שכתבת ובא לי להקיא... לא ממך חלילה ,פשוט לא מאמין שישנן עוד מציאויות כל כך מטומטמות כמו שציינת. עצוב רק ,שציינת בסוף שאת "מצפה לנסות ולהבין באמת את הסוגייה הנ"ל". יקירתי ,כדאי שתמצאי נושאים אחרים "אמיתיים" להתעמק בהם. את יודעת ,רעב ,אלימות ,איכות הסביבה וכיו'.

למעלה