א', אתה עילג כחמור גרם.
ב', אתה מודל עניות לתימנים המשכילים יפיי העברית והספר, ות'אמת, אתה גם מודל עניות לאוקראינים רבים שממלאים את ארצנו לברכה, את האוניברסיטאות והמקצועות החופשיים. הם אולי כותבים בשגיאות, אבל להם יש סיבה טובה. ג', על פי הכתיבה שלך עושה רושם שנרדמת על המקלדת. אות רודפת אות, ללא סימניי פיסוק, סימניי חכמה, או סימנים שמעידים על איזשהו חומר קריאה ראוי. אלליי, אפילו מתכון לחריימה צפן בחובו יותר אינטיליגנציה מהזבל המגובב הוירטואלי שלך. נניח לחדל האישים שהנך, ונעבור למשהו הרבה יותר מעניין. חבר שלי התיימני. פעם ראשונה שיש לי בן זוג תימני. נכון שאין הפרט מעיד על הכלל, אז אעיד רק על הפרט היפה והפרטי שלי. הוא לארג', גם בגוף וגם בנפש, ספורטאי, ומשכיל, שהמשלב הלשוני שלו (באנגלית ובעברית כאחד) גבוה כשם שלבו רחב ושופע. כסף אצלו הוא רק אמצעי חסר סנטימנטים, לשמח את אהוביו בו, והוא תמיד מנסה ליישב עמי חילוקיי דיעות בדבריי נועם. (וזה לא קל איתי, העקשנית ..) בקיצור, פעם ראשונה שאני בפורום המעניין שלכם, וישר נפלתי על השרשור המסקרן הזה. אני בטוח אשאר. ואגב.... ל"זוהר השלולית המצוי,", אני בחורה אשכנזייה, בלונדית ובהירה, ממוצא....רוסי. אז מכל הלב, איטידמוי אביזיאנה.