אני חדשה אבל יש לי שאלה שתעיר אתכם

ozzz64

New member
בגלל טיפשים כמוך סובלת כל העדה .

ואותך צריך גם לחסום .

יוני199

New member
למה לקלל ... ?

אני בטוח שאת כל מה שאמרת היו מקבלים באותה רמה של זלזול גם בלי הקללות שבחרת להוסיף וחלאס לשחק אותה עבריין מקלדת :{

אתה ההוכחה למה לא לצאת עם תימנים

תודה שהוכחת לכולם לא ידעתי איך להסביר עשית זאת טוב יותר ממני

hot chilly

New member
א', אתה עילג כחמור גרם.

ב', אתה מודל עניות לתימנים המשכילים יפיי העברית והספר, ות'אמת, אתה גם מודל עניות לאוקראינים רבים שממלאים את ארצנו לברכה, את האוניברסיטאות והמקצועות החופשיים. הם אולי כותבים בשגיאות, אבל להם יש סיבה טובה. ג', על פי הכתיבה שלך עושה רושם שנרדמת על המקלדת. אות רודפת אות, ללא סימניי פיסוק, סימניי חכמה, או סימנים שמעידים על איזשהו חומר קריאה ראוי. אלליי, אפילו מתכון לחריימה צפן בחובו יותר אינטיליגנציה מהזבל המגובב הוירטואלי שלך. נניח לחדל האישים שהנך, ונעבור למשהו הרבה יותר מעניין. חבר שלי התיימני. פעם ראשונה שיש לי בן זוג תימני. נכון שאין הפרט מעיד על הכלל, אז אעיד רק על הפרט היפה והפרטי שלי. הוא לארג', גם בגוף וגם בנפש, ספורטאי, ומשכיל, שהמשלב הלשוני שלו (באנגלית ובעברית כאחד) גבוה כשם שלבו רחב ושופע. כסף אצלו הוא רק אמצעי חסר סנטימנטים, לשמח את אהוביו בו, והוא תמיד מנסה ליישב עמי חילוקיי דיעות בדבריי נועם. (וזה לא קל איתי, העקשנית ..) בקיצור, פעם ראשונה שאני בפורום המעניין שלכם, וישר נפלתי על השרשור המסקרן הזה. אני בטוח אשאר. ואגב.... ל"זוהר השלולית המצוי,", אני בחורה אשכנזייה, בלונדית ובהירה, ממוצא....רוסי. אז מכל הלב, איטידמוי אביזיאנה.

תימנים הם היהודים האמיתיים

יפגרי על כל התימניות שמזילות ריר על כל לבנבן חדל אישים אשר רואה בהם כזולות וכבחורות קלות להשגה כי הם אוהבות להריץ סרטים בראש ואת זה אומר תימני שרואה ושומע מה חבריו הלבנבים אומרים על תימניות יש לי לדוגמא חבר שיש לו ארבעה תימניות שבצלצול שלו הם מתפקדות בתורם כאחרונת הזונות ובאות להזדיין וללכת לבית באוטובוס

אהה מה דעתך

על העובדה שאם ארבעתן שוכבות עם החבר הלבנבן שלך, זה אומר שהוא הזונה פה????? הלו!! ארבע נשים שונות מגיעות עד לחבר שלך (הן לא רוצות שהוא יבוא אליהן מסיבה כלשהי, אם זה מבושה או שהן סתם לא מוכנות להראות איתו בציבור), שוכבות איתו, נהנות, והולכות הביתה! מי זול פה, מי? (אני לא אוהבת בהירי עור...., סתם עצבנת אותי עכשיו עם השובניסטיות הזאת)

למה לא לומר גחבות בנת גחבות

לא הבנת את הפנץ הגבר רואה בהם זולות והם בטיפשותם חושבות שהוא האביר על הסוס הלבן והם מטריחות את עצמם ביזע ובדמעות לבוא באוטובוסים על מנת לתת שירותי ניקיון וסקס כשאדם הוא חדל אישים נרקומן מן הסוג הנחוט ביותר והם חדלות האישים מדברות על עצמם בגוף שלישי בגאווה של אני החכמה תפשתי את האביר הוירטואלי כשהם יכלו לבנות חיים על אמונה ולא על שקר במידה ולא היו בוגדות בערכים התימנים של צניעות בת מלך

שום יזע ושום דמעות!

הן סך הכל הבינו שאצלו אפשר לקבל סקס חופשי, מתי שהן רוצות, אז הן מנצלות אותו לשם כך. מי אמר לך שבשבילן הוא האביר על הסוס הלבן? הוא??? אולי זה מה שהוא חושב עם מוחו הדל ואופיו הזול.... תחשוב על זה שבחורה תימניה לא יכולה לקבל סקס מגבר שגר לידה, כי אז הוא יעביר עליה מידע בכל העולם, אז הבחורות האלו מצאו אחלה פיתרון - אשכנזי שאף אחד לא מכיר שיספק אותן בשעות קשות. האביר על הסוס הלבן? אם זה מה שנוח לו לחשוב, שיבושם לו. חחחחחחחחחח

התהפכו היוצרות את גאה בהיותך זונה

אני גדלתי כבן יחיד עם חמשה אחיות שהם בעיניי כליל השלמות שלעולם צורת החשיבה שלהם לא הייתה כתרבות הזנות והבוגדנות שספגת את לעניות דעתי בחורה מקולקלת בחורה שהרעילו את נשמה בתרבות הבהמית הישראלית במקום לדעתי אם יש ניצוץ של תימניה את תחזרי לערכים התימנים לא דתיים של צניעות ושל דרך ארץ שאני בטוח שאין לך לפי דברייך ואוי ואבוי למי שינשא לך ולחינוך ילדיו ואת זה אומר אדם חילוני למהדריך שגאה במשפחתו ובמיוחד באחיותיו

אדון זוהר!

קודם כל אולי כדאי שתכבד את השם שלך ותפסיק לנבל את הפה. דבר שני זה שאתה מאמין בכל ליבך שנשים אינן זקוקות לסקס כמוך, שנשים הן לא בני אדם אלא נועדו לשרת אותך ואת מאווייך, זה שאתה בטוח שלנשים אין יצר ואין תשוקה והן צריכות "לשמור את עצמן" למענך, זאת בעיה שלך. אתה (כנראה) ילד מפונק ומסכנה מי שתתחתן איתך. אני בכלל לא תימניה, וגם לי יש עור לבן, בדיוק כמו לחבר האשכנזי שלך, ובכלל, אני מעדיפה גברים שחומים על לבנים, הם יותר מושכים בעיני. ואני ממש לא ספגתי "זנות ובוגדנות" כדבריך, אני חושבת שאני די צנועה ונעימת הליכות (ככה אומרים לפחות). ככה שהדברים הפוכים לגמרי ממה שראית בעיני רוחך... העניין הוא שאם ארבע נשים שוכבות עם חבר שלך ואחר כך הולכות הביתה, אז הוא בעל האופי הבוגדני והזול, לא הן. הן רק מנצלות אותו בינתיים, עד שהן ימצאו חבר... בדיוק כמו שאתם, הבנים, מתנהגים. אנחנו אותו דבר, נשים וגברים, לכולנו יש צרכים.

hot chilly

New member
את שופכת מים לדלי עם חור יפתי...

טגב, שתינו חולקות אותו פטיש...
בחורים משוקולד זה ה-דבר!

lollipop girl

New member
האא שטויות חבר שלי תימני

ואחד שפעם הייתי דלוקה עליו גם הוא היה תימני...

בקשר לתימנים.....

הגבר התימני הינו גבר טיפוסי ים תיכוני,רק דבר אחד מבליט אותו משאר הגברים במדיניתינו הנאורה.קמצנות כרונית ותכמנות בלתי נילאת........ נכון שיש גברים תימנים יוצאים מהכלל אך הם נחטפו כאשר עוד היו עוללים קטנים במעברות של שנות החמישים............... נדמה כי הם היום גברים אשכנזים למופת מדינת ישראל......... מוקדש באהבה לארז גהרי מגדרה-מי שמכיר שיכניס אותו הינה.......

תימנים.....

תימנים לא קמצנים.. הם נותנים שיש להם אבל....הם מחפשים את הדרך הקלה להשיג את הכסף.. והמנהגים שלהם כמו הגת והלשתות כל היום לא כל בן אדם מסוגל לקבל שכל יום ישבו אצלו כמה תימנים ויעשנו גת וישתו לשוכרה...הם גם יותר בקטע של לשלוט..הם עם המכנס בבית הם הקובעים.. מאוד תחרותיים... במיוחד האמהות של הבחור קשה לה עם החברה של הבן...ובעיניין הסקס לא ממש אוהבים להשקיע רק אם משתלם להם...תמיד אומרים שהתימנים הם עם חם... אני מתקן ואומר.. רק אחרי גת!

נס חנוכה ? או שאני הוזה ?

לא האמנתי שתצליחי להקיץ את הפורום הישנון כמו דוב בתרדמה חורפית

למעלה