אני חדשה אבל יש לי שאלה שתעיר אתכם

תכעסו כמה שבא לכם!יש אמת!!!

כי ככה גברים תמניים בדר"כ קמצנים ולא מוציאים מהכיס לא מפנקים ולא יודעים מה בחורה רוצה ואוהבת . אבל אני יכולהלהגיד גם שיש יוצאי דופן כי היה לי חבר ומאוד אהבתי אותו והוא היה תימני ואחלה! הוא היה באמת מקסים. אבל בתכלס..לא הייתי יוצאת עם תימני אם הוא לא היה באמת משהו מיוחד . אחד למיליון כזה . :) תכעסו כמה שבא לכם יש בזה אמת!

ozzz64

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עברו 32 שעות לא רק שאף אחד לא כעס , אף אחד בכלל לא התייחס אליך .

אני בהלם...!!!

נכנסתי לפורום הזה ממש במקרה... חפשתי מתכון למשהו. הזדעזעתי לקרוא ולראות עד כמה פחת הדור. ובכן, אני בת 42 ממוצא חצי הונגרי וחצי תימני ואני לא מאמינה למה שאני קוראת פה ושומעת.ראשית אם נחזור אחורה לפני שני עשורים או יותר אז לא רק שהתימנים היו פופולרים ומבוקשים אלא שהתימניות נודעו ביופיין בשכלן,ובחריצותן והיה (ועדיין יש) להן ביקוש תתפלאו, דווקא בקרב עדות אשכנז!! קמצנים!! לא בבית ספרנו.. האם יש לכם מושג איזה שם יש ליהודים פולנים? גם הם ידועים כעדה חסכנית במיוחד ואינני באה להלעיז.. הכל שטויות ויש מכל ולכל. אך יהודים אנגלו סכסיים ממוצא פולני הם הגרועים שבהם אם לדבר על סטריאוטיפים. מה, אין עיראקים קמצנים? הונגרים קמצנים? תימנים נדיבים?????... בכל עדה יש טובים ורעים, יש נדיבים ומיזנטרופים, יש יפים ומכוערים. שנאת התימנים בשורשיה נעוצה בעיקר בקנאת עדות המזרח בעיקר ובשל היותם בהירי עור ומלאי רגשי נחיתות רצו להידמות לאשכנזים ובחלו בכל מה ש"שחור", שמא ידבק בהם. עד היום ובעיקר בשכבות הנחשלות מופיעה הבורות הזו והבהלה מן השחור דווקא בקרב עדות המזרח ולא אצל עדות אשכנז. יש לי חברה פולניה שכל יהבה הוא להתחתן עם תימני!!! הוא משוגעת על שחורים! ויש כמוה רבות. התימנים בשל הרקע התורני (אם לא ההורים אז הסבים והסבתות) שלהם חונכו ל"בל תשחית", שזה בין השאר אומר ש"בזבוז" יכול להוליד רע ויש לחשוב על המחר. עקב כך, רבים מהם היום הם עשירים ככורח, בעלי עסקים ובעלי אדמות ורכוש. חבל, חבל מאד שהדור הצעיר נוטה להיות כל כך "שטוח". עוד ידועים היו התימנים בעורם היפה והחלק, בכשרון המוסיקלי (עד היום) בעברית הנהדרת..ובבריאות ואיכות החיים. צאו ולמדו! הכפשת העדה (כל עדה שהיא) היא נגד ערכי היהדות ונגד כל יסוד לחברה מתוקנת, כשל נוראי בחינוך. אגב, התימנים לא שונאים אף עדה וזאת לבד, מעידה עליהם. אבל אם מביטים על המתרחש בארצנו ועל התמונה המצטיירת מן התקשורת על כל ענפיה, אין ספק שפשטנו את הרגל.. כל אותם שונאי תימנים שבחברתינו, ברי וודאי לגביהם , שמצפות להן הפתעות בעתיד. משמיים, "את אשר יאהב, יוכיח" ומצאתי שבמשפחות בהן היתה התנגדות לצבע השחור..הצאצאים כבר "סרחו"...והמבין יבין..( :

פינקי20

New member
הבאת פה סוגייה מעניינת!

תימנים הם קשים ודי ברברים לדעתי! בדר"כ תימני ותימניה לא מסתרים יחד וזה בדוק!!! היו לי כמה חברים תימנים ואף פעם לא הסתדרתי איתם! אני אישית מעדיפה אשכנזים שהם יותר מתורבתים ומנומסים... מה לעשות, עניין של טעם ואני אגב חצי תימניה

Zer44tuL

New member
קשים ? ברברים ?

אלו האשמות קשות... מספיק עם הסטריאוטיפים ... כל בן אדם באשר הוא אדם שונה וצריך לשפוט כל מקרה לגופו אני מאחל לך שתפלי על גבר תימני מתורבת ומנומס

אני חצי תימניה ומעולם לא אצא עם...

מעולם לא אצא עם תימנים, ניסיתי להבין את הסוגיה ולבסוף הבנתי מדוע (ודרך אגב - גם חברות שלי תימניות לא מוכנות לצאת עם תימנים). הסיבה היא פשוטה - לתימנים יש נטיה כלפי חוץ להראות שהכל מושלם אך בפנים, בתוך המשפחה הכל רקוב! היחסים עם האמא התימניה הם בדרך כלל לא כנים ולא טובים (וכן... אני מדברת מנסיון של עוד חברות). לגבי הכנסת נשים תימניות לחיים שלנו אין חשש - כי הן חברות ולא מעבר. אך לגבי הכנסת בן זוג תימני לחיים שלנו יש לנו שליטה, כי אף אחת מאתנו לא רוצה את אותו הדפוס אצלה במשפחה, ולכן (למרות שדודים שלי אחלה!) אף אחת לא תצא עם תימנים, בעצם הם משלמים את המחיר על האמהות התימניות שלנו!

נו אבל זה ברור למה זה כך:

בחורות שומעות "תימנים" וישר נלחצות מהגודל
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל השאר תירוצים תירוצים

מה קרה לכם! יש משוגעים!!

תימניים זה הכי הכי! הכי סטייל בארץ! אין עליהם אפחד לא מפנק כמו תימני ואפחד לא גבר כמו תימני! קיצררר מי שלא רוצה תימני לא צריך! לא מכריחים אפחד ואיך אומרים אצלנו "מי שבא ברוך הבא"?! אני אומרת שצריך לפתוח קבילת "צנעה הקטנה" כדי לתמוך בבנים בתימנים שננטשו! יאללה יום שמייח שיהיה לכם! אה וגם אני תימניה..חצי...

ממש לא נכון!

אני רוסייה ולא קיים אצלי שום קשר לתימן,אבל מה שכן אני שונאת להדביק סטיגמות ככה שלהעליב עם מסוים בגלל דעות קדומות יהיה פסול לחלוטין.

19חגה

New member
קטע ממש שטותי...

אני תימנייה......וממש לא חשוב לי מה תהיה העדה של הבחור שאני אצא איתו...(אבל זה בטח יפריע להורים שלי..עם כל הסטיגמות שיש להם..) :) .... העיקר זה האישיות של הבנאדם שעומד מולך ולא חשוב הצבע או כל הסטיגמות שנאמרו פה..הרי כל אדם הוא יחיד ומיוחד בפני עצמו ולא כ"עדה" המסתתרת מאחוריו...עם כל הקושי של התחברות לתרבות שונה אני בטוחה שאם תתאהבו בבחור שהוא שונה מכם..תוותרו על כל זה בשבילו!!! אז שיהיה בהצלחה!! לא להתייאש.... :)

Zer44tuL

New member
ראבאק איזה שטויות

כאלס כבר עם הדעות הקדומות האלה בני אדם צריכים לבחון כל אחד לפי התנהגותו ולא להדביק סטראוטיפים על אנשים לדוג' אומרים שהמרוקאים עצבניים תימנים קמצניים החרטה הזאת לא עובדת במבחן המציאות אני תימני ואני מוציא כסף והמון כסף {לא על עצמי} חוץ מזה שהתימנים הם האנשים הכי נשמות :} במיוחד הסבתות

יש מצב שהבחורות שהידידים שלךמכירים

פרימיטיביות ... הכל תלוי בבן אדם וכמה הוא מגרה לך את השכל קמצנים ? גם האנגלים והגרמנים קמצנים

yohanan l

New member
לטלטולהסתומה

קודם כל אני לא יודע איזה ידידים יש לך אבל כניראה שיש להם ריגשה, אבל אני יכול להגיד לך אם את מדברת על פרימיטיבים אז תסתכלי על האשכנזים איזה גזעניים לא להתחתן עם ספרדים, ופרימיטיבים אצל עדות עירק מרוקו שתדעי אצל העירקים האבות לא נותנים קרדיט לבנות רק לבנים ירושה רק לבנים,קמצנים יש בכל העדות אשכנזים עושים סקר בכל ת"א למצוא איפה עגבניה יותר זולה בת"א כורדים עירקים פרסים בכל עידה יש את הבעיתיות, לכן כל אדם צריך להתגאות בעידה שלו ולא לחפש את הדברים השליליים. תימנים תהיו גאים בעדתכם

תמנים?

תביני אני בחור תמני ומכיר את הבעיה אבל לא כ"כ משנה לי בצורה כזאת או אחרת יש שיאמרו שהמרוקאים הם... והפרסים הם.... והאשכנזים הם... אבל הכי קל לא לאהוב תמנים כי הם סגורים מאד וכן נכון הם מאד פרמיטיביים הם חסכנים ברמות שלא יתוארו אפילו מעצמם הם חוסכים וזו התכונה הכי מגעילה שאפשר לשאת מעבר לזה הם לא אוהבים להתפתח בואי נאמר שהם מסתפקים יותר מידיי במועט... אז כן גם אני שנוא את המנטליות התמנית למרות שאני אוהב את העדה המינהגים המאכלים האנשים (ואני ח"ז לא מכליל)הורסים את העדה ....

ברוך אתה אדוני שעשית אותי תימני

לכל השרמותות התימניות שמשחקות אותה אתם בבעיה כי אתם מורעלות בנשמתכם ועם רגשי נחיתות ולכן אתם חושבות שאם תלכו להיות זונות של אשכנזים תהיו מקובלות תלמדו דבר אחד מי ששונא את עצמו מחפש את ההיפך ממנו ומי שאוהב את עצמו מחפש את האדם שדומה לו אתם הנשים תתעוררו ואת כל הסתיגמות שיש כלפי האשכנזיות הקרות כקרח והמרוקאיות הצחצחיות והזנותיות עם המוח של ציפור

עשרות אלפי קוקסינלים אשכנאצים

לראות את כל המזוהמים האשכנאצים עושים צעדות של אלפי גברים אשכנזים המתנהגים כבהמות ואלפי שרמותות לבנבנות על משאיות עם הנמשים שלהם זה הדבר המבחיל ביותר מה שנותן לי גאווה גדולה על היותי תימני ועל הערכים היהודים שעליהם התחנכתי

למעלה