אני חושב שהנבואה שלי התגשמה

לא, אין לשחק ברגשות אנשים

לאור כל מה שנאמר כאן ביומיים האחרונים, ולאור בחינה של כרטיסי המשתתפים, השאלה הראשונית שלי קיבלה לפתע עובי. עד כמה הדימוי העצמי משחק תפקיד, עד כמה הטבע והסביבה מהתלים בנו? מי עובד כאן בשביל מי? הדימוי או הריצוי החברתי?

נימשון

New member
קראתי

אני לא רואה פה באף אחד בן אדם פגום כדבריך. אני כן רואה אוסף של אנשים שמסיבות כאלה ואחרות מצאו את עצמם לבד, זה יכול להיות כי מחפשים משהו מאוד ספציפי ולא נכונים להתפשר, זה יכול להיות כי יש איזו בעיה ביצירת קשר ארוך טווח, זה יכול להיות בחוסר או עודף ביטחון עצמי וזה גם יכול להיות מחוסר מזל.

אין לי השגות לדברייך מלבד תמיכה

אך, לא אמרתי שהאנשים פגומים. עצם העובדה שכולם התנקזו במקום אחד, יש לו סיבות משלו, מחסום שלא מאפשר פריצת דרך. משהו שמפריע להתקדמות. גורדייף קרא לזה ה"אני המאומץ" או אישיות מזויפת בכדי למנטר את עצמי לסביבה.

ואני חשבתי

שכולם התנקזו בפורום הכרויות 30+ בגלל שהם בני 30+ שרוצים להכיר ולדבר על הנושא..

ואני חשבתי...

בעצם לא ממש חשבתי. חברה סיפרה לי על הפורום, זה נראה משעשע וזהו. למה צריך לחשוב על כל דבר? לא לכל דבר יש עומק ומשמעות. וזה נחמד לשמוע דעות שונות מאנשים שונים שאולי בעולם האמיתי לא הייתי נתקלת בהם לעולם, ודעתם השונה משלי לפעמים יכולה להאיר את עיניי.

צודקת

חוץ מזה שאפשר לחשוב שאונסים כאן את האנשים לשרשורי האוף... הרי אם אנשים לא היו מעוניינים בדיונים ואוהבים להשתתף בהם הם לא היו מתקיימים.. אז יש כמה שוטרים (ואני לא מתכוונת למנהלות) שנורא מפריע להם שרחמנא ליצלן יש דיונים מעבר ל"היי אני יצחק בן 49 מחפש ג'ינג'ית בת 38" , והם שוכחים שיש הבדל בין פורום הכרויות לבין אתר הכרויות... ואני אומרת נו שויין
הנבואה שלי, בוסתן בדרך חחחחחחחחחחחחחח

דרורk

New member
מה שלא יגיד גורדייף...

אבל כל העסק הזה של העולם הוירטואלי הוא לא מעט מזוייף וכך גם האישיות של אותו משוטטת מתקיימת...בזיוף...אולי חלקי אולי מלא. אבל מה שתופס כאן בוירטואלי ובטח שגם בעולם המציאותי זה הקטע של התקווה, של הרצון...של לנסות...וזה בעצם מה שקורא כאן כל הזמן...

יש לי דימוי

אם היית עובד בארכיון, הכל היה מקוטלג ח*א...לא, לא חיל-האוויר, אלא חום כזה. אתה נוטה לחלק לקבוצות מופרכות, וראיתי ברפרוף שכבר האירו את תשומת ליבך לענין כבר בשרשור הראשון ההוא. אם כי מה אני יודעת?! אני ממאותגרי המשקל לרוחב, אז בטח זו ברירת המחדל האוליטמיטיבית שלי. ותסלחנה לי כל הרזות שנקלעו לכאן שלא בטובתן. אבל ברצינות, מה בכלל רצית לומר בזה? מעבר לקבוצתיות הזאת, מה אתה למד מזה?

רגע...תן לי להבין

וגם אם כן, ואני לא אומרת שאתה צודק, אבל נניח שאתה כן צודק וכל הבנות פה שמנות, אז מה? מי אמר שלאישה שמנה אין זכות להכיר? ולא, אני לא שמנה אם זה מה שאתה חושב............

זה לא בדיוק מה שהוא אמר אבל

זה מה שמשתמע... כי אם כולן פה שמנות ויש להן דימוי עצמי נמוך, אז לכן הן פה ולכן הן לא מצאו עד עכשיו בן זוג. ככה אני הבנתי...

למעלה