אני חושב שהנבואה שלי התגשמה

דרך אגב

כתבת מזל, מזל זה גורם חיצוני, משהו שלא תלוי באדם. לדעתי כל מה שנחנו עושים תלוי אך ורק בבניה והעיצוב של החים שלנו. "הדייסה שבישלת-אתה תאכל אותה"

נימשון

New member
מזל זה גם לפעמים

להיות במקום הנכון בזמן הנכון . אין ספק שאנחנו סוללים לעצמנו את הדרך וחיים עפ"י מה שעשינו כדי שדברים יקרו אבל לפעמים, רק לפעמים באמת קורים דברים שלא קשורים ישירות לדרך בה נהגנו וזה לעיתים פשוט מזל.

ד נ י ת3

New member
יכולה להעיד על עצמי בלבד:

לא שמנה (אפילו חטובה), לא מכוערת, משכילה, אומנם גרושה - אך באושר, לא סובלת מדימוי נמוך (ההפך..). למה אני פה? נהנת לקרוא דעות של אנשים שונים ממני. לא חושבת שפה אמצא את אהבת חיי. לא חושבת שבכלל אצא עם מישהו מכאן. למה? ככה. דנית

ת ב ו נ ה

New member
את לא תמצאי את אהבת חייך

את תמצאי את ארנק חייך, כי נראה מההודעות שלך שזה מה שאת מחפשת. דמוי עצמי נמוך מידי הוא לא יותר גרוע מדמוי עצמי גבוה מידי

ד נ י ת3

New member
מציעה לך שוב לקרוא

את ההודעות שלי. מעולם לא אמרתי שאני מחפשת עשיר. כן אמרתי שאני מחפשת משכיל, או אחד שעשה משהו עם החיים שלו. תבונה. זה כל מה שצריך. דנית

ת ב ו נ ה

New member
נכון

ואם אני אביא לך משכיל מובטל את הרי תגיעי לדייט עם טבעת וחופה דנית עלינה?

ד נ י ת3

New member
את יודעת,

דווקא משכיל ומובטל פחות מפריע לי. תלוי למה מובטל. כי הוא עצלן? או כי פשוט קשה לו למצוא עבודה. חוץ מזה - מי אמר שאני רוצה טבעת וחופה, השתגעת? הספיק לי פעם אחת.

ת ב ו נ ה

New member
מובטל כי הוא

לא מוצא עבודה שהוא רוצה. כי משרות מסויימות רואות בו מוכשר מידי לתפקיד, וכי משרות שהוא רוצה אין בנמצא, וכי לאחר שהוא טרח ולמד והשיג וצבר הוא לא מוכן לעסוק בכל דבר שלא נראה לו, וזה נמשך כבר המון זמן. הוא מובטל כבר כמעט שנה. אבל הוא לא דואג כי הירושה בדרך, לאכול יהיה מה. אפילו לשתות, ולא רק קולה. כשאתם תטיילו במסיבות החברה הגבוהה שלך, את תציגי אותו כמהנדס, אבל הוא לא רואה מחצי מטר וכשישאלו אותו במה הוא עוסק הוא יגיד שהוא מובטל כבר שנה בלי לפרט. פאדיחות . חחחחחחחחחחחח לפחות את מאמינה לעצמך זה גם משהו

ד נ י ת3

New member
יצאתי

עם בחור כזה. JUST FOR THE RECORD ובאמת לא איכפת לי "מה יגידו". אם היה לי איכפת - האם הייתי כזאת פוליטיקלי אינקורקט? נ.ב. הייתי מסדרת לו עבודה
ועדיין לא ענית לי מה זה "עלינה"

ת ב ו נ ה

New member
אז אולי בכל זאת

טעיתי לגבייך. "עלינה" ביטוי ערבי שמלווה בדרך כלל בחיוך וקריצה או לחילופין פתיחת העין עם האצבע בסימן שבתרגום חופשי אומר : "על מי את באה לעבוד? עלינו?"

ד נ י ת3

New member
תודה על התרגום.

כמעט פתחתי שרשור על זה. לא אוהבת מונחים שאני לא מבינה. וכנראה שבאמת טעית. כי אם תקראי את כל ההודעות שלי, תביני שבאמת מה שחשוב לי זו השכלה. לא כלכך משנה למה (תאשימי את ההורים שלי) זו באמת אחד הפרמטרים הכי חשובים.

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

אולי אתה תשכיל אותי ותגיד לי מה זה "עלינה". נשבעת לך, מנסה להבין.

את רצינית?

עכשיו את אולי מבינה למה מתנפלים עלייך? כי יש לך שאלות מתובלות בעקיצה במקום להניח לזה את ממשיכה לעקוץ. את הרי יודע מה זה עלינה, אז יאאלה, מה המשחקים של גנון? תוהה

ד נ י ת3

New member
נשבעת לך,

לא ידעתי. ובאמת רציתי להבין מה זה. לא שאלות מתובלות בקריצה. SORRY. באמת "חור בהשכלה". אבל! למזל הרב השכילו אותי ולמדתי. ועוד דבר - לא מזיז לי ש"מתנפלים" עלי - כקצה קליפת השום.

למעלה