אני חושב שהנבואה שלי התגשמה

ת י א ה

New member
פושקין הנכבד ../images/Emo88.gif

ואם אני דווקא ממש לא שמנה ואפילו רפזנטטיבית, איפה בדיוק אתה מצפה למצוא אותי ? מחוללת בכרמים ?

בקור הזה?

חכי לאביב, אני אנסה להשיל מעלי כמה קילוגרמים עד אז. ואאסוף חוטים לבנים לשמלה, אותה אארוג בעצמי בפורום מלאכת-יד.

במשנתו הוא ציין

או שמנה או גרוש/ה , תהיתי לאיזה קטגורייה הוא שייך כי בבדיקה האחרונה בכרטיס שלו ראיתי שהוא רווק.

משום מה כולן נתפסו על נושא השמנות

כשאני בכלל שואל על הדימוי העצמי, על הבחירה שלנו בתוך החברה כריצוי האחר או ריצוי העצמי. רק נימשון כרגיל קלעה עם תגובה עינינית וגם טל ענתה בחשיבה בהירה. בכל אופן, תודה על התגובות.

דווקא לא ממש

עניתי לגמרי בסתלבט... יאללה איך הטעיתי אותך אה
אני עונה רק למי שמאתגר אותי שיכלית אל תעלב , אה?

נימשון

New member
אתה יכול בבקשה

לנסח את התהיה שלך בצורה בוברה יותר כדי שגם
שכמותי יבינו

הדימוי העצמי הוא גורם משמעותי

למצב האדם,ויש להודות כי קיימת אמת מסוימת בזה גם אם נתכחש לה. ברגע שאדם מרגיש טוב עם עצמו הוא לא צריך לחפש קורת גג בשם הכרויות, שיסייע לו במציאת חברות, זוגיות, אינטימיות. כפי שציינתי בהודעה הראשונה, גם לי יש פגמים באישיות, ובהתנהגות שהביאו אותי לכאן כנחמה מסוימת שנוחה לי בתקופה הזו ושהסיכוי לפגוש אלפי תופעות של בני אנוש שאין להבינם כלל או להתחבר אליהם גם גבוהה. וזוהי האחריות שבחרתי לקחת על עצמי. התהיה שלי היא- האם הפניה לפורום הינה מתוך הרגשה של אי-שלמות עם הכוח הנפשי להתמודד מול המציאות שצולפת בפרצוף או מתוך נוחות? האם סימן היכר שטמון בנו כגון: סטטוס, מראה, ותכונות נוספות, הוא זה שבכל פעם גורם לאדם הוירטואלי להירתע ואז למצוא את עצמנו במעגל אינסופי של חיפוש מעייף בגלל משהו פנימי או חיצוני שתלוי או לא תלוי בנו? מקווה שהבהרתי את עצמי.

נימשון

New member
בהחלט הבהרת

אני חושבת שאתה מייחס יותר מידי חשיבות להמצאות בפורומים בנושא הכירות ובאתרי ההכרויות. אני חושבת כי בחברה שלנו כיום דיי קשה למצא זוגיות סתם ככה ברחוב או בפאב מאחר ואנשים עובדים מאוד קשה ובמשך שעות רבות ואז הזמן בו הפ מבלים קצר יותר ולכן אפשרויות ההכירות קטנות. עם הגיל, הידע, הנסיון וההרגל לחיות לבד ולהעסיק את עצמינו אנחנו מרגישים פחות את החסון של בן זוג ומוכנים לפחות פשרות מה שגם מקשה על מציאת בן זוג. דווקא חברה שמכילה הרבה אנשים במצב שלנו יכולה כן להכניס למוטיבציה למציאת בן זוג, מה גם שלחלוק את כל מה שעוברים בדרך המאוד לא קלה הזאת זה תמיד טוב. אישית, אני לא רואה קשר בין דימוי עצמי נמוך לכתיבה בפורום, אני כן רואה קשר בין דימוי עצמי נמוך לבעיה במציאת בן זוג. יאללה, אני עייפה מידי ויוצא לי מבולבל מידי נראה לי שהספר והמיטה קוראים לי

אולי עכשיו הבנתי

ובקצרה אני יכולה לומר שלא נראה לי שיש קשר מוחלט בין דימוי עצמי בעייתי ובין השתתפות בפורום הזה. אני בניגוד אליך דווקא התרשמתי שיש כאן אנשים שמנהלים הרבה קשרים, בכל מיני רמות, עם אנשים שהכירו במקומות שונים. לדעתי זה ענין טכני גרידא, סתם צמצום של מעגלי היכרויות, שנובע מהגיל, ולכן ניסיון לבנות מסגרת נוספת. והערת שוליים, גם כאן אלו החוששים לדימוי העצמי הנמוך יצטרכו להראות את פרצופם, sooner or later. שלא נדבר על ההתמודדות שבלאו הכי מחכה להם עם החיים, אלא אם כן הם החליטו לברוח לאיזו מערה, וירטואלית, או אמיתית.

באותה מידה אפשר לשאול

אם אנשים פונים לאתר הכרויות כי קשה להם ליצור קשרים בעולם האמיתי...

ברוטוס

תרשה לי נבואות, פחדים, חששות, יתגשמו רק במקומות אפלים לאנשים פחדניים שייתנו לזה לקרות. המדיה, מן הסתם, היא המאגר היחידי בעולם שמרכזת אליה את כל השכבות של "התופעות" שאתה מקטלג כאן. יש שמגיעים מתוך נקודת נחיתות, ריגשי, יש שמגיעים מתוך עליונות ויומרונות, ויש את הנדבך הגדול שמגיע מתוך מטרה אחת, להכיר בקלי קלות ולנצל את הנוחות והשידרוג הזה לטובתנו. אדם שמוצא את עצמו במעגל אין סופי של חיפושים אחרי "אידיאל", בעיניי, הוא אדם שאין לו מושג מה הוא רוצה מעצמו ועם הזמן, מאוחר מאוד, הוא יבין, שהזמן שלו בוזבז לטובת פונטים ומלל על מצע של ריקנות טוטאלית. המאגר הזה, שמגיע אלינו, ללא ספק יוצר ואקום ששואב אותנו לתוכו, כאן, נכנסת האישיות של כל אחת ואחד מאיתנו, כאן, כל אחד יודע מתיי זה נגמר איפה הקו בין המציאות לבין ההזוי הוירטואלי. דימוי עצמי, הוא דבר מאוד מסוכן, בין אם הוא נמוך ובין אם הוא גבוה מדיי, זה יכול להוביל להרס עצמי בלבד, אין בנט במדיה הזו, שום נק' שתוכל להזהיר או להעיד לגביי המצב של זה שבא אלינו, אנחנו יוצאם מנק' הנחה, שהלז, בדיוק כמוני, גולש כאן, מנצל את המדיה להיכרות, לא מתוך רגשי וחסך אלא מתוך נוחות גרידא. ואם המדיה מצליחה להכיל את החתך הזה של אנשיי החסך אנשיי הצפרדע ולגרום להם להרגיש רצויים ונסיכים, מי אנחנו שנמנע מהם? מי אתה שתנבא עבור אחרים? כל אחד מוצא לעצמו את הנישה, מבלי שתנבא בפונטים מה יעלה בגורלו.

למעלה