אני חושב שהנבואה שלי התגשמה

ד נ י ת3

New member
?

אליק? (האם זה מונח נוסף שאין לי מושג לגביו?) (היתכן שאני כזאת חנאנה?)

ת ב ו נ ה

New member
אתם לא תאמינו

כמה הדברים יותר בהירים כשמסתכלים עליכם מהצד. אתם לא תאמינו איך ה"חכמים" הכי גדולים הם הכי פתי והכי מנוצלים שיש. בא בן אדם, חבר דירקטוריון הוא קורא לעצמו, ומהיום הראשון שלו כאן, הוא רק מחפש את כל הסיבות לא להיות כאן, את כל הדרכים לזלזל ולפגוע, ואת כל הדבילים שילכו אחריו כאילו הוא משפריץ דברי אלוהים חיים בעוד בפועל חוץ מהזיעה המעונבת שלו כלום לא באמת מושפרץ החוצה. (והבה לא נשכח שגם רב משרתים בטלנובלה הכי טיפשית מחוייב בעניבה) הוא בא וכותב דבר לכאורה פשוט, שכל אחד מבין אותו בהתאם לרמתו האישית. חלק לוקחים את הפשט וחלק נכנסים קצת יותר לעומק העניין. "פשוטי העם" ויסלחו לי כולם כי אין בכוונתי לפגוע כהוא זה באף נשמה פועלת במקום מכובד זה, מיד פירשו את כוונותיו של המעונב כמי שבא להכפיש את שמן של השמנות וטרחו מיד להפגע או להפגיז , כל אחת בהתאם לאופייה הלוחמני או התבוסתני. החכמים וכאן אני אתן כדוגמא את הנמשונית של הפורום,כי חכם זה דווקא לא אמור להעליב :) , החליטו לענות ראש בראש ובמילים יפות לענות עניינית כביכול אם כי מילולית מידי ולא באמת בצורה מרשימה את תגובתם כטוב בעיניהם, וכן אני לא אסתיר, אני מתכוונת רק לתגובה של נימשון. אני מסירה את הכובע ומודה כי למרות טיפשותו של המעונב, הוא גבר בחכמתו המינימאלית על בעלת התעודות המנומשת, וגרר עם מילותיו החריפות והלא קשורות בעליל לתוכן של הודעותיו הוא עצמו, תוך הטעייה מתוחכמת כי מדובר בפניני חוכמה מהסוג השחור הנדיר שבמעמקי האוקיאנוס. אני משתמשת בציטוט שהכי אהבתי אצלו: , גם לי יש פגמים באישיות, ובהתנהגות שהביאו אותי לכאן כנחמה מסוימת שנוחה לי בתקופה הזו ושהסיכוי לפגוש אלפי תופעות של בני אנוש שאין להבינם כלל או להתחבר אליהם גם גבוהה. וזוהי האחריות שבחרתי לקחת על עצמי. כן, זו ההודעה שגרמה לנושאת התעודה המנומשת להגיב עניינית למעונב הדירקטוריוני, שכל כך מסונוורת מתעודות ומילים גבוהות, ששכחה להתבונן בתוכן ולראות כיצד הוא מגדיר גם אותה, כשמנה ולא רק כשמנה "תופעה" של בת אנוש שאין להבינה או להתחבר אליה. איזו טיפשות איזה עיוורון איזו בדיחה אם כבר לצפות במלחמות שנוצרו פה, שבגללן אני ממעטת לכתוב בפורום הזה אם כי יש לציין שאני צופה נלהבת, אז לפחות שתהיינה מלחמות מוצלחות. ולראות אפסון מעונב גורר אחריו מנומשת מדופלמת , טוב כמעט כמו לראות את דויד שהתגבר על גוליית.

ת ב ו נ ה

New member
אכזריות? לא

פשטות אובייקטיבית לחלוטין שמתובלת באמת, היא האכזרית. אני לא בוערת גיבורה יקרה, להיפך, אני נינוחה ושלווה. גם את הפתעת אותי מעט בשרשור, אהבתי את תגובתך הראשוניץ שהבהירה שהבנת מצויין עם מי יש כאן עסק. ולאחר מכן תהיתי האם גם עלייך הוא הצליח להשפיע כשענית עניינית. חייבת לציין שזה היה קצת מאכזב לראות גם אותך כמעט נופלת ברשת.

כמעט כמעט

הצלת אותי, הייתי כתינוקת שנשבתה, אבל זה כי אני זקנה ובחיי שאין לי כוח להתעמק במילים. ובחיי שאני לא מבינה איך יש לכם כוח לקרוא כאן שרשורי-פלצת כה ארוכים? חוץ מזה שאת בניגוד אליו לא מחלקת ציונים, רציתי ציון...משהו, אפילו סתם עובר. חוץ מזה נוסף אחרון וקטן, ודאי תסכימי איתי שאין דבר כזה שנקרא פשטות אובקטיבית, אפילו לא אצל הקב"ה, טוב בעצם בטוח לא אצלו. זו לחלוטין דעתך האישית, המנוסחת באופן כה בהיר. (מי שחצנית של אימא? מי?1)

Taz39

New member
אז אחרי שענית...

בתבונה כל כך יפה...אפשר קיצור...מי נגד מי כמה לך ואך.... טאז - זז להכין את אמבטיית הבוץ...

מכירה את הכתיבה הזו בניק אחר../images/Emo13.gif

המשפט "מילים כדורבנות " נכתב עליך
* קארמה מפרגנת *

לא יודע , לא מתעמק....אבל

מה שאמרת עליו זה מאד נכון. לגביי כל השאר מסכים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כתבת מאד יפה.

פששששש

עכשיו שאני יודעת שיש כאלו מבקרים בסביבה אני אשקול מילים חחחחחחחח התחברתי להרבה ממה שכתבת .. לא להכל, אבל להרבה

נימשון

New member
ניתוח מרתק ללא ספק

פעם באה שמישהו יקרא לי שמנה אני אכן אחפור בור עמוק ואקבור את עצמי בתוכו במקום להגיב לשאר דבריו...

ת ב ו נ ה

New member
יכולת התבטאות

אנשים נוטים להפריז כאילו מדובר בכשרון מולד אני נוטה לחשוב שרק צריך להתחבר ללב לבטן ולנשמה ולחשוב מה באמת רוצים להגיד. וזה יוצא. אם לא הבנת את זה עד עכשיו, היית אמור לפנות אליי בלשון נקבה. :)

הבנתי הבנתי.....זה היה סלנג כזה

תביא(י)... בכל מקרה, להתחבר ללב לבטן ולנשמה זה אחד הדברים הכי קשים בחיים לדעתי - אני מנסה לעשות את זה כבר די הרבה זמן עם הצלחה מועטה עד עכשיו...

חבר חבר (נאנחת)

יש לך קורטוב של בחור חצוף, מרדן,חסר גבולות, מתקומם, בוטה אבל הולך עד הסוף בנימוקים הרדיקלים שמעט מקוממים ונתפס כפרובוקטור רציני, האמת. לפעמים זה טוב. לשאלתך, פורום, תחת כל כותרת שלא יהיה הופך בסופו של דבר לשיח ציבורי. מדוע דווקא הכרויות, כי זה נגזר מהמילה להכיר, כל אחד מהנוכחים מחבק את הכותרת בדרך שלו.הדימוי העצמי- לא חושבת שצריך להיתפס עליו כאנקדוטה, אבל הוא גם גורם מסוים שבעוונותינו התעצם בגלל היותנו מוקפים תחת עיניה של החברה המודרנית, המעכבת במידת מה את הפוטנציאל הגלום בנו ומחריבה את אישיותנו. אבל בננו, יש מישהו כן נורמאלי? הטייטל של שמן, מכוער/חסר-השכלה,נמוך, גבוה, גרוש, אלמן או כל אפיון אחר הוא האמת של כל אחד. נכון שהפיק הקטן הזה לעיתים גובר על שלל התכונות האחרות, אבל אם לא ינפנו בו, אף אחד לא יראה את ה"פגם" הזה שציינת. אתה יודע שקשה לנו להודות בקשיים שלנו, בכדי לשמור על שפיות מסוימת או לראות את הדברים במשקפים וורודת, מן אופטימיות זהירה, נקרא לזה. זה לא חשוב מאין בנו, ולאן נלך, אל תנסה להתעמק במשהו שלא תקבל תשובה עליו, כי זו האמת האישית של כל אחד מאיתנו. ולהבא, אם לא בא לך לקבל מקלחת של בוז, תתמקד בשאלה: )דפקת שם של כוכב עולה גורדייף- נשמע לי כמו גנן ארמון המלכה אליזבט.הא לך בחזרה: "'אדם נטול מסכה, הינו נדיר ביותר. ניתן לחשוש ולהטיל ספק גדול בקיום אדם שכזה במציאות היום-יומית, בדרך כלל, בלי להרגיש כל אחד לובש מסכה". והמסכה הזו שנמצאת כמו פק"ל מלחמה בכל אדם, היא בכדי ליצור התאמה בינינו לבין האחרים. אה ברוכייה יום. (מנסה אידיש)

למעלה