אני חייב להגיד משהו...

afiksambol

New member
למזלנו, יש עוד כמה הבדלים ביננו לבינם.

וזה עדיין לא נותן לנו לגיטימציה להתנהג בצורה שהם מתנהגים. במקום להימשך למטה על ידי האחרים, בואו ננסה למשוך אותם כלפי מעלה אחרינו... (ועל זה סבתא שלי נהגה לומר : "ואם כולם ייקפצו מהגג...")

ר י ק י1

New member
ל OREND123

אל תהיה יפה נפש, האדם הזה, אם אפשר לקרוא לו כך,הוא בא במטרה לרצוח, אתה חושב שאם פצוע ישראלי מכל סיבה שהיא, היה נמצא בשטח הרשות הוא היה מקבל אקמול? היו שוחטים אותו ובמקום וגוררים את גופתו ברחבי העיר,,איפה אתה חי????? אל תשכח את הלינץ' שעשו ברמללה ב 2 החיילים שנכנסו לשם בטעות ואל תשכח את המחבל הישראלי בשפרעם שהתושבים עשו בו לינץ',,,,,תתפכח!

lady5

New member
ריקי, מסכימה איתך אם יהודי היה עושה זאת היו

עושים בו לינץ ומתעללים בגופה , אנחנו מוכיחים לעולם שאנחנו אנושיים, אולם, העולם בוחר להתעלם ולשים לב שיש לו אזיקים , בוודאי שיש לו אזיקים , אז מה אני במקומם הייתי מנחיתה לו לבנה על הראש , טיפול רפואי מגיע לו עם טיפש אנחנו , יפה נפש, מה עם תושבי הדרום שסובלים שנים מעזה והירי משם, צריך להמשיך את הפעולה , לא להכנע ללחץ של אף אחד צריך לבער את החמאס מעזה ולתפוס סוף סוף שליטה

רותי ים

New member
כל המרחם על האכזרים - סופו להתאכזר על הרחמנים

כל מילה נוספת מיותרת.

כחובש מד"א באיו"ש...

יצא לי לטפל לא פעם בפצוע אזוק... האזיקה מאחור היא פרוטוקול לכל חשוד במעשה חבלני, והעברת האזיקים לקדמת הגוף היא חלק מהפרוטוקול כאשר מעלים אותו לרכב... כדי שאם הרכב יבלום בפתאומיות הוא יוכל להגן על עצמו... דר"א, יצא לי פעם לטפל במחבל פצוע בינוני-קשה מפגיעת ירי בשני הרגליים ובבטן, חוץ מהפעמים שהוא ירק עלינו וקילל אותנו, הוא ניסה לחנוק את המתנדבת שהייתה איתי... מחבל הוא מחבל! ואני מטפל בהם באותה מקצועיות שבה אטפל גם בקרוב משפחתי ח"ו, אבל לחשוד בו תמיד אחשוד!

נרקוזה

New member
סוף סוף מישהו שמבין מתבטא לעניין

כמו שציין, זה פרוטוקול מסודר ואוי ואבוי לאדיוט שיסטה ממנו אם אין צידוק חד משמעי לעשות אחרת וגם אז רק לפי משורת הדין. אזיקה מהסוג נעשית על מנת לאפשר טיפול ללא סיכון הצוות והשוהים במקום ולא להיפך.

lady5

New member
אהוד , יישר כח, אלו מילים , מקווה שאורן יחזור

בו מהיות יפה נפש ! אוי לנו שכך אנשים חושבים

אתה קשקשן. ה"פצוע" הזה יכול בכל רגע להשתמש

בשארית כוחותיו ולתקוע לך סכין בגב. הרי בין כה וכה אין לו מה להפסיד תמשיך להיות יפה נפש ונראה לאן תגיע

razc

New member
אני מתפלא עליך

עצם זה שהרוצח זוכה לקבל טיפול רפואי מהקורבנות שאותם הוא בא לרצוח מעלה תהיות בעיני. האם אי פעם חייל שלנו קיבל טיפול רפואי מכוחות הצלה פלשתינאים (שממומנים בחלקם ע"י ממשלת ישראל)? איננו יכולים למתוח ביקורת על עבודת הקודש שנעשתה שם ע"י המתנדבים. במקרה זה תפקיד הצוות הינו הצלת חיים בלבד. לא הפחתת כאב ולא מתן רחמים. אם לצורך ביצוע עבודתם הרוצח היה צריך להיות קשור באזיקים אז אין כאן כל מחלוקת. ראה מקרה בני סלע. עדיף להחמיר בקשירה ולא לרחם על העבריין. האנשים האלה נמצאים במצב של עוררות רגשית גבוהה מאוד ולעיתים יכולים לעשות דברים לא צפויים אם מרפים מהם ולו במעט. למרות הפציעה.

davidlev0255

New member
אתה צודק היה חבל לטפל בו היה צריך לחסל אותו

לפני שהיה בכלל צורך לאזוק אותו (אולי הוא ממולכד?) עדיף צרור בבטן לחסל את המחבל להזכירך חבריך בחמס חיסלו בדם קר את נחשון וקסמן , וכמובן הם ממטירים עלינו קסמים וטילים סתם בשביל השעשוע טוב מותר להם הם ערבים

כמו שאפיק אמר, באופן עקרוני אתה צודק

ולטעמי מדובר במשהו שהוא הרבה מעבר לאמנת ג'נבה והרבה יותר מדבר על צלם האנוש של המטפלים איננו שופטים ואין זה מתפקידנו לקבוע את הענשתו של אדם כזה או אחר (גם אם הוא מחבל) לשם כך יש הרשויות האמונות על כך. עם זאת, וכאן מדובר באבל גדול כיוון שגיאוגרפית והתנדבותית אני קרובה לאזור אני יכולה להגיד לך את הדבר הבא העבודה של מד"א באזור הזה ליד המחסום לפניו ואחריו תלויה בראש ובראשונה בשיתוף הפעולה שיש לנו עם הצבא ועם המשטרה ועלינו לקיים את ההוראות של שני גופים אלו. אם צהל או המשטרה מצאו לנכון לאזוק את הפצוע בגלל התנהלות כזו או אחרת שלו אין לנו את הבסיס לבוא בטענות למתנדבים (שמהיכרות עם המתנדבים באזור הם עושים עבודת קודש ולא רק שמתפעלים שני אמבולנסים באופן שותף אלא מערכת שלמה של סיוע בכל האזור). ויותר מכך, אינך יודע מה באמת התרחש שם, מאוד יכול להיות שהאזיקים היו הכרחיים באותה דקה, לכן אל לנו לשפוט בכזו חומרה את המתנדבים שהיו שם לפני שאנחנו באמת יודעים את כל הסיפור.

N יxוe כלל

New member
יאמן וחצי!

לה'ו למה שיתנו לרוצח הזה טיפול רפואי? כדי שיכול לקום שוב ולפגוע בנו? מצידי שהיו משאירים אותו גם זרוק על הרצפה וצופים בו עד שימות מסבל ויסורים!!!

BosniaHer93

New member
כן חופשי

אני מזועזע כאן מאנשים שמרחמים על מחבלים!!! מחבלים!! לא פחות ולא יותר כאילו לאיזה רמה של שנאת המולדת אנשים הגיעו פה שהם חושבים על אנשים שבאו לרצוח אותם - לאיזה? אולי אנשים מרגישים יותר מידי בטוח פה צריך לזרוק אותם שוב למדינות זרות שירגישו מה זה כשאין לך מדינה ואז הם ישר יעריכו מה זה כשיש לך בטחון ולא ידאגו כל כך למי שבא לך לסכן אותו אנשים כאן במדינה הגיעו למצב של הזדהות עם האויב בדיוק כשהאויב הזה יורה עלינו לכל עבר ומחסל אזרחים וזאת חרפה שאין כדוגמתה

אני גם מזועזע

שלא הרגו אותו בו במקום אלא טיפלו בו ולקחו אותו לבית החולים זה ממש לא מובן לי

BosniaHer93

New member
יפות הנפש פה עוברת כל גבול שבא לי להקיא!

בן אדם בא לרצוח אותך אתה צריך לתת לו - היי אני ישראלי - בוא תגמור אותי אני מצטער - אתה צודק די כבר לגועל נפש הזה - אתה רוצה להיות מזוכיסט תהיה מזוכיסט לבד תעזוב את המדינה הזאת בשקט! חולה נפש

אני חייב להגיד לך שאתה כנראה חולה נפש

אם יש בך אפילו ניצוץ של רחמים כלפי המחבל הזה. אתה צודק, לא היו צריכים לטפל בו כשידיו כבולות באזיקים, למעשה לא היו צריכים לטפל בו כלל.

למעלה