אני חייב להגיד משהו...

yosi g

New member
יהודי חולני, אם היית תרנגולת היית הולך לשוחט

לבד. אני בז לך רונן המטופש, האם היית מסכים לטפל בטרוריסט שאולי ישחט אותך כשהוא רק יכול, אני בכלל לא הייתי נוגע בו עד שתפח נשמתו, ולכל המטופשים שבכם אולי תלכו לעזה ותראו כמה חם יהיה לך, פשוט תצלו על פחמים חיים, יהודים חולי נפש, פשוט חיים כל היום על סמים, בגלל זה העולם ובמיוחד הערבים נראים לכם טוב, אתם פשוט חולי נפש מסוממים.

אדון אורן הנכבד

בגלל אנשים שחושבים כמוך הגענו לאן שהגענו. האדם ששוכב עם אזיקים על הידים הוא לא בנאדם בני אדם לא עושים מה שהוא עשה. האדם הזה (או בעצם הוא לא זכאי אפילו שיכנו אדם)שוכב פצוע לאחר שקיבל את מה שמגיע לו. לטובת המדינה עדיף היה שהיו הורגים אותו זה היה חוסך לנו משאבים רבים. ובגלל אנשים כמוך אדון אורן היקר אותו מחבל עוד ישתחרר מהכלא!!!

lady5

New member
חתול גרמני (חבל המילה גרמני) אתה צודק הוא

יכנס לכלא אחרי שיחלים מפציעתו (שנובעת מזה שניסה לרצוח יהודים) יקבל תנאים של מלון 5 כוכבים, ובעיסקת שבויים ישוחרר ויצחק וישתין עלינו, ככה אנחנו נראים, עם עם חמלה , היה צריך לתת לו למות , אחר כך אנחנו מכניסים לעזה מנות דם שאנחנו היהודים תרמנו למעננו וזה הולך אליהם , מהכספים שלנו שאנחנו משלמים לביטוח לאומי הם פשוט נהנים מה שנקרא "הרצחת וגם ירשת" עם סגולה אנחנו

עוד יפה נפש! "מחרבייך ומהרסייך מימך יצאו"

עם כל הרספקט לעבודתך, אינך יכול לשפוט בסערת רגשות של הצוות לתת יחס אחר למחבל דוקר, וכמובן לא בעת הזו שאנו נתונים בה היו דברים מעולם בעת מתן, עזרה רפואית למחבל, נידקר הפראמדיק או המע"ר הוא יכל בעודו פצוע לקום ולהמשיך לדקור, כי ממילא מעצם המעשה בא כשאהיד מתאבד ולא משנה לו, מי בסביבתו, ובכל זאת מה רע שהיה אזוק וקיבל טיפול תרגע ואל תזעזע, אתה רק מוסיף נזק בגישתך הפרובוקטיבית

להפתעתך

New member
הוא חולה נפש, יהודי שונא עצמו self hated jew

היום זה כבר הפך לסלנג בחברה המערבית, התחילו להבין שליהודים יש פאק שאין לאף עם אחר: שנאה עצמית ורצון להתחבב על הגוי. הוא חולה נפש הכותב, ומה שיפה שככל שהוא כותב יותר שטויות כך הוא מרגיש יותר במרכז העולם, מפגר.

zukik

New member
תפסיק להיות יפה נפש

הבחור מחבל שמה שמניע אותו זה להרוג ואין בטחון שגם כפצוע הוא לא רוצה עדיין להרוג ועל כל תמונה כזו אפשר להראות מספיק תמונות של המון שואג שתוקף את החיילים וגם אזרחים שנכנסו בטעות לכפר פלסתינאי ..... יש לכם זקרון קצר אני יודע אז בוא ואני ירענן לכם אותו בלווי תמונה ..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3453693,00.html אם אתה (כן כן אתה לא מישהוא אחר) היה נתקע שם בעזה תאמין לי שהטיפול היחידי שהיית מקבל זה וידויי הריגה ולינץ ..... אז למרות מה שאתה (והעולם) חושב אנחנו עדיין נתננו לו טיפול שזה הרבה יותר ממה שעמים אחרים ( ובטח ממה שהעזתים ) עשו ובנימה אישית מזל שאני לא מתנדב במדא כי עם אנשים כמוך שהיו מתלוננים עלי שהגשתי עזרה לפצוע אל תתפלא שבסוף מדא ישאר ללא מתנדבים אם זה הוקרת התודה שהם מקבלים בסוף .....

משה חפץ

New member
ואני רוצה לומר לך:

שכן פצוע לא פצוע זה לא משנה, מחבל הוא מחבל ואחת דינו: מוות! שזאת בושה שיש מי שחושב שמחבל צריך לקבל טיפול רפואי! כן אמנת ז'נבה לא אמנת ז'נבה מי שיקרא את דבריך יחשוב שאנחנו מתעללים בהם באמת, מספיק עם השטויות וההתחסדויות האלה. יש לנו את הצבא הכי מוסרי בעולם ואת זה יוכיחו התמונות הבאות של תפיסת מחבלים במנהרות ואופן הטיפול שהם זכו לו מחיילינו. בשורות טובות ועיניים פקוחות לרווחת עמך קודם, משה.

משה חפץ

New member
אז מה אתה חושב עכשיו?

עדיין לא מוסריים? לא מקיימים את אמנת ז'נבה? בטח דמוקטיות גדולות יותר היו מתנהגות בהתאם לאמנה זאת או אחרת, נכון?

dr is loading

New member
הוא דיבר על התמונה ההיא ולא באופן כללי על

מה שקורה בשטח. תודה שהעלית את התמונות. אחלה תמונות, באמת מראות צלם אנוש בתקופה משוגעת, מראה על אנשים עם לב.

lady5

New member
משה חפץ , יישר כח על התמונות, צריך שכל העולם

יראה תמונות אלו, כמו עכברים מוציאים אותם מהמנהרות שמהם ניסו לפגוע בנו ואנחנו נותנים להם טיפול רפואי ,

שבתאית

New member
באמת נורא, ואפילו לא הביאו לו פרחים

לא השכיבו אותו על מצע עלי כותרת של פרחים, והכי גרוע לא הביאו לו 70 בתולות. הפתרון האידאלי: במקרה כזה הכי טוב לעזור לו להגיע אליהן.

שבתאית

New member
אני רוצה לתת לו 70חתיכות

לכל שהיד 70 חתיכות, שהיו פעם טרוריסטים ואופס, התפרקו...

dr is loading

New member
כמעט כל התגובות חסרות משמעות...

מאנשים בורים וחסרי מעש שכל שיש להם להראות זה טמטום לבם. אני שמח שאינכם עוסקים ואפילו קרובים למקצועות הרפואה, למה איתכם חצי מהחולים היו מתים. ואני לא אתפלא אם אתם אלה שצועקים ומרביצים לצוותים רפואיים בארץ. כמה דברים פשוטים: - חולה/פצוע הוא חולה/פצוע, ולא משנה מה הדת, גזע ומין. - לחובש/פראמדיק/רופא צריך ואפילו חובה עליו להסתכל על פצוע/חולה כעל בן-אדם, ובאותה הדרך לטפל בו, בדרך הטובה ביותר, ולא משנה מה עשה ובמה חטא כל עוד אין סכנה לחייו. לא פעם ראיתי אסירים מלווים ע"י שב"ס בבית החולים אזוקים, וברגע שנכנסים לחדר הרופא מורידים את האזיקים על מנת שיוכל לקבל טיפול טוב ככל הניתן, ואתם לא יודעים אם אותו אסיר יושב על גניבה, מעילה, רצח או אונס. אתם, אותם אנשים חמומי מוח המרביצים לצוות הרפואי בבי"ח, מקבלים טיפול גם אחרי שהתנהגתם כמו פרא אדם, כמו חיות, ולא פחות טוב. - מד"א מעוניינת להצטרף לצלב האדום, ולכן שינתה את כל התקנונים שלה וסידרה אותם וכו, אבל עם תמונה כזאת, הסיכוי שיקבלו אותה, שואף לאפס בגלל נזק תדמיתי. אני לא יודע מה באמת קרה בשטח, למה הוא עדיין אזוק כשכבר הוא נמצא בטיפול(רואים מכל מיני דברים שהוא כבר התחיל לקבל טיפול), רק אגיד שמנקודת מבט של אדם העוסק בתחום, וממבט ראשון, התמונה מזעזעת.

zukik

New member
תיכנס קצת לפורפורציות

היה לי הכבוד המפוקפק לשמור על חילי משטרה צבאית שהיו נכנסים לתוך המכלאות של כלא קציעות דאז ... ושם ישבו מחבלים ואסירים בטחוניים אחרים והחיילים נכנסים לשם ללא נשק ויותר מפעם אחת הם ניסו לחטוף או את החייל או את הנשק של המאבטח ... אז מספיק להיות יפה נפש גם אם אתה רופא ..... אף אחד לא אמר שהוא לא צריך לקבל טיפול ועובדה שהוא קיבל ..... רק התיחסו איליו כ חשדהוא וכבדהוא ..... ואם בגלל תמונה כזו לא מקבלים את מדא לצלב האדום רחמי על הצלב האדום ..... אולי כדאי להראות תמונות איל למשל היו מטפלים בפצועים באיראן .... דא דר יקר האים ידעת שיותר מפעם אחת תפסו חגורות נפץ ומחבלים מוברחות באמבולנסים של הסהר האדום ? לא מה פתאום אתה בטח לא מכיר כאילו דברים אתה מכיר רק מה שנוח לך להכיר כמו למשל שמישהוא קיבל טיפול עם אזיקים בזמן שבצד השיני מישהוא אחר קיבל טיפול אחר לגמרי .... מומלץ לך להסתכל בתמונה ...... פה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3453693,00.html ולהכנס לפורפורציה ואים אתה רופא אז תתמקד בלתת עזרה לחולים גם למחבלים ולא למתוח ביקורת ב איך מביאים אותם אליך לטיפול ....

dr is loading

New member
אני בפרופרוציות...

שים לב לחצי מההודעות, אם לא ליותר... למה טיפלו בו, צריך להרוג אותו, לפוצץ לו את הראש וכו... אם אתה נכנס לכלא על מנת לתת טיפול לאסירים בטחוניים או לא ואתה חושש, אין לי בעיה עם זה. כלל מספר 1 זה הבטיחות. אבל כשאתה כבר מטפל במישהו, מעניק לו טיפול, תן לו את המיטב. יש מאבטחים סביבך על מנת שישמרו עליך, אשריך, אבל זה לא אומר שלא צריך לתת לו טיפול נורמלי. תמונות כאלה לא מוסיפות למד"א, במיוחד לא אחרי המאמצים המרובים של מד"א להצטרף לצלב האדום. אם בגלל זה יקבלו או לא, זה לא ממש מעניין אותי. ועוד משהו קטן...ממש לא מעניין אותי מה באיראן עושים. אני יודע שפה, במקום שבו אנו נמצאים, אני רוצה שיהיה הטוב ביותר, ולא פחות.אחרי שפה הכל יהיה טוב, אני אוכל להעיר לשכנים שלי. הרי אתה יכול להשוות את המדינה גם לקונגו, או לדרפור, או לכל מדינת עולם שלישי ולהראות עד כמה פה יותר טוב. למה אתה לא משווה את המצב פה לגרמניה? או לשוויץ? כי לא נוח לך, וגם כי אין לך מושג מה הולך פה. אז בוא לא נשווה את מה שקורה פה למקומות אחרים בעולם וננסה לעשות את הטוב ביותר.

afiksambol

New member
אז זהו, שבלי לשים לב העלאת דוגמה מצויינת-

מבצע לכידתו והבאתו למשפט של אדולף אייכמן מהווה דוגמא לביצוע נכון של תפקידים. לחוליית ההבאה ארצה צורף רופא מטעם שירות הביטחון הכללי, שבין תפקידיו היה אמון על החזקתו בחיים של אייכמן עד להגעתו ארצה ולהעמדתו בפני דין. למרות שאני די משוכנע שלחברי הצוות באותו המבצע (לפחות לחלקם, לפחות בסתר ליבם...) היה הרצון לגמור את סיפור אייכמן בצורה מהירה ויעילה ולדווח כי מצאו גופה, הם התעלו על עצמם והביאו אותו ארצה חי, על מנת שבית המשפט יכריע האם הוא זכאי להמשיך לחיות או לא. אייכמן, אגב, היה הנאשם היחיד בארץ עליו נגזר עונש מוות.

למעלה