אני טוען שהעם הזה לא נולד בפתאום

מה זה חשוב מה קל יותר ?

זה עניין של בחירה! להיות אדם דתי זו בחירה מתוך חופש! כמו כל בחירה אחרת! וללה יקירתי... מדוע יש לך צורך להסביר את היותך דתיה ואת אמונתך? לא צריך, פשוט היי את!

lala897

New member
ברור שזה ענין של בחירה

אבל לא בוחרים סתם ככה בדרך חיים. אין לי שום צורך לי זה ברור אני פשוט נהנית מזה. ואני נורא משתדלת להיות אני כל הזמן כי אף אחד לא יכול להיות אני יותר ממני.

tamarhp

New member
אני בוחרת

להיות חיפושית!

../images/Emo26.gifכולם בבקשה להיכנס../images/Emo36.gif

"התולעת1" הוא מציף סדרתי(קישורים מצורפים), וגם שקרן("ואלו רק חלק מהם שעלו במוחי הערב...", "כי מה שכתבתי הוא מה שזכרתי בחטף..."-כשבעצם כל מה שהוא עשה הוא העתק והדבק מהודעות קודמות שלו...). מחב"ת מהסוג הנלוז ביותר, עילג ובעל אינטלגנציה של סוס ממוצע. למה השפה הבוטה? אני עוקב אחרי דברי התולעת, ולא רק שהוא לא בא כדי לנהל דיון(אלא כדי להציף), לא רק שהוא מגיע לכאן ומציף כשיש לו פורומים אחרים שבהם הדיונים הנ"ל מתבצעים("נטעים ומסורות חז"ל", "חופש", "אתאיזם ודת"), לא רק, שגם שאחרי שהוא קיבל תשובות והפרכות לכל הטענות שהוא העלה כאן-והוא עדיין מעלה אותן(בתקווה ששכחו ושאין פה אף אחד שמסוגל להשיב על כולן), האדם הזה צריך להיחסם מהפורום הזה לדעתי-זאת לא מטרת הפורום. מה גם, שהוא הציג כאן זלזול מחפיר באינטלגנציה של חברי הפורום, וליבי על אלו שהאמינו לשטויות המחב"תיות שלו... אז הנה לכם, אותה הודעה בפורום אתאיזם ודת, ואותה הודעה בפורום נטעים ומסורות חז"ל, והנה לכם התשובות של "00000"(ענה נהדר), ראו ושפטו בעצמכם-ומכאן גם אפשר להמשיך את הויכוח, אבל רק אחרי שתקראו את השירשורים שנתתי בקישורים בתשומת לב...(כי אם לא אנו סתם מבזבזים זמן). אגב, ברוך הבא לי

למעלה