איילת - השחר ( או בקיצור איילת ) בת 31.5 שלומי עוד שבוע 35 ביחד שנתיים נשואים חצי שנה בשלבי הגדלה של המשפחה ( אח / אחות לג´וניור שלנו ולצילה המדהימים ) עובדת זמנית כמזכירה שלומי מנהל שיווק של שיש ואבנים
אז שמי רעות והתחתנתי עם רן ב- 8/10/02, טרי טרי , אתמול חזרנו מירח דבש רומנטי למדי בפריז!!! יש לנו חתלתול פושטק בשם גרייסי (נקרא ע"ש הנסיכה גרייס ממונקו - כי חשבנו בהתחלה שהוא נקבה...)
תמונות סרוקות עדיין אין לי אבל כבר הבטחתי בפורום הקודם להראות את התמונות מהחינה ומהחתונה אז יהיה בקרוב!!
POOH בת 25 עם תואר ראשון בחינוך. והאביר בן 26 בשנה שלישית בלימודי BA במדעי המחשב. גרים בקיבוץ... נשואים מאז 22.8.01 ועוד חודש חוגגים שנתיים. וזהו... POOH
כאילו דה???????) ושמעון... אני בת 27 וקצת והוא בן 36 וחצי... ביחד כבר 4 שנים(בערך) ונשואים שנה וחודשיים (30.8.2001 ) גרים במושב בצפון, הוא נהג משאית ואני קניינית היבוא של חברה גדולה מאוד...(עדיין בשאיפה לסיים תואר שני בפסיכולוגיה)... הוא סובל מעודף מרץ אני אדישה(רוב הזמן)..... הוא ישר מתחבר לאנשים ואני מופנמת... הוא אף פעם לא יוצא פראייר ואני ותרנית מידי... הוא ילד ואני בוגרת... הוא בזבזן ואני שקולה יותר.... הוא לא תמיד מאמין שאפשר... ואני דוחפת אותו קדימה ונותנת לו כח... הוא מטורף עליי ואני מאוהבת בו... ויש עוד המון אבל אני משאירה מקום לכל השאר....
גיא וגלית, אחרי חתונה אזרחית (לא זוכרת מה היה התאריך, אבל בסוף אוגוסט), ולפני החתונה בארץ. אנחנו ביחד 4 וחצי שנים ועומדים להתחתן בינואר. גיא מנהל פרויקטים בחברת מחשבים ואני כרגע מובטלת...
יעלי2 ובעלה חברים מיוני 1997 נשואים מ 14/2/02 מתעתדים לעזוב את הקן השכור לטובת דירה קבועה. מקווה לעדכן בקרוב. הוא בן 28 היא בת 30 למדנו ביחד לתואר ראשון בתקשורת, שם הכרנו שנינו לומדים כרגע בתחומי ענין שונים מתקשורת: היא רפואה אלטרנטיבית והוא יעוץ לשוק ההון התמונה בלאס ווגאס מירח הדבש, במכונית מדליקה שלא מונעת על ידי דלק.
רואים כלום!!! תגידי גיברת עורכדינית - מזה נעלמת לנו פתאום? אני מתגעגת להגיגייך! ואני בטוחה שעוד כמה מחברותינו היקרות שותפות להרגשתי. עוד שאלות: האם ידוע לך משהו לגבי השמועה כי הבית הירוק קיבל תעודת כשרות? ומה בנוגע לאותו צוו סגירה זמינה שהיה תלוי כנגדם? ומה שלום צחי- הדג?