אני יודעת שפעם כבר היה כאן כזה שרשו

rinutza

New member
איזו מדהימה שהיא. עושה חשק

לקבצ´ץ´ אותה

1טינטין

New member
גם אני ,,גם אני../images/Emo24.gif

טוב אז בינתיים בלי תמונה כי אין סורק אז תשאלו את רעות היא ראתה (מילה רעה ואני באה אליך הביתה
) קוראים לי ליאת ואני בת 25 ומתחתנת בסוף שנה עם יניב גם בן 25. אני מחולון והוא מבת-ים ובינתיים שנינו לומדים ביחד לתואר ראשון בחנ"ג ובאותה כיתה וגרים ביחד במעונות בוינגייט. אני התזזיתית והוא הרגוע וה"קול" אני המעופפת והקריזיונרית והוא הרגוע והשקט. שנינו חברים כמעט 8 שנים (גם אצלנו זה די איטי ) ואנחנו מגדלים חתולה מטורפת שלא עונה לשם סימבה

מאי26

New member
כרגיל באיחור... אז אנחנו

מאיה וארז, אני בת 27 וחודשיים והוא בן 31 ושבועיים, עורכי דין, למדנו בירושלים (למה יוצאים לי חרוזים כל הזמן?) משרתים בקבע בפרקליטות הצבאית, אני סניגורית והוא שופט (ולא - זה לא באותה מערכת בדיוק, ולא יוצא לי להופיע מולו...) נמצאים ביחד שנתיים וקצת (קשה למדוד היינו ידידים לפני זה), והתחתנו במאי 2002. גרים כבר כמעט שנה בהרצליה בדירה משלנו (ונאבקים במשכנתא). במקור שנינו מאשדוד ואמא שלי היתה מורה שלו להיסטוריה
. זהו פחות או יותר, שנינו אוהבים מאוד סרטים וסדרות טלויזיה משובחות, ארז אלוף במוסיקה והיסטוריה (טוב, נו אמא שלי היתה המורה שלו...), וגם בעל מאגר בלתי נדלה של שטויות שמצחיקות כל פעם מחדש. והתמונה היא מהחתונה כמובן, כי רק משם יש לנו תמונות סרוקות. קצת מהצד, אבל לא נורא...

חנץ

New member
אין לי תמונה ואני ממתחתנים -

בת 24.5 והוא בן 32 גרוש+1 מתחתנים ביוני. אין לי תמונה סרוקה אז אין. אני לומדת בב"ש תואר שני בתקשורת ובמקביל בלוינסקי הסבה בשביל לקבל תעודת הוראה. הוא עצמאי מתחום האירועים. גרים בדירה שכורה עם ילדה שמבקרת אצלנו פעמיים בשבוע וכל סופ"ש שני, ועם חתול עבריין בעל פרווה עשירה וה-מ-ל-ך שלי, ועם כלב - גולדן רטריוור שמפחד מהצל של עצמו אז על אחת כמה וכמה מפינצ´רים או פודלים..... מספקת אינפורמציה זו שתדעו... עד להצטרפותי הרשמית לפורום, אם זה מעניין מישהו...

אנחנו... בעצם רק אני

גיל מסרב להיחשף... שירי וגיל, נשואים מה- 17.06.02 ביחד כמעט 6 שנים, הכרנו בצבא. אני בת 26 בוגרת תואר ראשון במנהל עסקים ומערכות מידע. עד לא מזמן עבדתי כמיישמת ERP ולאחרונה הצטרפתי אל מפוטרי ההיי-טק... גיל בן 28 (ומסרב להסגיר פרטים נוספים...) גרים בנווה-סביון. כמו שכבר סיפרתי, לפני שבוע הודיעו לי שהתקבלתי ללימודי אדריכלות ב-NYIT ואנחנו מתכוננים לטוס בינואר... אני אמשיך להתעדכן במה שקורה בפורום גם מארה"ב...

נראה לי שכבר אמרו לך את זה פה פעם

יש לך דימיון מפליא לשחקנית ההיא מסקס הועיר הגדולה שמשחקת את שארלוט.... ממש יפייפיה...

pi di

New member
אמנם קצת באיחור...

אבל לא יכולתי להתאפק... הנה אנחנו, פנינה ושגיא בתמונה מהחתונה (1.8.02). האיכות לא משהו כי אין לי סורק, אז פשוט צילמתי את התמונה במצלמה דיגיטלית (אילתור שכזה).

ניקול3

New member
אנחנו ..... ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ארז וניקול - נישאנו השנה בתאריך ה-8/8. שנינו סטודנטים, אני בשנה ג´ לומדת מדעי המחשב וארז לומד מנהל עסקים. לגבי תמונות... ארז מתבייש להיחשף, אז כרגע בלי. מה עוד, אה הגיל, אני בת 26 ואהובי (הזקן...) בן 33! אנחנו מגדלים לנו בהנאה את פיצי החתולה המאוד עצמאית שלנו, ומקווים להרחבת משפחה יותר רצינית בעתיד הקרוב...

ניקול3

New member
זה אחלה תאריך בעייני ../images/Emo6.gif

וגם קל לזכור (לבעלים השכחנים ולילדים בעתיד...
)

שמופית

New member
גם אנחנו כאן......

שירי ותמיר. נשואים מה 9.1.02. הוא בן 27, אני בת 31. הוא מתכנת מחשבים ובונה אתרים באינטרנט ואני עובדת במשרד חקירות (גביה ושיווק), למרות שבהכשרתי גם אני בונה אתרי אינטרנט. הוא אוהב לגדל עדניות עם נענע, בזיליקום ופרחים ואני הורגת אותם בד"כ
הוא אוהב לאסוף דברים מוזרים ואני לרוב זורקת הכל... הוא חולה על סרטים מצויירים וערוצי טבע והיסטוריה ואני, רק תנו לי קומדיות וסיטקומים. הוא קורא המון חומר טכני באנגלית, אני קוראת המון ספרים (רגילים). הוא בררני למדי באוכל, אני הרבה פחות. שנינו אוהבים לישון, להמציא שירים מטופשים אחד לשני ופשוט לבלות ביחד (ועם המשפחה וחברים).

סמיילי22

New member
ובאיחור אנחנו../images/Emo98.gif&../images/Emo13.gif

אני מיכל, בת 23 ו3 חודשים (מתינוקות הפורום) נשואה חודש בדיוק (אה... פחות יום) לאישי היקר משה, בן 31 וחצי. גרים בדירה משלנו בקריות. אני סטודנטית שנה אחרונה לסוציולוגיה וניהול משאבי אנוש, משה איש קבע. הכרנו בצ´ט של אינטרנט זהב לפני כ4 ורבע שנים, כשבעצם היינו אחד מתחת לאף של השני... כלומר: גרנו במרחק של 4-5 ביניניים אחד מהשני, הוא גר בזמנו בבניין של מישהי שהייתה חברה מאוד טובה שלי ושרצתי אצלה בבניין יום יום ולא ראיתי אותו... גם הכרתי את אימו מעבודתה כדיילת יופי וגם כשעבדתי אני כדיילת של ידיעות אחרונות במכולת מול הבית שלהם. 19 שנים גרנו אחד ליד השניה ולא שמנו
אחד לשנייה. היינו צריכים אינטרנט כדי להכיר... לפני החתונה הפקנו סרטון אילם קצר המתעד את הכרותינו. ולסיום דבר אמיתי - אני בדרך כלל לא מאמינה בהורוסקופים (אגב אני מזל אריה ומשה טלה), אבל באותו שבוע היה רשום לי "זמן רב חיפשתם אחר אהבה רחוק ממקום מגורכם... (דבר שהיה אישית נכון אליי, היה לי מישהו מהמרכז שלא בדיוק היה ברור) אבל האהבה בעצם מחכה לכם מעבר לפינה..." מדהים הא?

danaziv

New member
אנחנו...בלי תמונה

פשוט אין לי סורק. אז ככה.. אני דנה בת 28 מורה בבי"ס יסודי+תואר שני בחינוך (התפתחות הילד) גיא בן 29 עובד במשרד הביטחון בקריה ולומד בפתוחה יחסים בינלאומיים (לשם הנאה). הכרנו כשכנים, אני שכרתי דירה עם שותפה לידו והוא תלה כביסה בחצר והציץ על השכנה החדשה (מאז הוא היחיד שתולה כביסה בבית
) אני במקור מהרצליה ,הוא מת"א וכרגע אנחנו גרים בדירה של ההורים של גיא בת"א (זמני אבל בהחלט נדיב מצידם). שנינו בעלי חוש הומור מאוד מפותח- אוהבים לעשות שטויות ולהצחיק אחד את השניה. אוהבים לאכול במסעדות. הוא מת על כדורגל... אני ממש לא ו...זהו אני חושבת

קארין ב

New member
ממש באיחור - אנחנו......=> => => =>

או יותר נכון => אני: התמונה היא מפאריז של קארין ללא בן זוגה היקר והסמוי. קארין ויוסי (יוסי לא מוכן להיחשף...) אני בת 26 ויוסי בן 28 מכירים 6 שנים ונשואים מ-05.06.2002. אני עובדת בתחום המחשבים והוא בתחום המכירות. גרים יחד 5 וחצי שנים מאושרות מאוד, בקריות. היינו ב-2 ירחי דבש - אחד בארופה ואחד במזרח (תאילנד), בתקווה שיהיו עוד המון..............

מיכלכהן

New member
טוב, גם לי אסור לשים תמונה

אני בת 26 (עוד מעט..) והוא החודש יהיה בן 27. אני עושה סטאז´ והוא בהיי - טק הכרנו לפני 10 שנים (בתיכון...) והתחתנו ב 20.5.02 גרים בהרצליה בשכירות, חולמים על בית משלנו ומגדלים באושר את לוקה כלבתנו המופרעת..

ayush

New member
והנה אנחנו - קצת באיחור...

איה ותומר, אני בת 26.5, תומר בן 27. שנינו מהנדסי תעשיה וניהול, עובדים בתחום התקשורת. ביחד כ- 4.5 שנים ,נשואים מה- 6.6.2002. אני במקור מעכו, תומר מר"ג . גרים כרגע ברמת גן בדירה שכורה ומחכים להתחיל לשפץ את הדירה שקנינו.

למעלה