אני יודעת שפעם כבר היה כאן כזה שרשו

keren1877

New member
נועה איפה למדת לתואר ראשון?

אני כמעט בטוחה שפגשתי אותך פעם בקמפוס, אם למדת בב"ש... אם לא, אז אני עושה היום המון פאדיחות...
קרן

6 שנים בב"ש

וגם אני בכנתי את תמונתך היטב. האפשרות היחידה שעולה בדעתי לקשר היא הילה ה.

keren1877

New member
אני גם באגודת הסטודנטים

עובדת שם כמזכירה בעוונותי... אז אולי משם... קרן.

יעלי2

New member
אמיקה אני בוכה מרוב צחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא מצאת תמונה יותר קטנה?

אמיקה

New member
לא - זאת הכי קטנה..../images/Emo9.gif

בכל אופן עושים נסיונות לאתר משהו יותר הגיוני... יופי. תנו צ´אנס - פעם ראשונה בים...

fila

New member
גם אני כאן נקרעת לי מצחוק!

חשבתי שאני רואה טוב עם המשקפיים שלי מסתבר שלא!
נסי שוב

אביבית1

New member
הנה אנחנו

אביבית בנובמבר בת 29, עובדת במחלקת גביה בחברה ידועה אביחי בן 35 עובד כנהג מונית נשואים מ-7/12/00 ביחד כבר 3 וחצי שנים, גרים בר"ג בשכירות. ומגדלים את טושטוש הכלב בן החמש וחצי.

אמיקה

New member
אוקי - צחקנו נהנינו, עכשיו ...

תעזרו לי
נועה עם ו- אחותי, תסדרי לי...
זה הסריקה יוצאת פיצקית, יש לי עוד תמונה - לא פספורט, אבל זה לא עוזר לי.... אני נקרעת מצחוק בעצמי..

אמיקה

New member
לא.

משהו דרך "עזרים" ? יכול להיות? וגם הסורק האופטי של "בדיר" - יעני קיוטקס ואלו? מכירה? אני במקביל עובדת על זה עם חברה אשפית בארה"ב

blueirus

New member
הרסת אותי מצחוק

חחחחחחחחח התגלגלתי מצחוק מהתמונה הזאת הייתי בטוחה שזה קובץ עם תמונה ענקקייייתת

סרינה

New member
אנחנו...

סמדר (סרינה) ויואב (בעלולי היקר), נשואים מ-24 ביוני 2001 ושמחים על כל יום שעבר מאז. אני דוקטורנטית לספרות אנגלית וגם קצת מתרגלת באוניברסיטה, ויואב מנכ"ל של חברת סטארט-אפ קטנה אך אמיצה. גרים בירושלים, בדירה שכורה, עם תוכניות לעבור לבית משלנו בצפון (אני במקור משם) או לעשות רילוקיישן של כמה שנים ל-US (אם הסטארט-אפ יתקדם בקצב הרצוי) או לאנגליה (אם הקריירה האקדמית שלי תמריא פתאום...). אין לנו חתול או כלב בינתיים (דירה קטנה בקומה ב´), אבל יש לנו אוסף של כבשים שאנחנו מגדלים במסירות. מצ"ב תמונה שלנו מטיילים בתוך ציור - היא נעשתה באמצעים פרימיטיביים ביותר ובמאמץ רב
, אז נא לא לקטול אותי יותר מדי...

rinutza

New member
טוב, אז הנה אנחנו:

רינה 29, אילן 33 נשואים חמישה חודשים וגרים באזור השרון. בדרך להרחבת המשפחה, בעוד 4.5 חודשים
ומקווים מאד להגיע לבית כמו שאנחנו חולמים בקרוב.

zhan zhak

New member
אנחנו

ז´אן ז´אק וציקה: נשואים: חודש הכרנו באינטרנטבפורום מוזיקה ישראלית של וואלה. אני עובד כמנהל אדמניסטרטיבי בישיבה בירושלים, ציקה לומדת בבר אילן.

והנה משפחת אור../images/Emo42.gif

וזה אומר היידי, עמית, אופק ושנטיפי הכלבה המדהימה בעולם! אני ועמית יחד כבר 9 שנים. נשואים מתאריך 22.2.2000 כלומר אוטוטו 3 שנים. עברנו לבית משלנו לפני 9 חודשים, לפני חצי שנה נולדה לנו אופק
הקטנטנה... אני סוכנת נסיעות
ומדריכת טיולים (כרגע בבית) ועמית בעל תואר ראשון במנהל עסקים ומנהל תפ"י ב"ערוצי זהב". אופק כרגע לומדת איך לשבת ולשנטיפי יש תואר שני בריחרוחים ופיזור פרווה בבית... מה עוד? אני מזל דלי, עמית תאומים, אופק שור ושנטיפי
עקרב... בסדר? רק נראה אם אני יכולה למצוא תמונה....

שכחתי

אני בת 27 כמעט, עמית בן 27.5, אופק מחר בת חצי שנה, ושנטיפי מחר בת שנה... עוד תמונה אחת יותר ברורה ועדכנית...

למעלה