יש ידידים, פשוט לא צריך להיות תמימים
הידידים שפתאום אומרים שהם אוהבים אותך או נמשכים עליך מתחלקים לשני קבוצות לפחות, אלו שהרגישו את זה במהלך הקשר שלהם(לא תמיד באשמתם), או אלו שמראש נכנסו לקשר הזה 'ממטרות לא טהורות', יעני להתחזות לידיד רק בשביל לנסות לקחת את זה לכוון אחר כך, וזה בהחלט סוג של הונאה. לא חושב שהיית צריכה להיעלב מזה כל כך, לי למשל קרו מקרים הפוכים, עם חלק מהידידות, סך הכל קבלתי את זה כמחמאה והבהרתי שזה לא הדדי אם זה לא הדדי, בדרך כלל מעבר לתחושות ורגשות, במלא יש לי הרבה סיבות לומר למישהי למה אנחנו לא מתאימים, ואין לי בעיה לומר אותם אם צריך. אני יכול לומר לך בפרוש שזה קורה גם עם נשים, אבל יש מצב שזה קורה עם גברים יותר, עם נשים לפעמיים יש גם קטע דיי אירוני, שדווקא אם אתה לא מעוניין בהן מבחינה זוגית, הן נמשכות עליך יותר, ואם אתה כן הן לא. בכל אופן לא צריך להיות שייך לקהילה הגאה כדי לא למשך למישהו או כדי שלא היו לך כוונות נסתרות, טוב עניין המשיכה הוא דבר שהוא פחות בשליטתך או אשמתך, אבל מה עושים או לא עושים עם זה הוא לחלוטין נתון לבחירה, אז באמת שרק הכוונות הנסתרות וההתנהגות שלהם זה סיבה לכעוס עליהם ולא דווקא זה שהם מרגישים משהו עליך.
בדיוק כמו שאת לא נמשכת לכל הגברים, ככה גם גבר לא נמשך לכל הנשים, לכן לא צריך להיות להיות חבר הקהילה הגאה בשביל זה, אם הטענה היא שיש הרבה גברים שהם לא בררנים כל כך או יצריים מדיי, זה נכון, אבל לא כולם כאלה. לא חושב שאת אשמה בשום דבר שעשית אתם, זה בעיקר אשמתם, כל הדברים שתיארת שעשית אתם לא מרמזים על משהו מיני או רומנטי או ניסיון פיתוי כלשהו ועל כן, זה לא ששלחת להם מסרים לא נכונים, ואם הם מפרשים כל יחס של בני המין השני ככזה זה כבר בעיה שלהם, אבל אם את זאת שהתחלת בזה ושברת עניין הרק ידידים יש פה גם אשמה שלך. יש אפשרות אחרת, כמו בכל דבר בחיים, צריך ללמוד על מי אפשר לסמוך ועל מי לא, צריך לדעת מתיי לתתן אימון ומתיי לחשוד וכו, אותו דבר עם ידידים, יש ידידים ויש ידידים, יש ידידים טובים ויש שלא, וגם שמישהו טוב עליך זה יכול להיות הצגה והונאה כלשהי אבל יכול להיות גם כנה. חשדנות יתר גם לא תוביל לשום מקום טוב, כי זה מראש לכליל את כולם, ולחשוב שכולם לא בסדר, אבל כאלה ויש כאלה. דוגמה פשוטה לנטו ידידות בין גבר לאישה, זה למשל אם שניהם לא נמשכים זה לזה ויודעים שהם לא מתאים בתור זוג, והם כבר בזוגיות, ברור שמדובר בשני רווקים זה יותר 'סיכון' בנושא, כי יש מצב ששניהם מחפשים קשר מעבר לידידות ואין להם כזה, ומישהו מהם גם יכול להיות נואש לאחד או סתם להרגיש שהידידה היא אופציה. כמובן שגם אם מישהו בזוגיות זה לא תמיד מבטיח כלום, כי ישנם גם אנשים בוגדניים, וישנם גם אנשים יצריים ורודפי נשים/גברים.
בכל אופן אם זה לא אדם שמראש בא בכוונה להתחזות לידיד רק בשביל אחר כך למשוך את זה לכוון אחר, אין אבל בכפו על רגשותיו אלא רק על מעשיו, חוץ מזה אין פה כלל שמותר להיות ידידים רק עם אנשים שאין מצב שתחוש משהו עליהם, גם אם זה המצב האידאלי אם רוצים רק ידידות ושהמצב ישאר ככה. מקור הבעיה פה הרי הייתה לא דווקא בזה שהצד שני רצה יותר, אלא בזה שאת מצידך לא רצית את אותו הדבר, ובכך זה לא היה הדדי. בסך הכל אין דבר רע בכך שבני זוג יהיה גם ידידים, להפך זה יותר טוב אם זה ככה, לכן אם יש ידידים שהפכו לזוג זה לא דבר רע אלא דבר טוב(כי יש פה יותר בסיס), מצד שני זה לא אומר שאי אפשר לנהל קשרים שהם רק ידידות, או שכל ידיד שלך יש לו איזה כוונות נסתרות שהוא גם מתכוון ליישם, זה תלוי לחלוטין באיזה אדם הוא. חוץ מזה בדיוק כמו שיש קשרי ידידות שהם לא בדיוק ידידות(בגלל אחד הצדדים או שניהם), ככה יש גם קשרי זוגיות שהם לא בדיוק זוגיות, הכל ישנו, תאמיני או לא.