אני לא מבין

Starting Skater

New member
אני לא מבין

מה כל הקטע הזה שכולם מעריצים אותם בכזאת רמה שכאליו שהן איזה חייזר, סך הכל שתי בנות די שטוחות לגיל שלהן, אין להן כישרון מישחק מדהים, אין להן סרטים יוצאי דופן ברמה גבוהה במיוחד, כולה היה להן מזל שקיבלו אותן לסדרה full house וקיבלו אותן רק כי הן לא בכו (או משהו כזה) אני לא אומר שאני שונא אותן אבל יש גבול אני גם מעריץ, אבל לא מוריד מיליוני תמונות ושם אותם בשולחן עבודה או מדפיס ותולה בחדר או קונה פוסטרים, ועוד יותר גרוע הקו אופנה שלהן, אני גם יכול ללבוש מיכנסיים וחולצה ולהגיד שאני מוציא קו אופנה... או קו איפור. מסר:אין שום מסר פשוט זה מה שאני חושב ורציתי לכתוב את זה, תפיקו מסרים בעצמכם

Mery Kate

New member
זאת הדרך שבא אתה

רואה את זה יש ילדים שרואים את זה בדרך שונה מישלך

תיראה הן לא הכי כשרוניות

..ואפילו..ת´אמת לא משחקות מי יודע מה! אני כאן בגלל ש..(בא לי) הסרטים והתוכניות שלהן נחמדים. אני גם לא מבינה מה כל הערצה הזאת..סה"כ 2 בנות שמתלהבות מעצמן (ומודה..יש להן במה להשוויץ) אבל חפיף..

Mery Kate

New member
וגם

מה מוצאים במרלין מנסון בסך הכל זמר עם שירים יפים אפשר להגיד את זה על כל מפורסם לדעתי רק הרובוט הזה השם כי מאז שהייתה הסידרה צער גידול בנות הוא מחליט להןעל הכול והן לא השמות שהן הלכו לעודישן הן לא החליטו את זה ולא שאלו אותן הן היו רק בנות 9 חוד´

Summer Spirit

New member
../images/Emo45.gif זה ההודעה הכי הגיונית ששמעתי..

בפורום הזה! את האמת, אני גם לא מבינה למה אנשים כל-כך מתפאלים מהדרך שהן בכלל נושמות! וזה נכון מאד שהסרטים שלהן לא ברמה מיוחדת אלא מיועדות כולה לגילאים 12-14 וחוץ מזה הקו אופנה הדפוק הזה... תעשו טובה, הן לא מעצבנות אפילו תחתונים שם.. הוא כולה נקרא על שמן כי הן תומכות בקו האופנה הזה כספית ואותו דבר לגבי הקו איפור. ולא רק שהן שטוחות לגיל שלהן הן גם נמוכות וגם מזוייפות- אני מתכוונת לזה שאומרים שהן מהממות אבל המהממות הזה זה בגלל הטונה וחצי של האיפור שמורחים להן כל הזמן ובטח גם כשהן הולכות לישון. ובקשר לכשרון משחק, יש להן כי אחרת אף אחד לא היה לוקח אותן לשחק בסרט שלא אבל ראיתי ילדים שמשחקים יותר טוב מהן. יש כל מיני אנשים בפורום שאומרים שמרי-קייט יותר נחמדה מאשלי ויותר מתוקה ואשלי יותר רצינית ועקשנית- מאיפה לכם לדעת?! פגשתם את התאומות?! אז זהו- שלא.

Mery Kate

New member
מה הבעיה שלך

שהן שטוחות יש עוד המון בנות כאלה הן נולדו עם זה

אתה רק מקנא תלך מפה מה אתה עושה

פה עם אתה לא מעיץ של התאומות
חכו שמוטי יגיע או ימחוק תהודעה אז-זהו תרגיע הקנא הורגת גרררר!

לSUMMER SPIRIT

תגידי לי מה הקטע שלך? את אוהבת את התאומות או שונאת אותן? זה נראה נראה יותר שאת שונאת... אז תפסיקי לומר עליהן דברים רעים אם זה מה שאת אומרת אז לכי מפה חוץ מיזה מה אכפת לך שהן שטוחות? מה את לסבית? לא ידעתי אם את רוצה בנות עם חזה ענק לכי לראות סרטים כחולים והן כן מהממות אפילו בלי איפור ותאמיני לי ראיתי מלא תמונות שהן בלי איפור אם הן נמוכות זה לא כזה נורא יש להן פנים מהממות וזה טבעי גם בלי איפור ומרי-קייט יותר חמודה ומתוקה מאשלי כי ככה זה נראה בראיונות ביי

Summer Spirit

New member
את בעצמך לסבית!

אמרתי שהן שטוחות כדי לחזק את זה שהוא אמר שהן שטוחות, מה שנכון.. ואני לא שונאת את התאומות, אני אוהבת את הסדרות שלהן למרות שהן לפעמים די ילדותיים.

אוקיי אני לא לסבית ועוד דבר...

יש להן שתי סדרות ילדותיות שהם הרפתקאות והמסיבות אבל צער גידול בנות טובות השתיים ומזל תאומות לא ילדותי אפילו ההורים שלי אוהבים את זה במיוחד צער גידול בנות...

Summer Spirit

New member
טוב...

גם אני אוהבת את צער גידול בנות ואת מזל תאומות ואני אוהבת גם טובות השתיים אבל את חייבת להודות שרוב הסרטים שלהן מיועדים לגיל הרך ואת האמת, הן כבר בנות 16 וקהל היעד שלהן הוא גילאים 12-14 אז שיעשו משהו שמתאים לגיל שלהן ולא כל הזבל הטלויזיוני של גיל ההתבגרות כי זה כבר נטחן איזה 100 שנה!

אני דווקא חושבת ההפך למה לקלקל...

את המעריצים הילדים שלהן לא ידעתי שגיל 14 זה גיל הרך אני דווקא אוהבת את הסרטים האלה לגיל ההתבגרות אני לא רוצה שיעשו סרט שחס וחלילה יקרה להן משהו הן נועדו שיהיו להן מעריצים ילדים ונערים לא אנשים מבוגרים ואני חושבת שגם אם הן יוציאו סרט לקהל יותר בוגר אף מישהו באמת בוגר לא יקנה כאילו הם יחשבו שזה בטח עוד סרט מתבגרים שהן עשות אז למה לטרוח? שישארו עם הסרטים המיועדים לגיל של בני נוער

אתם כל כך שטוחים../images/Emo70.gif

מה איכפת לכם את מי בחרנו להעריץ
זה לא עולה לכם כסף זה שאנחנו מעריצים אותן וזה בגלל לא נוגע אליכם אז במקום להתחיל ללכלך על אנשים על איזה שטויות הם מעריצים או בכלל לשפוט את מי שאנחנו מעריצים כי גם אתם בכלל לא פגשתם אותם אז מה הקטע אה? ללכת לפורום של מעריצים ולשאול למה הם מעריצים מכלתחילה? וסורי על התגובה אבל הגעתן לפורום של מעריצים והתחלתם לרדת על מי שאנחנו מעריצים למה ציפיתם חיבוקים ונשיקות?

omerikoosh

New member
../images/Emo124.gif למרי קייט ...

רציתי להגיד שאני תומכת מאד בדעה שלך !!! ממש צודקת ...

motib4

New member
אני לא כועס על הודעות כאלה...

וגם לא הולך למחוק אותן. מה שאני לא מבין זה למה אתם משקיעים בכתיבת ההודעות האלו כשאתם יודעים שיסחפו תגובות כאלה? יש לכם את כל הזכות שבעולם להביע את דעתכם, אבל זה היה נחמד אם הייתם מביעים אותה בדרך יותר יפה ומתחשבת, כי כל האנשים שכותבים בפורום כן אוהבים את התאומות, ודברים כאלה גם יכולים לפגוע. חבל שאתם נכנסים לפורומים שנמצאים באשכול "מעריצים" אם מלכתחילה אתם לא אוהבים אותן. בכל מקרה- כל מי שרוצה יכול לכתוב בפורום, וללמוד קצת דברים שלא ידעתם. ואני בטוח שיש. יום נעים.

למעלה