אני לא מבין

אתם טועים...

הן כן מעצבות קו אופנה... יש לי מליוני תמונות שרואים בהן שהן בוחרות בדים ועוזרת לבחור ציורי בגדים...

Summer Spirit

New member
והתמונה הזאת היא לא ממגזין.. כן,בטח

רואים שהתמונה הזאת מבויימת, אף פעם לא ראיתי תמונה טבעית ולא מבויימת שבה התאומות מעצבות איך שהוא בגד ולא רק מציגות אותו.

את טועה! הןל א מעצבות

את הבגדים שלהן...יש להן מעצבת ואם כבר אז הן בוחרות צבע או משהו כזה...שזה לא משהו שראוי להערכה ד"א

ניצול אבל חשוב

לכולם בואו עכשיו
אבל עכשיו לצאט שמוטי הכין

Starting Skater

New member
טוב

קודם כל אני לא אמרתי שום דבר שפוגע, ובדרך כלל בנות בנות 16 הן כבר די מפותחות מבחינה פיזית, ולא צריך להיות להן חזה ענק, אבל לא כמו של ילדה בת 10, אני מודה שליפעמים אני מקנא אבל לא כתבתי את זה בגלל קינאה אלא בגלל שזה מה שאני חושב, זה לא אומר שאני לא מעריץ אותן - להיפך אני כן, אחרת לא הייתי עושה אימייל על שמן, ושוב אני חוזר ואומר שלא קיללתי אף אחד ולא פגעתי באף אחד ואין מה להתנפל עלי סתם, וחוצמזה אתם באמת לא מכירים אותן ואין מה להגיד שהן מלאכיות שעוזרות לענשים עניים שצריכים לעבור ניתוח להשתלת לב ושהן הדוגמה האידיאלית לאנשים ושכולם צריכם להיות כמוהן, אני גם לא אומר שהן באות בלילות וגונבות מהשכנים, אבל מה כל ההתנפלות ההמונית הזאת כאילו באתי והרבצתי להן או העלבתי אותן, אני רק מנסה לומר שמה שהולך כאן אצל רוב המישתמשים זה הערצה עיוורת, מצידי תעשו מה שאתם רוצים עם הכסף שלכם רק אמרתי מה שאני חושב, בישביל זה יש פורום לא? אז אין מה להתנפל עלי

בנים!

זה כל מה שמעניין אותך? זה כל מה שהפריע לך? שהן שטוחות? זה היה כל הקטע???
אתה ממש בן למופתץ חוצמזה הגודל לא קובע

gntk

New member
הסבר

א. אז למה יש עוד מיליוני מעריצים? ב. אז למה הערצה לזמר או זמרת או סלב. כלשהו היא שונה מזאת? ג. ציטוט של המשפט השלישי מן הסוף של ההודעה שלך: אני רק מנסה לומר שמה שהולך כאן אצל "רוב המשתמשים". אז אולי "רוב המשתמשים" צודקים ודווקא אתה לא? ד. תגיד לי עוד שחקנ/ית בגילן עם כישרון כה עצום כמו שלהן. ה. עוד ציטוט: " רק אמרתי מה שאני חושב, בשביל זה יש פורום לא?" שורה שנייה מהסוף.... עכשיו תעלה כמה שורות ומה תגלה? "אין מה להגיד שאין מלאכיות"..... ה. בהקשר לסעיף ב´ - גם הן סלבריטיז.... אז תשלים כבר עם המציאות מרי-קייט ואשלי הפצצות החתיכות השולטות

הסבר לך..

טוב זה סתם להבהיר שהן לא הכי בעולם..ואיןלי שום דבר נגדם אבל הילד פשוט צודק!! אז למה יש עוד מיליון מעריצים? בדיוק מאותה סיבה שאתם מעריצים אותן!! וכן יש שחקניות יותר מוכשרות..ות´אמת? הן זוכות בכל הפופלריות העצומה הזאת בגלל היופי שלהן ולא בגלל איך שהן משחקות! תראו לי ילדה...לא יפה אבל קצת מכוערת...שתלויה על הקירות של מעריצים..אין דבר כזה!! ואני שמה לב..שבכל חתימה של כל אחד פה רשום משהו כזה "התאומות הפצצות" או "מרי קייט ואשלי החתיכות"...אז..אתם לא ממש שמים על הכישרון (שת´אמת..הוא לא בולט) אתם שמים לב למראה החיצוני.

gntk

New member
אני מבקש עוד הסבר

"וכן יש שחקניות יותר מוכשרות" ב ג י ל ן!!! תני לי אחת!!!

או בייבי יש ועוד איך!

אני לא יודעת את השם של הבנות שמחשחקות..אבל יש כמה סרטים שראיתי בנות קטנות יותר ממרי קייט ואשלי..לפחות בנות 10 ותאמין לי...הכישרון של הילדות יותר גדול משל שתיהן יחד!! אומנם אתה לא רוצה להאמין בזה...אבל זאת עובדה..לפחות לפי דעתי!! ולא..אני לא אומרת שהתאומות שחקניות גרועות..פשוט יש שחקניות יותר טובות מהן!!

מה אתה מבין בכלל?

תגיד לי, מה, אין לך חוצפה? אתה בא לפה, לפורום של התאומות, ומתחיל להשמיץ אותן כדי שאנחנו נקרא את זה? יש לך לא טיפת חוצפה!!!!!!!!!!!! קודם כל הן התחילו לשחק בגיל 9 חודשים מכמה סיבות. 1. הן היו תאומות 2. לדעת המפיקים הן התאימו לתפקיד של מישל התינוקת. 3. הן חמודות בצורה בלתי רגילה!!!!! וחוץ מזה, הסרטים שלהן עשו מליונים וקלטות הוידאו שלהן היו להיט! ככל שהן הלכו וגדלו, כישרון המשחק שלהן הלך והתפתח והן נהיו יותר ויותר מוכשרות!!! חוץ מזה, מי אתה שתקבע מה הן יעשו בקריירה שלהן! כאילו הלווווווווו הן כוכבות בכל העולם! קו האופנה שלהן הוא להיט ואני בטוחה שהבגדים בארון שלך הם SO LAST SEASON!!!! קו האיפור שלהן אולי הוא כמו כל קו איפור איליינר פה, ליפסטיק שם אבל עדיין בנות צעירות קונות אותו!!!! ואני בטוחה שאתה לא גיי, אז אין סיבה שתתחיל לרדת עליהןועל קו האיפור שלהן כי להן יש יותר כישרון, יופי, הערצה כסף וכישרון משאתה תגלה בגילגול הזה, הבא וזה שאחריו!!!!! אז כדי שתסתום את הג´ורה כשאתה מדבר עליהן כאן!

*Ginny Weasley*

New member
טחחחח....... ../images/Emo123.gif

וואי.... שרהלוש..... התחממת בטירוף.... פחח...... זה היה טובבבב..... ;))) איזה ירידות..... ממי למדת את זה?! *מסתכלת לצדדים* אם לא הייתי מכירה אותך מיום הוולדי הייתי חושבת שאת צפונבונית בטירוף......
SO LAST SEASON? קרעת אותי......

RinRan

New member
בקשר לזה שהן מעצבות בגדים....

רק שתדעו שהן ועוד איך מעצבות!!!! יש לי קטע וידאו של כמה דקות שמראים שהן עוזרות לעצב...- הן אומרות מה להאריך, מה לקצר, מה לשנות וכל השטויות האלה......

omerikoosh

New member
טוף נגמר ...

די אם כל השטויות האלה ... אנחנו מעריצים/מעריצות ?! לא ניתן לאף אחד לקלקל !!! שיגידו מה שהם רוצים לנו זה לא מפריע ... ולכם הבנים שכותבים את זה - יש עוד מספיק פורומים של דברים שתאהבו אתם חייבים להיכנס לכאן ולהתחיל לרדת על כל מי שמעריץ ???

למעלה