אני לא מבין

Mamuuuush

New member
לכולם----

סימני - ניקוד - הם - לא - האויבים - שלכם!!!!!! ובקשר לדיון עצמו: אני חושבת שסטארינג סקטר, או איך שלא קוראים לו, לא התכוון לרדת על הבנות, אלא התכוון שלא צריך להעריץ אף אחד , (ובפרט הבנות) בצורה עיוורת, ולחשוב שהוא מושלם והכי טוב בעולם וכו´ וכו´..... כי לכל אחד יש חסרונות, לכולם!!! בתכלס, מה שחשוב הוא שקודם תעריכו את עצמכם ותאהבו את עצמכם, ושלא תחשבו שאתם פחות טובים מאף אחד, כולל מושא הערצתכם "המושלם"!! (וכמובן שלא תחשבו גם שאתם יותר טובים ממישהו...). זהו. זה הכל. מקווה שהבנתם אותי.

אנחנו יודעים שהן לא מושלמות ו...

אנחנו מעריכים את עצמנו אבל זכותנו להעריץ אותן אנחנו חושבים שהן חמודות יפות מתוקות בקיצור יש לנו סיבות משלנו וכל אחד יכול להעריץ מי שבלו.

מריה12

New member
לכל מי שהשתתף בויכוח...

אני יחסית לא מבינה איך אפשר להעריץ מישהו! אני למשל שומעת רוק והלהקה האהובה עלי זאת הלהקה "היהודים". אני לא מעריצה אותם! אני אוהבת את המוזיקה של הלהקה ומה שהם מנסים להביע.. ואני בחיים לא יערחץ מישהו בגלל המראה.. למשל בתוכנית תעלומות אולסון ואולסון (או שאיך שערוץ 6 קרא לזה:"תעלומות אשלי ומרי קייט".) הם בכלל לא משחקות שם טוב! רואים שהם אומרים טקסט, ואין הבעות. זה פשוט לא שווה! ולמה עדיין אהבו את התוכנית? כי איך שהילדות (מרי קייט ואשלי) החמודות נראות! אז הינה הוכחה.. שרק היופי קובע ולא האופי.. תחשבו על זה!

למריה12

את לוקחת לדוגמה את התוכנית הכי מטומטמת שלהן אבל את השאר התוכניות אנחנו נורא אוהבים צער גידול בנות טובות השתיים ומזל תאומות אנחנו לא מעריצים את התאומות רק בגלל שהן יפות אנחנו אוהבים את הסרטים שלהן את הסדרות ועובדה שהן היו קטנות הן לא היו הכי יפות ועדיין אהבנו אותן בלי קשר אהבנו לראות את מה שהן משחקות בו וחוץ מיזה בתעלומות הן ממש מכוערות אבל עכשיו שהן גדולות הן יפות לא הבאת שום הוכחה פה ורק לידיעתך זה כיף להעריץ אותן... הן ילדות חמודות מתוקות ואפילו שהן לא משחקות הכי טוב אנחנו אוהבים את הסרטים והסדרות שלהן ואם יש לך בעיה אל תיכנסי לפורום מה את חושבת שאת תנסי לשכנע אותנו לא להעריץ אותן וישר נפסיק? אין סיכוי ושם המשפחה שלהן הוא אולסן ולא אולסון!!!

ועוד משהו...

נכון שהסדרה הזו משעממת אבל זו לא אשמתן זה תסריטאים כתבו את זה וזה מה שאומרים להן לעשות ואת אל תגידי לנו מה לעשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KISHKOSHA

New member
אם כל הכבוד להערצה הגדולה שלי...

אני לא חושבת שהן מוכשרות במיוחד, הן פשוט איטם שעובד ומוכר. לא יותר מזה, ושלא תבינו לא נכון, אני מתה עליהן! פשוט הן לא מפגינות לדעתי את הכישרון שלהן במזל תאומות... יש יותר מוכשר! ג´ודי סוויטן (סטפני) שהתפקיד שלה בצער גידול בנות לא הסתכם בללעוס אפונה.

לכל הילדים החסרי החיים

אוקיי זה נוגע לכל הילדים שלא אוהבים את התאומות . דבר ראשון אם אתם לא אוהבים אותם ומוצאים רק את החסרונות שבהם אז למה אתם בכלל נכנסים לפורום ששייך לתאומות ??? מה אין לכם עוד דברים לעשות בחיים מאשר להכנס לפורום שלהם ולרדת עליהם? אז ילדים כאלה נקראים ילדים חסרי חיים . ועוד משהו לכל הבנים שאומרים שהם שטוחות ,זה כל מה שמעניין אותכם ? אפשר לחשוב שלכם אין חסרונות . אז תפסיקו כבר להסתכל רק על החסרונות (שיש לכל אדם) ולהסתכל על כל היתרונות שבשתי הילדות החמודות האלה ... כי עד עכשיו הם הרוויחו יותר מ-,100,000,000 דולר ותאמינו לי זה לא רק בגלל היופי !!!!!!!!!!!!!!!

מריה12

New member
תגובה ל: "אשלי ומרי קייט"

את באמת צודקת בקשר לעיניין הזה של הילדים חסרי החיים שנכנסים לפורום בישביל לרדת עליהם.. אני אמרתי את מה שאמרתי, לא בתור ירידה! אני אוהבת אותם הם חמודות ויפות (ולבנים: מה הקשר לשטוחות?! יחרמנים!) ואגב אני בכלל פה כי אני צריכה למצוא תמונות על אשלי ומרי קייט, כי אני אוספת עליהם חומר ואז אני בונה אתר מוקדש לחברה שלי (שהיא מתה עליהם ועל כמה מכוכבי קטנטנות) ושם תהיה הקדשה לחברה שלי, ומלא תמונות של כל מי שהיא אוהבת! רעיון טוב, לא? אז אני צריכה עזרה, ואני מבקשת אותה כטובה אליכם..
אתם יכולים לתת לי כתובות של אתרים של אשלי ומרי קייט שיש תמונות? ואם גם תוכלו לשים בפורום תמונות?

omarykate

New member
איזה שטויות!!!!!!!!, זה מה שמעניין

אותך אם הן שטוחות או לא???????, זה מה שמשנה לך?? הן מאוד מוכשרות והן לא התקבלו בגלל מזל לצער גידול בנות אם התקבלו בזכות ההורים שלהן ששלחו אותם לאודישנים והן התקבלו, ההורים שלהן צדקו וידעו שהן יכולות להתקבל!!!!!!!

cool fairy

New member
תראה זה שאתה

ילד משעומם שנכנס לפורום כדי לרדת על המעריצים זה הבעיות שלך מי שנמצא כאן אוהב את מריי קיט ואשלי ואם אתה לא אז יש לי משהו אחד להגיד לך: ש-ל-ו-ם-!-!-! בדרך כלל אנשים שיורדים על אנשים אחרים סימן שהם מקנאים אז קנאי אחד תתחפף ושאני לא אראה את השם שלך לעולם (וגם את כל מי שתומך בו ולמוטי תעשה טובה ותסגור את ההודעה הזו טוב?

למעלה