אני לא מבין

KISHKOSHA

New member
די!!!!!!!!!!!!!!! נמאסתם!!!!!!!!!!!

אני קוראת כאן כמעט כל הודעה. יש הודעות עם תוכן אמיתי ונורמלי ויש כאלה שמעלות לי את הסעיף!!!. אתם יודעים למה אני מעריצה את התאומות? אני אוהבת את הסדרות ואת הסרטים שלהן, ואני מודה שאם אני אראה אותן אני אתעלף, אבל יש כאלה שמדברים אליהן כמו "אלות" מה הן בסה"כ? שתי בלונדיניות (זה צבוע דרך אגב...)
=
שלא הולכות לאודישנים לסרטים (כי החברה שלהן...אז למה לטרוח) והקו אופנה שלהן ! הן לא עיצבו שום כלום!!!!!!!!!!!! זה כדי למכור יותר טוב!!!!!! אנשים כותבים כאן-אם התאומות יגיעו לישראל אני אפרוץ לבית המלון, זה ממש מופרע! מה הן? אלילות???? ועוד בנות שהתחילו מריבה בגלל שמישהי העיזה "לקלל" את אשלי, מישהו כאן מכיר אותן באמת? לא מהתמונות, ומהראיונות כי הכל פייק אחד גדול, מישהו מכיר את האופי של אשלי? או של מרי קייט? אתם שופטים את אשלי בגלל הפוזות, את מרי קייט הכתרתם כשקטה, מופנמת... מאיפה יש לכם שמץ? אני נהנת מאד בפורום הזה, ואני אמשיך להיות פה, אבל תסתכלו רגע על עצמכם! הן לא חייזריות, הן 2 בנות ששיחק להן המזל, לא יותר מזה. ואני בטוחה שהן משתוקקות לחיים רגילים כמו שלכם... . לפעמים ההערצה פשוט עיוורת... תתעוררו מהר ותגלו שהן לא מי שחשבתם.... תארו לכם שאתם פוגשים אותן ומתגלה שהן חרא של אנשים, עם חרא של אופי, ואגו, (ואל תגידו שרעות הייתה איתן בקרוז אז הן מלאכיות, כי זה פירסום ויחסי ציבור, הן חייבות להיות כך...)

Nomero Uno

New member
ההודעה הכי הגיונית שקראתי פה

קצת בוטה אבל עדיין הכי הגיונית מסכים עם כל מילה אף אחד פה לא מכיר את התאומות אישית אז איך אתם מדברים על האופי שלהן? ומה אתם מתנפלים על Starting Skater ? לא היה בהודעתו משהו שפוגע בתאומות ואני דרך אגב מסכים עם רוב הדברים שנאמרו בהודעתו אבל זה לא אומר שאני מעריץ אותם פחות עכשיו להעריץ זה לא אומר לחשוב שהן מושלמות תקחו את זה לתשומת לבכם

לStarting Skater

זכותנו להעריץ מי שבלנו ואם אתה לא אוהב אל תסתכל אני מעריצה אותן כי הן מהממות אני מתה על הסרטים והסדרות שלהן וזה שיש בגדים שהן נותנות עצות וזה הן גם משתתפות בחלק מיזה השם שלהן נמצא על המוצרים האלה ועובדה שהם מצליחים חוץ מיזה הן כבר פחות שטוחות ממה שהן היו וגם אם הן הכי שטוחות שיש מה אכפת לנו? אנחנו מסתכלים על הפנים לא על החזה חוץ מיזה שהן רזות מה הן כוכבות פורנו שהן צריכות חזה ענק? מזה אכפת לך בכלל שאנחנו מעריצים אותן מה הבעיות שלך אה??? הן מקסימות חמודות יפות ומגיע להן הערצה רבה ולידיעתך היו עוד 20 זוגות של תאומות שנבחנו ולקחו אותן כי הן היו הכי חמודות והכי שוות ולא רק בגלל זה כל התינוקות בכו ורק הן לא בכו הן היו עושות מה שאומרים להן ולא היו עושות בעיות וזה כבר מראה שהן היו מעולות אתה יכול לומר מה שבלך אבל הן מצליחות ואם הצלחה אין מה להתווכח!!!

gntk

New member
די!!!!!!!!!!! כולם להירגע!!!!!!!!!!

למעריצים: תרגעו ואל תשימו על האנשים שבאים לכאן בכדי להראות את הקנאה שבהם לתאומות...... זה דבר ראשון עכשיו לאנטי מעריצים: קודם כל זה פורום התאומות אולסן ולא פורום אנטיאולסן..... וחוץ מזה, אני מבין אותכם גם אני מקנא לפעמים באנשים אחרים ובעיקר מפורסמים אבל למה להוציא את התסכול על המעריצים שבאים לכאן בשביל הכיף..... אז בבקשה די ובשביל להוציא את התסכול תדפקו את הראש בקיר או משהו, תשתו כוס מים ותרגעו או שתלכו ותגידו את מה שאמרתם לכל מיליוני המעריצים של התאומות הפצצות החתיכות והשולטות. בחירה שלכם. מקווה שתעשו את הבחירה הנכונה (גם אם יהיה לכם קצת קשה). באהבה GNTK

KISHKOSHA

New member
תסלח לי?

תגיד לי אתה שומע את עצמך? אני מקנאה? שתדע לך שאני לא מעריצה אותן פחות ממך, פשוט נמאס לי לשמוע אנשים שחושבים שהם מכירים את האישיות שלהן, ושחושבים שהן אלילות! נכון, אני מוציאה את התסכול שלי כאן, אבל אני ממש לא אנטי מעריצה ! ! ! ! אני מביעה את דעתי בפורום (זה מה שאמורים לעשות לא?!?!) ואתה לא חושב כמוני אז מה? לי יש את הדעות שלי ולך שלך, אין לך שום זכות להגיד לי שאני אנטי מעריצה או קנאית! אתה פשוט לא מכיר אותי! אתה שופט אותי (ואת האחרים שמבעים את דעתם בצורה שאתה לא אוהב) כמו שאתה (ואחרים)שופט את התאומות. חופש הדיבור לא? אז תחשוב דקה לפני שאתה מוציא את התסכול שלך על אנשים שפשוט מביעים את דעתם! נ.ב אם את בת אז סורי...

KISHKOSHA

New member
אתה כאן? כנס לצ´אט הרישמי כנס רגע

יש לנו על מה לדבר... למעלה יש צ´אט רישמי (לא שמוטי הכין) של תפוז. כנס לשם. תחזיר תשובה דרך הפורום

*Ginny Weasley*

New member
בחלק מהדברים אתה צודק....

אולי הן לא השחקניות הכי מדהימות בעולם, אולי יש בנות יותר יפות מהן.... אני דווקא חושבת שהקו אופנה שלהן נחמד, למרות שהן לא מעצבות בו את הכל... זכותך לא לתלות תמונות שלהם, אבל אתה אמור לדעת שלפרסם דבר כזה בפורום שלהן יעורר תגובות... אהם.... אבל מה שהכי מעצבן, שכמעט כל הודעה של בן טיפוסי מודגש המשפט, צמד המילים: "שטוחות לגילן" "לבנות 16 יש בדרך כלל פרונט" אויש באמת....! איזה שטחיים אתם... זה הדבר היחיד שמעניין אתכם?! מה מידת החזה של אחת?! Please ממש לא התכוונתי להתחיל לנהל עכשיו דיון אתכם על נשים.... והעובדה שהן לא גוף וזהו... אבל אני חייבת לציין שבלי שום קשר, זה ממש לא לעניין.

למעלה