אני מגישה מועמדות

את יודעת מה.....יש משהו בדבריך....

בתור בעל טוב,בתור מתנה לרגל נישואינו,אני אקנה לך את ביתר ואת תנהלי אותה...ואז ביתר תצליח.. אני בטוח שכשאת תנהלי אותה אין סיכוי שלא תדעי מה לעשות,ביתר תהיה גרועה ,תרד לליגה ב´ ותתפרק בסופו של דבר...אני בטוח שזה לא יקרה! ya right!

אם אני מנהלת את ביתר...

לאחרים אין סיכוי!! עם הכסף שלך..זאת אומרת שלנו! אני קונה את כל השחקנים הגדולים ויוצרת לנו קבוצה סופנית!! אני מתרגשת!! עוד 10 שנים יש לי את ביתר,את הירח,אחוזות בעולם.. יו אני הולכת לקנות בגדים!! חחחחחחחחחחחחחחח (הגעתי לקטעים ממש רדודים בהודעות פה..אבל חפיף..אני נהנת) טוב יאללה...אני הולכת לישון את שנת היופי שלי... נתראה מאמי..אהובי..10 בעוד שנים פחות יום....(או מחר)

ברדוגה,קבלי............/images/Emo88.gif

"(הגעתי לקטעים ממש רדודים בהודעות פה..אבל חפיף..אני נהנת)".... המממממ......memo to self - "כלה לעתיד סנילית מגיל צעיר ובעלת נטייה למצבי רוח משתנים..."

המממממ.......שכחת משהו......

שאת גם סנילית!...אבל בעצם אם את סנילית ברור שתשכחי את זה..הקיצר תשכחי ממה שאמרתי.... אז על כמה סגרנו סנילית שלי??זה היה על 5 אחוז לא?

t@gel

New member
Go אורע, Go אוררעעע... ../images/Emo47.gif

נו תגידי שאני לא מפרגנת ומפנקת.. אוחח אני הולכת להכין ישלוט חוצות הנושא את שמך

תגל

. אני אומרת : את לא מפרגנת ומפנקת. חחחח סתם. יאללה תכיני שלטים אני אכין סטיקקרים מסע פירסום! תעמולת בחירות! "כי זאת האור שבירח!"

יא ליאן../images/Emo12.gif

בכרטיס הזה שלי לא רואים חצי מהדברים שכתבתי. אני מוחה! סתם אני לא מוחה.. אני רק שואלת אם אפשר לתקן זאת. וזהו. די אני אלך לישון.

t@gel

New member
אני מוחה, סתם אני לא מוחה?

דאמט אישה! תהיי החלטית. תעמדי על שלך! אחרת איך ייבחרו בך! ואבוי לך אם את חוזרת הביתה בלי הכתר!

ליאן.

New member
הלו הלו !! בלי מכות, בבקשה ../images/Emo3.gif

לא חראם על הילדה ?

t@gel

New member
אני נגד אלימות, ליקוק שקעים ואיסוף

פוגים. גנטי משו..

אוף תגל איזה קשה את.את צריכה להגיד.

משו כמו......... העיקר שניסית ..עשית כמיטב יכולתך.. אתם רואים מה אני צריכה לסבול ? אני ממש מסכנה! לכלוכית שכמותי! חחח תגל יאמא חורגת מרשעת שכמותך!! חחחחחחחח אני פשוט מדמיינת אותך עם שמלה ענקית כזו ושרביט..אותי זה הצחיק!

ליאן לא להוסיף ..פשוט...

רואים חצי מהדברים ז"א הדף נראה כאילו הוא חצוי..ולא רואים מילים שכתובות בשלמותן. אם הסברתי טוב..מקווה שהבנת.

למעלה