אני מוכרחה לציין שהקליפ החדש

GD ROCKS

New member
בהחלט, לא משהו בכלל

בילי באמת הגזים עם הצללית הוא נראה מפחיד בקליפ בקלוז אפ שעשו לו.. אבל זה לא מה שחשוב. התעצבנתי על זה שלא הראו בכלל את מייק וטרה (וגייסון או איך שלא קוראים לו..), בילי לא היחיד שבלהקה! וחוץ מזה פאקקק הקליפ 7 דק' וחתכו קטעים בשיר את ההתחלה חתכו חלקים ואת הקטע שנכנסים התופים לשיר עשו מעפן כזה... וכמה השחקנים האלה מדברים אוףףף זה מעצבןןןן כל הקליפ הראו רק אותם! בקושי ראו את גרין דיי! בשתי מילים- קליפ גרועע!

O L g i T

New member
אוקיי, ראיתי את הקליפ.

אין לי מה להגיד. מוזר. הזוי. יפה. לא מדהים, ובטח שלא מזעזע. הוא יפה, אבל מוזר בטירוף. מה שכן, הקליפ לא קשור בכלל לשיר, לא במילים ולא בלחן... בלחן בכלל. ושוב... הזוי.

whatascene

New member
ללחן?

מזתומרת? ואני לא חושבת שזה יותר מדי "בילי הכוסון שיואו" פשוט שאם כבר מראים אותם, אז מראים אותו..

O L g i T

New member
התכוונתי למנגינה...

לא יודעת איך להסביר, אני אנסה.. השיר הוא כזה שקט (בלחן לא ברעש) ומרגש, והקליפ בכלל על מלחמה והפצצות.. לא הולך ביחד.. ככה אני חושבת בכל מקרה

whatascene

New member
אה זה..לא יודעת, זה פחות מפריע לי..

כאילו, אני מבינה את הרעיון של הקליפ, וזה לא נראה לי קליפ גרוע. אני פשוט חושבת שהיה הרבה יותר טוב אם הקליפ היה עוסק בכל הרעיון של לאבד מישהו קרוב (ולא רק כי הוא נוסע למלחמה...) ולא היה שם את הזוג הזה, וזה פשוט לא היה ככה.. לא יודעת, כשראיתי את התמונות קיוויתי שכל הקליפ יהיה הופעה, ואולי בסוף ירד עליהם גשם או משהו.. בכל זאת, אי אפשר להגיד שאין להם מסר בקליפ, כנראה הם רצו את זה ככה.

O L g i T

New member
דווקא יש מסר.. הוא לא מת בסוף?

אם כן, אז זה על לאבד מישהו קרוב (בערך) ואם לא, אז.. באמת אין מסר XD מעניין איך הקליפ יראה אחרי שיחתכו חצי ממנו

whatascene

New member
חח

יש מסר, אבל הוא לא מת, לפחות לא בקליפ.. אבל זה מדבר על המלחמה בעיראק וגרין דיי (בלה בלה בלה) נגד המלחמה והכל..

O L g i T

New member
זה כן, התכוונתי מסר כמו שאמרת מקודם

על לאבד מישהו יקר והכל..

whatascene

New member
אני מניחה שהצרחות שלה קצת הרסו לי

אבל.. לא יודעת.. זה פשוט יותר מדי בשבילי.. מה אני אגיד, היה מתאים לי יותר קליפ "אפל" מאשר שני teenagers שמתרוצצים ומתמזמזים להם בשדות..

O L g i T

New member
יאפ, צודקת...

לדעתי אם היו מראים יותר את גרין דיי "בהופעה" בחדר הזה ורק קצת קטעים מהמלחמה בלי כל הבולשיט שלפני זה היה יכול להיות סבבה. בשביל מה כל הדיבורים האלה? להראות לנו כמה הם אוהבים אחד את השני? הבנו

למעלה