הממ..לא ראיתי את הקליפ... ואני גם לא יודעת איפה למצוא אותו
W whatascene New member 17/5/05 #50 אני אנסה להעלות שוב.. אכלתם לי את כל הbandwidth! עכשיו עוד שעתיים... =/ אוי אברוך..
W whatascene New member 17/5/05 #75 טוף, העלתי בשנית! http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=1GTBT54B8ZXIN2X01MNCAG324S תהנו
H healing drug New member 17/5/05 #78 היי אם את רוצה הנה קישור אבל רק שתדעי שהכי בצד ימין יש תמונה של בילי ומתחתיה תלחצי וזה רק 1:13 זמן מהקליפ...
היי אם את רוצה הנה קישור אבל רק שתדעי שהכי בצד ימין יש תמונה של בילי ומתחתיה תלחצי וזה רק 1:13 זמן מהקליפ...
° °•°Blue Angel°•° New member 17/5/05 #87 תודהותודה גם למי שהעלה בהודעה למעלה(מצטערת, אני לא יודעת איך קוראים לך)
° °•°Blue Angel°•° New member 17/5/05 #131 חח אממ..הקליפ לא כ"כ עובד.. זותומרת שומעים אבל לא רואים.. לומשנה תודה בכל זאת=]
W whatascene New member 17/5/05 #134 ממ כי זה avi, כנראה חסר לך קודק תנסי להוריד תוכנה www.divx.com זה צריך לעבוד
W whatascene New member 17/5/05 #135 מוזר שהם שמו את זה באתר... מסתבר שגרין דיי לא ממש מרוצים מזה שמפיצים את הוידיואים שלהם לפני שהם עולים לאוויר רשמית..
מוזר שהם שמו את זה באתר... מסתבר שגרין דיי לא ממש מרוצים מזה שמפיצים את הוידיואים שלהם לפני שהם עולים לאוויר רשמית..
W WiseL New member 17/5/05 #136 ראיתי עכשיו בלעכס לא אהבתי. לא מתאים הקליפ לשום דבר. אבל מישהו שאל אם יראו את כל השבע דקות. אז לא ניראה לי יש קליפים שקיצרו את החלק של הדיבורים. אבל מה אני יודעת...
ראיתי עכשיו בלעכס לא אהבתי. לא מתאים הקליפ לשום דבר. אבל מישהו שאל אם יראו את כל השבע דקות. אז לא ניראה לי יש קליפים שקיצרו את החלק של הדיבורים. אבל מה אני יודעת...
W WiseL New member 17/5/05 #167 כן ../images/Emo4.gif כניראה הוא יוצא מן הכלל. ראיתי שאת של גוון סטפני קיצרו ועוד אחד לא זוכרת איזה וגם את של ג'ניפר לופז. הקטע של הדיבורים שלא קשורים.
כן ../images/Emo4.gif כניראה הוא יוצא מן הכלל. ראיתי שאת של גוון סטפני קיצרו ועוד אחד לא זוכרת איזה וגם את של ג'ניפר לופז. הקטע של הדיבורים שלא קשורים.
N n 0 a a New member 17/5/05 #71 אוף אני שונאת את ג'ייסון.... אני חושבת שהוא מניאק! ככה לעשות לבילי... *DODADA* אני דודהדה...מחשב דפוק..מת (ז"ל)
אוף אני שונאת את ג'ייסון.... אני חושבת שהוא מניאק! ככה לעשות לבילי... *DODADA* אני דודהדה...מחשב דפוק..מת (ז"ל)