אני מוכרחה לציין שהקליפ החדש

whatascene

New member
חח למה מנייאק?

ולמה את לא יכולה להתחבר למשתמש שלך ממחשב אחר, מה הבעיה?

n 0 a a

New member
סתם פשוט..הוא רע כזה והוא נראה

כאילו הוא רוצה להשטלט על העולם...מווו חא חא.... סתם..רע ליי
ואני שכחתי את הססמא ואני עצלנית ואח שלי הליייייייייייחחחחח!!!! איזה אושר! אני! שמחה! בטייירוף!!! גררררררעעע מחר יש לי מבחן בספרות..מולייר...אפילו המוכר בחנות ספרים יודע שיש לי מבחן..באתי לקנות ספר (את הזה בספרות) אז הוא אמר לי שאין לו ושהוא יודע שישי לי מבחן ביום רביעי.. טוב טסתי לראות ג'ק ובובי..אקסטרה הוט זה אחלה ערוץ..בבביי! מיי קומפיוטר איז סייבדדדדדדדד

Billy4

New member
אוקיי

הקליפ נראה כמו פרומו לסרט. ו...סך הכל בסדר. בו המון חלקים מיותרים. לי נראה שיחתכו את כל ההתחלה כי אין סיכוי שישימו שיר באורך של שבע ד'..

O L g i T

New member
לצערי הרב, גם לי לא נראה ../images/Emo4.gif

אבל *אם* ישימו אותו ב-FRESH יראו אותו כמו שהוא, אני כמעט בטוחה (ומקווה...) דרך אגב מישהו יכול לשלוח לי אותו במסנג'ר? אני לא מצליחה להוריד

healing drug

New member
יהההי///.....

אני יודעת שאני נודניקית בקטע הזה אבל מי שרוצה מצאתי להורדה מאתר (באורך מלא!) יווו....למה כשזה פה אני לא מצליחה לראות את הקליפ ושמה זה עם הקליפ... חחח ניקיתי תמחשב מזבל פתאום אני מוצאת תאתר הזה ובתוכו הורדה של הקליפ...:p

HANSAMA

New member
אאההההההההההההההההההה

הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ראיתי את הקליפ!!!!!!11 איזה מהמםםםםםם!!! אם הייתי אמריקאית הייתי גאה... וגם אם אתם לא אוהבית את הקליפ, השיר מכפר על הכול!

O L g i T

New member
אממ כבר לא משנה,

שמו פה קישור כמה הודעות לפנייך תודה בכל מקרה

טוב, הקליפ לא משהו ../images/Emo4.gif

יש בו מלאאא חלקים מיותרים! והשחקנית הזאת מעצבנת How did you do this to me????????How did you do this to me???????? ובכלל, ציפיתי למשהו יותר מתקשר לנושא של השיר יותר מדי "בילי הכוסון ההורס" והוא קצת הגזים עם הצלליות
גם בקושי מראים את גרין דיי מאכזב

O L g i T

New member
לא מראים את גרין דיי כי

מראים את ה"סרט".. זה לא שלא מראים אותם ומראים רק את בילי או משהו כזה. הצלליות של בילי טיפה מוזרות עליו, אני רגילה לראות אותן על לאורי
(לא משנה...) יש בו המון חלקים מיותרים - צודקת.. ובקשר ל"יותר מדי בילי הכוסון ההורס" את לא צודקת.. כי גם אותו בקושי הראו.

אולי גם אותו בקושי הראו אבל

את שאר הלהקה הראו לכמה שניות ואותו הראו הכי הרבה

O L g i T

New member
"הכי הרבה"...

אם את הלהקה הראו 10 שניות מכל הקליפ אז את בילי הראו 15...

BlueBeIl

New member
את בילי הראו למשך איזה דקה

ואת השאר לשתי שניות כל אחד. ג'ייסון אפילו לזה לא זכה. למה הם לא עושים עוד קליפ כמו אמריקן אידיוט?
זה היה קליפ ממש נחמד וראו את כולם!

whatascene

New member
כן, זה באמת היה טוב בקליפ הזה

כולם זכו לנגן לאט, מהר, ושתישפך עליהם המון המון ג'יפה P:

למעלה