טלית ועלה ירוק - שתיכן טועות:
עלה ירוק – השרשרת שהצבת כאן, התרחשה בתאריכים 28/04/2002 - 03/05/2002 ואילו אני
התחלתי לנהל את פורום לסביות ב"נענע", בתאריך 06/05/2002. דהיינו, השרשרת נכתבה לפני תקופת ניהולי את הפורום הנ"ל. ואגב השרשרת שהצבת - מדוע בתצורה כזאת? הנה קישור לאותה שרשרת בתצורת הפורום: http://forums.nana10.co.il/Message/MessageFull.asp?MsgID=1060537 טלית – מעט מפליא אותי לקרוא את שכתבת. אני מעדיפה להניח שלא התכוונת להטעות, אלא שאת פשוט אינך מתמצאת או מכירה דיו את הפורום המדובר. בכל מקרה, הנה העובדות: מחיקת הודעות - מעט מאוד הודעות נמחקו במהלך השנים בהן ניהלתי את הפורום המדובר. בממוצע, בסביבות 2 – 3 הודעות בשנה. ובכל מקרה, 99% מההודעות המחוקות בפורום, הינן הודעות שנכתבו ע"י משתתפות שהתחרטו על ההצבה ובקשו ממני להסירן. האחוז הנוסף, שייך למשתתפת שהתעקשה להציב הודעות חוזרות ונשנות, שכללו הצלבות כינויים ושמות של נשים בפורום. בכל מקרה, ממש לא זכור לי שאי פעם מחקתי הודעה בשל אאוטינג של סלבס. עריכת הודעות – בדומה למחיקת הודעות, גם עריכת הודעות הייתה נדירה (בממוצע כהודעה בחודש), וכללה בעיקר עריכת קללות (ורק כאשר התבקשתי לכך ע"י המשתתפת אליה כוונו הקללות), נסיונות להצלבות כינויים ושמות, וכדומה. עריכה בגין אאוטינג של סלבס, אולי התרחשה פעם או פעמיים במהלך השנים (אני לא בטוחה ב- 100%, ולכן נניח שהייתה פעם אחת כזאת). אבל ברוב רובם של המקרים הללו, לא נגעתי בהודעות כאלו.
הנה דוגמה אחת (יש עוד הרבה, אבל יש לי מעט זמן. ניתן להכנס לפורום, להקליד מילת או מילות מפתח, ולמצוא שרשראות והודעות רבות שעוסקות בנושא). בקיצור, המרחק בין מה שכתבת " הנ"ל הייתה מוחקת כל הודעה שיש בה חשש של אווטינג" לבין המציאות, הוא תהומי. תגובתך החדשה " חבל שאי אפשר להראות הודעות מחוקות, כי היו הרבה כאלו" – עוד יותר מפליאה אותי. האמנם? אשמח לדעת על סמך מה קבעת זאת. הרי קל ביותר לבדוק את העניין - אין כל בעיה לעבור דף אחר דף בפורום, ולבדוק אם יש בו הודעות מחוקות ו/או ערוכות בשל אאוטינג. ומשהו ל"פנקס פתוח" – תודה על ההפנייה לכאן. מעט מוזר לי שדנים בי (המממ... ודנים אותי בקלות נטולת ביסוס). מתנצלת שאין לי זמן להשתתף בדיון עצמו. בכל מקרה, את דעתי בעניין אאוטינג, ניתן לקרוא בהודעות רבות ומפורטות. למשל "
נורא נחמד לצאת להגנתה של מפורסתמת". גילוי נאות - miani10 (קיצור של כתובת המייל שלי) זו אני, כנרת. תוכנת הפורומים "תפוז" פשוט מסרבת להכיר בשמי, ומתעקשת שאכתוב תחת הכינוי miani10 או שאצרף לשמי כל מיני סלסולים ותווים וארשם כ ~234כנרת&*99 (או משהו מזוויע דומה)