אני מזמינה אתכם להיכנס לדיון שכתבתי

בכיתה של בני

יש שתי אמהות שגרות יחד כבר 20 שנה (מגיל 21), מגדלות יחד כל אחת את ילדיה (מבנקי הזרע), אך אינן בנות זוג לטענתן, בעבר או בהווה. לא עולה על דעתי להגדיר אותן כלסביות, לא לילדיי וגם לא כלפי עצמי. איני יודעת במי מדובר, אבל אם אמרה שלא החליטה עדיין אם היא לסבית או לא, זו בדיוק התשובה שהייתי מצטטת לילד שלי כתשובה, ומקבלת אותה גם ככזו. כשתחליט שהיא לסבית, עלא כיפק.

כזה, בקטע של לזרות מלח על פצעים, כאילו?

או כי היא בטח נהנית בארון ולכן כדאי להזכיר לה מה יקרה עם הזמן?

זואיzoe

New member
האמת שהייתי אומרת פה משהו

אבל כל הודעה של כל אחד מאיתנו, רק עושה עוד ועוד איחצון.. וכאילו, הגם שהכל ברור, אני לא רוצה להשפריץ אינפורמציה נוספת שכביכול תחזק את האיחצון... זה מזכיר לי שהייתי ביחידה נורא סודית בחיל מודיעין בצבא וגם שנים רבות אחרי שהתפרקה והיו עליה כתבות בעיתו עם מס' היחידה מתנוסס בענק בעמודים הראשיים, עדיין הייתי נמנעת מלמסור פרטים על איפה שרתתי וכיוצ"ב.. למרות שכל העולם כבר ידע.. אמא שלי מזמן קוראת לי מודיעין שדה... לי הכי כדאי לספר סוד. הוא לא יצא ממני גם בחקירות השב"כ הקשות.

אבל בעידן הנוכחי

את יכולה להחליף רשת ולהשאר עם המספר.. לא שווה?

So Lovely

New member
אווטינג?

לפי מה שאני יודעת, אווטינג זה שמפרסמים את שמו ו/או פרטיו האישיים של מישהו. לא הבנתי היכן ואיך עשיתי אווטינג? אולי אני לא מבינה היטב את המונח אווטינג... אשמח להארה.

So Lovely

New member
אולי את מתכוונת ליהודית רביץ, אורנה בנאי וגיל

חובב? אם לזה התכוונת, אז אני לא חושבת שזה אווטינג. כולם יודעים שכל הנ"ל הם מהקהילה ושהם הביאו ילד לעולם. גם אני יודעת את זה מהתקשורת. אם רק אני יודעת משהו אישי מעולמם הפנימי והייתי מפרסמת זאת, אז זה היה נחשב לאווטינג. אבל זה משהו ידוע לכל (ולא משמועות).

אווטינג זה

שמספרים לכולם על נטייתו המינית של אדם שנמצא בארון, בדיוק כמו שעשית בהודעתך...

So Lovely

New member
זה שמישהו לא נוטה לדבר על חייו האישיים,

זה לא הופך אותו לאדם שנמצא בארון. גם ריטה כל השנים ( עד לאחרונה) לא צילמה את בנותיה בתקשורת ולא התראיינה עליהן בתקשורת, אבל כולן יודעות שיש לה שתי בנות ושלאחת מהן קוראים משי. אני בכוונה נותנת את הדוגמא הזאת, משום שמבחינתי זה די דומה למקרה של יהודית רביץ ולאורנה בנאי: הן לא מדברות על הנושא בתקשורת, אבל כמעט כולם, גם סטרייטים יודעים שיהודית רביץ ואורנה בנאי הן לסביות שמגדלות ילדים. אין כמעט מישהו שלא יודע זאת. גם קורין אלאל לא מרבה לדבר על נטיותיה ועל האמהות, אבל רוב האנשים יודעים שהיא אמא לסבית. אבל למה לך לקחת נושא כה חשוב כמו שהעלתי (וגם אמרתי רק דברים טובים על כל השלושה שהזכרתי) ולהפוך אותו לזניח? המטרה שלי היא רק טובה, ואני לא חושבת שדרכתי על אנשים בדרך... לדעתי, גם אם אורנה בנאי ויהודית רביץ היו קוראים את מה שכתבתי, הן לא היו עושות כזה אישיו מהעניין.

קורין אלאל חופשייה בנושא

והתראיינה עליו לא פעם, כולל שיחה על זוגתה, ההריון וההורות. כנ"ל ריטה על בנותיה. לכל אדם הזכות לספר או לא לספר על חייו האישיים, והמפורסמים לא שונים בכך. האווטינג שעשית (וממשיכה לעשות) דומה לזה שמישהו יבוא להורים במקום עבודך ויספר להם שאת לסבית.

זואיzoe

New member
../images/Emo45.gif

זה בדיוק דומה לזה שמישהו יבוא לספר במקום עבודתה שהיא לסבית כי ממילא "כולם יודעים"

raananh

New member
עכשיו אני אתערב בדיון

גם אני חושב שזה לא שחור לבן: או שהאדם בארון ולא מדווח לאף אחד מה שהוא ומפחד שידווחו עליו מה שהוא, או, שהוא מחוץ לארון עם מדבקה על המצח שכתוב עליה "הומוסקסואל" והוא רק מחפש עוד אנשים לספר להם בפרוטרוט על אורח חייו. אני חושב שהרוב שיצאו מחוץ לארון אבל רק "בבית שלהם": בחיק המשפחה והחברים שלהם ואיך ורק עם מי שהם מוצאים צורך לספר. אני לא מצפה ולא חושב שצריך שיהודית רביץ או קורין אלעל יתראינו לעיתון ויספרו לכל עם ישראל בפרוטרוט על חייהם וחיי המישפחה שלהם. למעשה אני חושב שזה יוריד את הערכה שלי כלפיהן אם הן יתחילו כל שובע לספר לכל עם ישראל בדיוק איך הן יצאו מהארון, איך הן פגשו את האישה הראשונה, מה דעתן... דברים כאלו מתאימים לסלבריטים שנואשים לקבל תשומת לב... לא חסר כאלו... והם באמת נואשים. יהודית רביץ היא לא כזו... לגבי "הבת שלי/שלה היא סקסית": אני חושב שהבן שלי יפה. לא רק זה, אני גם נותן נשיקות לילד שלי. בכלל, אני גם עוזר לו להוריד את התחתונים כשהוא עושה פיפי... מישהו חושב שאני פדופיל? אולי רק כמה אנשים חשוכים שחושבים שכל הומו רק מחפש ילדים לאנוס אותם... אבל אני אישית לא אגיד שהבן שלי הוא "סקסי". בכלל, אני גם לא אגיד לו שמישהו או הוא עצמו הם "סקסיים". לצערי, יש הורים שחושבים שהילדים שלהם (בד"כ וכמעט תמיד בנות) צריכים להיות סקסיים: החל מבגדים נועזים, תסרוקות נועזות, חשיפה לתוכניות שבהן הילדים נראים ומתנהגים בצורה סקסית... ואפילו סרטי וידאו של בריטני ספירס... שמוערצת ע"י הרבה ילדות... בכל אופן, גם לי צורם שמישהי מתארת ילדה כ"סקסית"... אבל לא בגלל שאני חושב שהיא פדופילית... זה צורם לי שיש לה ציפיות שילדה צריכה להיות סקסית, שזה טוב שהיא סקסית, שמוצא חן בעיניה שהילדה נראית סקסית. וכן, אני שמרן בדעותי. רענן

זואיzoe

New member
קראתי את הדיון שם ואין שום בעיה איתו

כולם ענו מצוין ולענין ולא נראה לי שיש צורך שניכנס אנו לשם כלסביות ונצדיק את נטיייתנו או נתקוף את האחד היחיד שכתב הודעה כזו (לסבית פדופילית). אם את רוצה באמת לדעת מה אני חושבת לאחר קריאת ההודעות שאת עצמך כתבת, אני חושבת שהתלהמת יתר על המידה וללא צורך ונורא התגוננת שם בלהסביר מה רע בלסביות ואף הוצאת מהארון 2 סלבריטאיות שלא עשו זאת עדין בעצמן, שאולי לא צריך לשמור עליהן מכל משמר, (השומרת יודית אנכי? ממש לא).. אבל את עצמך בארון.. (או חצי ארון, למרות שערבה לא מאמינה בחצאי ארונות..LOL) ונורא נפגעת מכלום בעצם. אין צורך שאנו נגיע לשם כדי להסביר לכולם שם למה בסדר להיות לסבית או למה אנחנו כאחד האדם. את צריכה לבדוק למה זה הפריע לך כל כך. אף אחד לא אמר שם שאנחנו הורים פחות טובים או דבר וחצי דבר על תפקודנו כאנשים. אני חושבת שהכל אצלך בראש ואל תעלבי, אבל קראתי את כל השרשור ההוא ולא מצאתי בו טעם לפגם. שבי עם עצמך וחשבי מה גרם לך באמת להגיב כפי שהגבת ולהיכנס הנה לבקש חיזוקים.

So Lovely

New member
חבל שתגובה כזאת מגיעה דווקא ממישהי מהקהילה

כנראה שזאת הסיבה (לפחות בחלקה) מדוע אנשים חושבים על הקהילה מה שהם חושבים. בתור מישהי שחשה צורך להגן על הקהילה שלנו, שמותקפת ללא הפסקה, קראתי לכם, הורים גאים, שתספרו קצת מעולמכם האישי. רק בדרך של דיון תרבותי והתדברות ניתן למגר דעות קדומות, ואם אנחנו לא יודעים לעשות זאת (ואף כועסים, בדיוק כמוך, כאשר מנסים לעשות זאת), בטח שהאחרים, הרוב, לא יעשו זאת בשבילנו. אני חושבת שהסקת מסקנות מרחיקות לכת לגבי עולמי הפנימי (דבר שאין לך זכות לעשותו). אינני צריכה לעשות שום בדק בית. את יודעת, אומרים שאנחנו האנטישמים הכי גדולים. מרוב שכל העולם תמיד הביע גזענות כלפינו, התחלנו גם אנחנו להאמין שמגיע לנו שישנאו אותנו בעולם (כמה פעמים אנו שומעים את המשפט "כי אנחנו יהודים, אנחנו עם חרא"). זה מאוד דומה מה שקורה בקהילה שלנו: הורגלנו לשמוע דברים שליליים על עצמנו, אז כשמישהו/מישהי מנסה להגן על שם הקהילה, תמיד יש כמה, כמוך, שקופצים וחייבים לסתור לפנים שלנו עצמנו. כאילו שכבר אסור לנו להגן על שמנו הטוב. לעניין הוצאת סלבריטאיות מהארון: כמו שכתבו כמה מעליי, די להתממות ולהתיפיפות נפש. מה, לא ידעת שאורנה בנאי ויהודית רביץ לסביות? את בטוחה? את בדיוק כמו השכן שלי משה או דודה חנה, השכנה של הזבן: בדיוק כמוהם, גם את יודעת שהן לסביות. אבל רק בגלל שאת רוצה שכמה נשים כאן יטפחו לך על השכם ויגידו לך "וואלה, זואי, אנחנו אוהבים אותך, איזו תגובה לעניין", אז החלטת לתקוף (אולי בעצם את זו שזקוקה לחיזוקים?) אני רוצה להציע לך משהו: אם אין לך משהו טוב להגיד, אז פשוט אל תגידי. נ.ב- חוץ מאנשים בעבודה, כולם יודעים שאני לסבית - אני לא בארון.

זואיzoe

New member
הצחקת אותי

א. ברור שאני יודעת על נטייתן המינית של 2 המפורסמות. לא ציינתי בהודעתי שלא ידעתי. דווקא ציינתי שכן ידעתי ואף שאיני שומרת עליהן בחירוף נפש. אבל האיחצון החוזר ונשנה שלך אינו לעניין ונאמר פה כמה וכמה פעמים.ולא, דוד משה או דודה חנה לא יודעים. אני יודעת. כי אני חלק מהקהילה ואני אף יודעת זאת על עוד סלבריטאים שאין את מעלה על דעתך שהם כאלה. למרות השעה והעייפות, אגיב ואומר שהודעתך זו רק חיזקה אצלי את הדעה עליך. תראי, אין שום דבר רע בלעמוד על שלנו או להילחם אם צריך. בשרשור שהפנית אותנו אליו, לא מצאתי ולו הודעה אחת שהצריכה את ריצת הספרינט שלי אל הפורום ההוא על מנת "להידבר" ו"להסביר". ההודעות שם היו רובן ככולן ממשתתפים נאורים ומביני עניין.לא מצאתי שם דעות קדומות. אף לא אחת. אני בטח לא זקוקה לטפיחות על השכם ושיאמרו לי שאוהבים אותי ושתגובתי לעניין. אני לא נמצאת במעגל תמיכה של AA. אם את מרגישה לדבריך "מותקפת ללא הפסקה", (כחלק מהקהילה, כן?) כנראה שאת מזמינה את זה בהתגוננות שלך ובכעס שלך. האמיני לי, שאני מה זה רגועה ולא כועסת. שוב אחזור ואומר למען הסר ספק: מלחמות אפשר ורצוי להילחם, כשיש סיבה אמיתית. עליך להבחין בין עיקר לטפל, ולא השכלת לעשות כן בהודעת הפתיחה שלך ובטח לא בזו

So Lovely

New member
ריצת ספרינט?

בשביל זה אכנס לפורום הספורט... קראי שוב את הודעת הפתיחה שלי ואנא צטטי לי שורה אחת שבה משתמע שעלייך לעשות עכשיו ספורט ולרוץ לפורום השכן... את ממש דרמטית. ההודעה שלי מוסברת כראוי ומאוד נינוחה. אבל את החלטת להגיב בדרמטיות ובהקצנה, לעשות אישיו מזבוב, וכמליטנטית גאה לתקוף על ריק. אבל זה בסדר, אניח לך לבצע את ריצת הספרינט שלך. "אנחנו אוהבים אותך זואי" (מחברי ה-LSI = אגודת הלסביות הספורטיביות בישראל).

זואיzoe

New member
אה. לא שנון במיוחד

איך אומרת משתתפת קבועה פה כאשר היא מבינה שהיא מדברת אל הלמפה? חבל לי על זמן ההשקעה - זה ממילא לא יעזור.. (וזה עוד בעדינות שיא). אשכרה לא הבנת כלום.

זואיzoe

New member
ועוד דבר

אני מבינה שיש לך בעיה רצינית עם ביקורת. העצה המדהימה שלך אלי שאם אין לי משהו טוב להגיד אז עדיף שלא אגיד, היא היא בבחינת סתימת פיות. אל תחפשי שיאמרו לך רק דברים טובים. דעי לקבל גם את הביקורות או אפילו את מה שנדמה לך שהוא ביקורת..כי כפי שהבנתי, את לא יודעת תמיד לעשות אבחנה מה ביקורת ומה לא, ואם כתבת בתגובה להודעתי הראשונה אליך שהיא "החלטה שלי לתקוף אותך", ובכן... i rest my case

למעלה