אני מיואשת ואבודה

hilasapir

New member
אהמ....

תחשבי לעצמך עד כמה את באמת אוהבת את בעלך,איך הוא יתמודד עם האמת,איך את תתמודדי עם השקר... ולפי זה שקלי את מעשיך.

סימה42

New member
ליאת יקרה

בואי נאמר שאת הפשלה כבר עשית - אני מניחה שעם השנים יש שחיקה בין בני זוג אפילו שהכל טוב ויפה - מידי פעם מתאים לנו איזה פרפור בבטן - כמו שאומרים משהוא שיעיר אותנו - אבל לדעתי עדיין אפשר לתקן - אל תוותרי גשי למשפחה שלו - דברי עם אמא שלו - ופשוט תאמרי לה שהכל היה בצחוק ושלא יעשו עניין - כי אין עניין - תודי שטעית בשליחת האסאמאס - זה לא יקרה יותר ותעמדי על זה שלא היה כלום - אחרת תהרסי גם את המשפחה שלך וחבל - ... לפחות עד יעבור זעם. וכמובן תמשיכי לפנק את בעלך ולהתנהג כאילו כלום לא קרה.. אין לך בררה - תאמיני לי גם זה יעבור בסוף. יהייה למשפחה עכשיו על מה לדבר יטחנו את זה מכל הכיוונים - בסוף הם יתעייפו.

יש לך 2 אפשרויות:

(בהנחה שהכול נכון)להיות חזקה.תכתבי להם מכתב הבהרה חזק. או: להודות ולאסוף את השברים.

AKAKAK

New member
הגעתי מהעמוד הראשי של תפוז

הרסת את הנישואים שלך, לפחות תגידי את האמת לבעל שלך ותצילי את שארית הכבוד שלך ואולי את היחסים שלכם. (אם נשאר משהו בכלל) זה כבר מעבר לבגידה, זה הורס את כל המשפחה של בעלך לא רק את הנישואים שלכם.

לכולכם..

טוב שבורא עולם לא עושה בנו שפטים במהירות בה אתם חורצים גורלות.. ליאת, פשוט תהיי כנה. עם עצמך ועם בעלך עשית בחירות- ותעמדי מאחוריהן. ותתמודדי עם התוצאות. זה הכל שום שם גנאי ושום דבר לא מגעי לך על מעשיך. אף אחד כאן איננו השופט שלך מלבדך, ואיש אינו טוב ממך. כל אדם שעושה בך שפטים או מגנה אותך, כל הקורא לך בשם כלשהו עושה זאת כי נגעת בנקודה שמכאיבה לו ומבהילה אותו. פשוט תהיי כנה עם עצמך.

../images/Emo31.gifפעם בוגדת תמיד בוגדת

את לא באמת מצטערת על מה שעשית, את רק מצטערת שתפסו אותך. לנסות לתקן מה? את העובדה שכולם יודעים מה עשית? שבעלך כועס עלייך? מצטערת, אי אפשר להחזיר את הזמן אחורה

מיכל 67

New member
בבקשה,בבקשה,בבקשה

אל תודי לעולםםםםםםםם,תכחישי ותכחישי, תאמיני לי אני יודעת על מה אני מדברת.בהצלחה. אגב תנתקי קשר דחוף ותנסי להיות האישה הטובה בעולם...

אני בתור אדם חרדי אומר שאצלינו אם ק

קורים דברים כאלה הזוג הולך עם מייעץ לזוגות לאיזה מקום דוגמא חוף הים ופותחים את הכל את צריכה להכניס לבעלך דבר אחד שהאחיין שלו פיתה אותך תספרי לו הכל ושהוא ואת אשמים באותו משקל וע``י זה אפשר לפתור הכל רק בתנאי שתדברי מהלב באמת על הכל ופתוח אסור להרוס משפחה בישביל זה.והדבר הכי חשוב זה להתפלל לא צריך להיות דתי בישביל זה פשוט לדבר עם אלוקים מבטיח לך שזה יעזור.ובעז``ה שהכל יסתדר אמן!

nancxw

New member
מצוץ מן האצבע

הכל נשמע מצוץ רק מהאצבע.ואם הבעל היקר ניכנס לפורום וקורא את הסיפור. פשוט רצית תשומת לב בפורום כמו הרבה אחרים וקיבלת.סחה/לבריאות

LOREN22

New member
LOREN22

תזכרי רק דבר אחד ולאף אחד אחר לא, לעולם לעולם לעולם לעולם אל תודי בזה. נ.ק.ו.ד.ה.

תתפלא....

זה היה יותר בקטע שהחמיא לי איך "לזקנה" כמוני יש מאהב צעיר עדין ונמרץ המחיר היה יקר מאד

הערה לא במקום. סורי.

בהחלט סיטואציה קשה, מביכה, בעייתית שהפיתרון שלה הוא התכנסות עם בן זוגך ושקט תעשייתי של כמה שנים, ואז לחדש איתם את היחסים במכתב עמוק ומרגש. בהצלחה.

Quipy

New member
כשהתחלת את הסיפור

חשבת בעזרת שיפולי בטנך למה שלא תתייעצי שוב עם אותו איזור? אם ידע להניעך לשם לבטח ידע להוציאך

sumerfield

New member
חשד ל../images/Emo191.gif

הפוסט נפתח בעוד פורומים.... ומשום מה נראה יותר מידי הזוי ולא הגיוני.... שימו לב....

חתולון*

New member
היא מחפשת תמיכה בהרבה מקומות.

חחח מקווה בשבילה שזה סתם סיפור אחרת, הכל יעבור עד יום כיפור.

למעלה