אני מישתמש עיוור וחדש בפורום ו

gidi ahronovich

New member
אני מישתמש עיוור וחדש בפורום ו

אחרי שקראתי את ההודעה של ההוא שפוחד ממיפלצות הגעתי למסכנה שאני פוחד מחושך עכשיו ברצינות שמי גידי אני מיצטער על שגיאות הכתיב צג הברייל שלי במצב לא ממש מדהים ואני לא יכו ל לטקן ולערוך ולחן זה ניראה כמו שזה ניראה אז אני קורא ונההנה אשמח אם תציצו באתר שלי www.giditull.com ואם תעינו במאמר הביזארי משהוא שנכתב לאייל הקורא מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל קראנו לו אגב אם יש למשהוא ממשטתפי הפורום אמ אס אן אשמח אם הוא יוסיף אותי [email protected] הכתובת הזרת חסומה לדואר נכנס היא רק למסנגר אז טוב בלבלתי לכם מספיק את המוח אז נשתמע בקרוב גידי

ברוך הבא גידי

מי שאוהב ג'טרו טול הוא ידיד שלי. שמח שאתה כאן. האתר שלך אחלה.

gidi ahronovich

New member
גזר זה טוב לעיינים

אני מאד אוהב מיץ גזר וכשהיתי בן 10 בערך אישה אחת אמרה לילד שלה שגזר זה טוב לעיינים עלי זה לא עבד בכל אופן פעם בשבוע אני מנסה את הקטע של מיץ גזר אולי יקרה נס לגבי גטרו טאלל הם או יותר נכון כניראה שמר IAN ANDERSON יגיע שוב לארץ באוקטובר להופעות אם הפילהרמונית גידי אגב איזה עוד משקאות יכולים לההיות טובים לעיינים בירה?

שלום גידי

אנחנו מבטיחים להיות נחמדים רק אם תעורר רחמים במידה הראויה. כרגיל אנחנו חרא חרה של בני אדם. שים לב שלא תמיד הצג ברייל שלך לא בסדר. בד"כ זה אנחנו, אבל כשלומדים להכיר אותנו, מסתבר שאנחנו לא טורפים. לא על הפעם הראשונה. אנחנו מעדיפים להחליף נוזלים קודם. עכשיו בנוגע למוזיקה שאתה שומע. אני יודעת שלא נושאים את שם אלוהים לשווא, אבל בטיפולים, אנחנו מעדיפים שירה עברית. אתה אוהב שירי ארץ ישראל גידי? כי אם כן, האלקטרודות פחות יציקו לך. ועכשיו, לאחר שחרגתי ממנהגי והענקתי לך חפיפה במקום חוקן, אני מבקשת שתפשיל את מכנסייך ואז תלך לחדר האחרון מימין, קח מספר ותמתין לתורך. לא תצטער. וגם אם כן, לא תזכור את זה.

gidi ahronovich

New member
ואו מזמן לא צחקתי כך

אז את האחות שהכניסה לי עודף חמצן וגרמת לי לעיוורון? שנים אני מחפש אותך ושנים רציתי לדעת איך התחושה תגידי כאילו מה עשית באותו יום שנרדמת במשמרת קראת חלף עם הרוח או ששמעת את הגבעטרון אני דוקא מאד אוהב שירי ארץ ישראל רק שלאחרונה אם כל הגירסאות החדשות של שרית חדד ודומה אני מיצטער שאני גם לא חרש טוב אבל טיפול אחד אצלך וזה בטח יקרה בכל אופן הצחקת אותי קשות ואפרופו רחמים זה סיפור אמיתי אני בימים אלה מחפש עבודה ובין ראיון אחד למשנהוא קיבלתי מכתב ממשרד הרווחה שהם עוזרים לאנשים אם צרכים מיוחדים לימצוא עבודה תהיתי אם זה שאני קונה דיסקים ב1000 שקל בחודש האחרון נחשב צרכים מיוחדים לא משנה אמרתי להורים שלי שאני לא מיתקוון ללכת לפגישה הזאת כי בטח אין להם משהוא מעניין אבל עקב הלחץ והאיומים הלכתי ואתמול הם התקשרו והציאו לי עבודה במקום שעושה שרות לכוחות בטלפון אמרתי יופי זה משהוא נחמד שבמגביל לעבודה קבוע אוכל לעשות תואר שני הם אמרו לי אבל שבגלל שהעבודה שיכת לתכום של ביטוח לאומי ומישרד הרווחה התשלום הוא 10 שח לשעה מה? אני אמרתי הם אמרו לי שיש להם מיספר עיוורים שעובדים שם אמרתי למה? היא אמרה לי שבמילה איין להם מה לעשות היא נקבה בשם אחד שעובד שם אמרתי לה אני מכיר אותו הוא כל חייו היה בבית חינוך לעיוורים ולא הצליח למצוא חברים ולהשתכם אז היא אמרה לי בידיוק ולכן סידרנו לו את העבודה אמרתי לה שאני מעדיף לקבל שכר הוגן מקסימום שכר מינימום והיא אמרה שמקסימום הם מוכנים להעלות לי את השכר ל12 שח לשעה הסברתי לה שזה לא מכסה את הנסיעות שלי לתלאביב וחזרה ואת ארוחת הצהורים שלי טוב שלא תגיד שלא מצאים לך עבודה טוב אני אמשיך לחףש בדרכים הרגילות בלי שום קשר למוסדות שאמורים לעזור לך כעיוור האחות באיזה מוסד את עובדת? את יכולה לעזור לי להשיג טיפה עטר?

קפת

New member
אהלן גידי

בניגוד לאתר ההוא שהיה Blind Proof - אני שמחה לגלות שכאן אין לך בעיה לקרוא את השטויות שלנו. אגב, הצג ברייל שלך קורא אנגלית? מה הוא עוד יודע לעשות? פאנלים ונעימים בגב אולי? כי פה, עבודת לשון, תרתי משמע, מאוד חשובה. אגב, לקראת בואך, ריפדנו את כל החדרים, כדי שלא תתקל בקירות. כי כאלה אנחנו, רוצים לשים מכשול בפני עיוור, אבל לא מצליחים, כי בדיוק מסתבר שהלב שהוציאו לנו בניתוח לפני שנתיים, גדל מחדש. שאלת שאלה חשובה, גידי, ומאחר ואני ראש המחלקה (ד"ר קפת ביום, וגברת בוקובזה בלילה), פישפשתי בספרי הרפואה, נועצתי בהם וברוחות הצפון, ויחד עלינו על רכיב תזונתי חשוב מאוד שבודאי נעלם מן הדיאטה שלך, וחבל: בונזו! כי, מה, ראית פעם כלב עיוור? אני לא! תגיד, סתם שאלה, אם במקרה יש איזה כלב עיוור, אתה חושב שנותנים לו איש נחייה? עכשיו ברצינות. על פי מה שכתבת לאחות נחמה אני מבינה שאתה R. O. P. הבנתי נכון? נכנסתי לאתר שלך לפני חצי שנה בערך, אבל באמת חוץ מחיבתך העזה למוסיקה, אנלא זוכרת מה כתוב שם. אני אכנס שוב בהזדמנות. בנתיים, אני מקוה שתמצא פה את עצמך. פרט לעמוד הפורום יש פה כל מיני צעצועים: לוחות, סקרים, מלון מונחים, והכל מאוד חולני ובטוב טעם. אם אתה לא מסתדר, אתה יכול לפנות במסר אלי או אל אחות נחמה. אני חושבת שיש לך גם את המייל שלי.

gidi ahronovich

New member
קירות מרופדים

למה שלא תיקראי לשיפוצניק שיעגל את כל הפינות של הקירות כך לא אתקל בהן אני חושב שאם יש כלב עיוור אז נותנים לו לההיות ראש ממשלה או שר בכנסת אני לא ממש זוכר את המינוח הרפואי העיוורון שלי הוא כתוצאה מעודף חמצן באינקובטור אגב יש גם סוברים שהוא פגע לי בטקת אני נההנה ליקרוא את הפורום אני באמת אבדוק את נושא המילון והסקרים אני באמת אשלח לך מסר לבקשת עזרה אם יש פה אגב משהוא שמחובר למסנגר אשמח אם יוסיף אותי לרשימה השחורה שלו אגב צג הברייל שלי משמש גם כויברטור אגב הוא לא יכול להראות תמונות של בחורות מיכל סוג שהוא ארומות או לבושות אז על תשלחי פשוט תההני מהספק שאת ניראת טוב אני מיתמוגג כבר 5 שעות מהאזנה לרדיו שמשדר ג'ז 24 שעות ביממה מקנדה ממש כיף של רדיו טוב אני הולך לנגן חג שמח אגב מתי יש מיפגש פורום?

קפת

New member
בחורות ערומות

דווקא אין פה. אנחנו פורום פוסט-מודרניסטי ופוסט-פמיניסטי: כלומר, אצלנו יש רק גברים ערומים. אין לנו מפגשי פורום. אנחנו שונאים מפגשים, שונאים חיבוקים, ובעיקר שונאים אחד את השני. אם תבקש יפה, נשנא גם אותך. בעיניים פקוחות או עצמוות, לפי בקשתך. גידי, לא הזהירו אותך? אנחנו מיזנטרופים. תמלט כל זמן שאתה יכול.

gidi ahronovich

New member
דיברתי עם קפת בטלפון דוח

טוב היום דיברתי עם קפת כאמור על מנת שתעזור לי לימצוא כמה דברים כמו את המילון את הסקרים וחו טוב קפת אני מקווה שאת לא ניראת כמו שאת נשמעת את נשמעת בחורה ממש מכוערת ושמנה רגע מי אמר ששמנה זה מכוער טוב אז אני לא חושב ששמן זה מכוער אבל את נשמעת בחורה בהחלט מכוערת וחלקים מהשיחה היצטערתי שאני לא חרש אגב הנה פרטים על קפת שחשפתי במהלך השיחה שמה הדס את גילה אני לא אחשוף זה משהוא באזור ה50 המאוחר היא עמגדלת 4 ילדים הילד הגדול שלה סובל מהלם קרב כתוצאה מהשרות הצבאי או כתוצאה מהמקום שבו הוא גדל והיתחנך היא חובבת גדולה של דניאל סטיל יש לה את כל הכתבים שלה בביית והיא ניפגשה עם רם אורן והחטימה אותו על כמה מספריו על הדס עוד למדתי שהיא מחפשת עבודה ושבעברה היא עברה חוויה לא קלה אני חושב שזה לתאלמנות אבל אני לא סגור על זה טוב אחרי שיחה אחת ברור לי איך היא מסוגלת להרוג העל היא כימעט הרגה אותי אגב אין לכם מושג איזה שאלות מביכות היא שאלה אותי היא כל הזמן אמרה לי שדניאל סטיל היא בעצם הנביאה של המאה הנוחכית ושאני לא מבין את הפרשנויות מרחיקות הלכת שלה שאם אפתח את הספר אלבום מישפחתי בעמות 355 ואקרה בדילוג אוטיות אני אגלה שכתוב שם קפת לראש פול מקטמי מת או שזה היה יואב קוטנר שמת מאז שהוא בארוץ 24 אגב היא בכלל לא מגלומנית היא עובדת עליכם טוב אני הולך לאכול בטח שוב אמא שלי תעבוד עלי ותביא לי מלפפון ותגיד לי שזאת נקניקיה ותחשוב הוא במילה לא רואה זה ניראה אותו דבר חג שמח

קפת

New member
מר אהרונוביץ' היקר

אם אני במקומך, הייתי מאוד נזהרת מכל מיני כורסאות ששינו את מיקומן, שטיחים, ש"מישהו" גלגל והעמיד באמצע החדר, דליי צבע טרי, חלונות פתוחים מדרגות ללא מעקה, קקי של כלבים, עציצים עם קקטוסים, קליפות בננה (גם בננה ניראת כמו נקניקיה, אבל בניגוד לנקניקיה, יש לבננה קליפה חלקלקה במיוחד ונטייה עזה במיוחד להימצא מתחת לרגליים של אנשים עם לקות ראיה). ביטוח חיים, אהרונוביץ. תעשה אחד. כי יום אחד אתה תגלה, בלילה, שהעיוורון הוא הצרה הכי קטנה שלך. וחוץ מזה, הכלב שלך בכלל לא כלב. זה חתול. אופס. ועוד משהו, אהרונוביץ: אני באמת מכוערת ושמנה, ושעירה. ואני יודעת איפה אתה גר!

gidi ahronovich

New member
תזהרי שהכלב שלי לא יתנדנד לך על הרג

ל הוא אוהב רגלים שעירות ושמנות טוב האמת שאין לי כלב נכיה עדיין אבל אם אההיה לי אני אקרה לו קפת לגבי שם מישפחתי אני שנים חושב לעברת לahroni beach אני שמח שאת יודעת איפה אני גר אני הוםלס אני מיסתובב בתל אביב כרגע עם מחשב ניד ומקבץ נדבות עלמנת שיעשו לי ניתוח ואחזור ליראות מכרתי את הקרטון שישנתי בו אתמול ולא כדאי לך להיתנשק איתי כמו בפעם האחרונה שניפגשנו כי היום אכלתי ממש מהזבל ולא היה משהוא בכל אופן אני חיב להודות שהפורום הזה נותן לי להוציא אגרסיות ושכוח שאני גם אדם רציני ביום יום. אגב אם תמשיכי להציק לי באיומים מדומים אני אדאג שגם את תצטרפי לאגודה למען העיוור ואז ההיה לך גם כלב משלך שיתנדנד לך על הרגל ואז גם את תצתרכי ליסבול מבדיחות העיוורים הדפוקות כל פשח בגלל המצות וכל החרא הזה חג שמח אגב איפה אני יכול לפרסם את המטכון הניצחי שלי לאוזני המן לפורים אוזני המן אם נימרח שוקולד צילי בזיליקום ותונה?

אני רואה שהגעתי מאוחר מידי

גידי וואן קנובי. אתה נפלת בפח. בניגוד לקפט אני דווקא די מוטרד מזה שאין לך בעיה לקרוא את השטויות שלנו. כי בינינו, לדעתי הסתדרת לא רע לפני שנכנסת לפורום הזה שבימים כתיקונים מכיל מגלומנים, מיזנטרופים, חולי רוח ושאר מרעין בישין. במיוחד מרעין בישין. עכשיו, צא וחשוב מה מכיל הפורום הזה בימים שלא כתיקונם וכל יום פה הוא יום שלא כתיקונו. שתדע. הפורום מגלומניה הוא למעשה תחנת החלל בבילון 5 שבה נמצאות כל צורות החיים שאי פעם חלמת או דמיינת שקיימות. אם אי פעם חשבת שאתה פוחד מהחושך או ממפלצות תשכח מזה. פה, במקום הזה, תחת משטרה הדיקטטורי של הגב' קפט -שהיא הדאראת' וויידר שלנו ואליה התכוון אובי וואן קנובי כשאמר: she's more machine now than woman; twisted and evil, ותחת (תרתי משמע) עינה (האחת) הפקוחה של האחות מותקנחמה, כולנו סתם צורות חיים נחותות, שנידונו לשיעבוד, לכליה, לסחיטה ולהתעללות מינית. במיוחד מינית. שלא תגיד שלא הזהרתי אותך. אה, וברוך הבא.

נינטייב

New member
תגיד אודיחמודי, כחובב הז'אנר

ידוע לך מה עלה בגורלה של הסדרה המשובחת שהזכרת כאן? אתה יכול לשדך לי עלם חמודות מקרדסיה? אתה יכול להכריז על שלום קוסמי?

נינט יקירתי

אני יכול להכריז על שלום קוסמי, אם כי אני בספק אם יטרחו להקשיב לי וליישם אותו. לגבי הסידרה בבילון 5 (שכללה 110 פרקים)- לא נעשתה סדרת המשך עד כמה שידוע לי. אני הייתי מכור לסדרה הזו, אפילו מסע בין כוכבים לא משתווה אליה לדעתי. אני יכול לשדך לך עלם חמודות פרנגי עם יהלום בקצה תנוך האוזן, הולך?

gidi ahronovich

New member
היתי משתדח אליך אבל

אני שונא את התופעה הקרויה כוחב נולד הסרט הספר הדיסק הדיוידי ההפקה כמו שקורבנות 11 בספטמבר שונאים את בינלאדן או כמו שאחמד טיבי אוהב את שרון לדעתי כל מה שקרה מאז כוחב נולד זה הביזיון הגדול ביותר מבחינה מוזיקאלית מאז ששרית חדד חידשה את היום זה היום אני לא מבין איך אנשים מתלהבים מקבוצת אנשים שעושה קאברים אף אחד מהם לא ממש עבד על להיות מוסיקאי זה נורא זה מעצבן ואני מקווה שניט כמו שעלית גם תיפלי באותה מהירות זה ממש נורא לדעתי צריך לאסור את השמעת הדיסק ברדיו זה מעצבן זה זילזול באינטליגנציה של כל אחד ממכם נינט מתי תעשי קאברים לקינג קרימזון?

לפחות אני סידרתי

וזה משהוא שאת לא יכולה לומר על עצמך. למעשה, גם אפ'אחד לא יכול לומר את זה עליך. אגב, אחד מאיתנו ביום חופש וזו לא את.

קפת

New member
בוא נראה, אודי

בוא נשווה, איך אתה מבלה את יום חופשתך (בישיבה מול המחשב ושיטוט בפורומים) ואיך אני ביליתי את יום חופשתי... (סס"א, שמנים ארומטיים, ועוד כמה תענוגות שאת תיאורן אחסוך ממך ומקהל הקוראים המבוהל).

למה, אל תחסכי

אני עוד עשוי ללמוד ממך משהו. אולי. אני שוקל להאריך את יום החופשה שלי ל- 3 ימים ל-פ-ח-ו-ת. אפשר להספיק הרבה סס"א בשלושה ימים או יותר. אני לא מתכוון לשוטט בפורום ביום החופשי שלי, אני מסיים את הקפה והולך. ביי מותק. ביי. ועבודה נעימה.

למעלה