אני מישתמש עיוור וחדש בפורום ו

קפת

New member
תענוגות וימים (ולילות)

תענוגות שתיאורם. לא תיאורן.

gidi ahronovich

New member
עוד קצת שמן למדורה

אני כבר הרבה זמן מחפש שמן ארומטי טוב הבעיה שלכל אלה שניסיתי יש רח של שמפה מקולקל איפה את ממליצה ליקנות אודי אני לא אדגים עליך את השמן בניגוד לך אני לא מטריד אנשים תממים

gidi ahronovich

New member
אודי גם הטריד אותי מינית היום

הוא שלח לי אימיל והוא אמר לי שהוא שמע שעיוורים משתמשים במקלות ארוקים במיוחד והוא תהה איך זה ההיה להשתמש במקל שלי אני חושב שאגיש טלונה לבית המישפט של האג ואודי כשההיה לי כלב אני אשסע בך אותו לאחר שהוא יגמור להישתעשע עם קפת

לובה1

New member
גידינקה, יש לך כרטיס מועדון?

הרשה נא לי להחשף בפניך. אני הקופאית הראשית בקופת אקספרס בכל-בו "ארוס". אני אחראית על כל המשלוחות של הסחורה הנותנת שלוות נפש למשתתפי הפורום הזה. בגלל שלובה ראתה באתר שלך כמה אתה יפה, בשבילך אני נותנת יותר מ- 5 מוצרים. יש עכשיו מבצע למצטרפים החדשים - ויברטור משוקולד עם קליפה של סברס. ברוך הבא גידי

המחלקה הגריאטרית

בוינה. אם ההית רואה מה עשה לעצמו אחד מקשישי הט'ול היית רץ ומחבק את האחות הזונה (לא נחמה! נחמה היא בובהמותק) שעשתה אותך אוואר. זה מדבק או שאפשר להמשיך לשמוע אותם בלי לחשוש שבגיל שישים נצמיח ציצי וכוס?

D פאלמר

אכן, ימים קשים עוברים על זקני ליברפול. מילא לשנות מין, אבל בגיל הבלות? (הבלוט?) למרות שאני סטודנט לרפואה (משפטית), אולי כדאי לתת את הבמה לד"ר קפת בענייני ציצי וכוס. בנוגע לשאלתך, ד"ר כופתית יקרה, למרות שוודאי היתה רטורית - לגידינק'ה אכן יש ROP. אני מכיר אותו עוד מגן ירונה, בו השיר "אינקובטור" נשאר שנה שלמה בראש מצעד הפזמונים. לסיום, רציתי לנצל הזדמנות זאת לברך את פורומכם על מלאכת הקודש. כה לחי! וגם את הלחי השניה. ובמטוטא, סלחו לי על הלאפסוס בשנינות; יום ארוך ולילה ארוך עוד יותר עבר על כוחותינו. אגב, טום קשישא, האם בחרת את שמך כמחווה לטום קרוז או טום סלק?

קססה תקרא לחברים שלך

והמחווה היא לדליה איציק. טום זה קיצור לטימטום והכרוב זה סתם בגלל שהייתי רעב. תגיד לי, אתה גם מאלה שלא מצליחים להתאפק עד הקרדיטים בסרטים הכחולים? טום כרוב הוא כוכב בזכות עצמו!

ילדים, ילדים להרגע ועכשיו

אתם יצאתם מדעתכם? ראיתם מה השעה? אם אתם סובלים מנדודי שינה, אני מזמינה אתכם לשטף את סירי הלילה במקום לעשות חוכא ואיטלולה ממחלקה שלמה. אתם עוד עלולים להרוס לגידי את החלומות שלו על פילים ורודים. תגיד לי גידי, זה כואב? האם גרונך ניחר כשאתה מצווח ככרוכיה בחלומך? האם אתה מרגיש טוב יותר לאחר קבלת הפנים המחמיאה משהו שערכו לך במחלקה שלנו? תודיע לי כשזה יעבור, כדי שנוכל להגיע לחלק המעניין.

gidi ahronovich

New member
תגידי את עיוורת ??

איין דבר כזה פילים ורודים יש פילים צהובים ופילים ירוקים אבל ורודים לכי לבדיכת עיינים האמת שאני חולם עליך כבר יומים שאני רואה לנגד רוחי את שעריך הגולש בצבע הירוק ואת עיניך הסגולות לא מפריע לי שאת טיפה גרומה וגיבנת יותר מפריע לי הסוודר הטיפשי שאת מיסתובבת איתו בצבע איזמרגד מזעזע והכי נורא זה הטוסיק שלך שבחלום הוא לא ניגמר והוא אכול בטולעי משי אדומות והחלום הזה רודף אותי ולא מפסיק מה עושים במיקרה כזה?

gidi ahronovich

New member
אוי דיויד פאלמר איזה סיפור מטורף

כן כן אני יודע כשסיפרו לי את זה היתה לי מין תחושה בבטן כאילו סיפרו לי שהחבר הכי טוב שלי מת ממנת יתר את דיויד פלמר ראיתי בקונבנשן של חובבי גטרו טאלל ליפני שנתיים והוא היה מאד איך אני יגדיר גברים ופיתאום לשמוע על זה שהוא עשה ניתוח לשינוי מין פאק טוב אולי זה יגרום לה לעבוד יותר בתכום המוסיקאלי דיויד פאלמר היה אחרי על כל עבודת התיזמור והמיטרים באלבומי הלהקה בשנות ה70 מSTANDTP ועד STORMWATCH הוא היה אחראי על כל המיטרים המדהימים באקואלונג ובכלל יהיא זיכרו ברוך טוב עדיף כך לעשות ניתוח לשינוי מין מאשר להיתחתן עם קפת

גידי, אתה מוכן להרגע בבקשה

עם ההזיות הנוירו פסיכוטיות שלך על רק-קפת? רמה מסוימת של יחסי מטפל מטופל אנחנו עוד שומרים כאן. אם לא תשמור על אוצר מילים יאה, אנחנו עוד עלולים למצוא את עצמנו במצבים לא נעימים כדוגמת שמיכת השאול בעלייה לבאב אל ואד, מזמזמים לנו את דוד דאור והפילהרמונית. סמוך עלי, זה לא יהיה מראה נעים. וכמו שאומרים אצלנו בעדה: גידי גידי, בלום את פיך, פן תחטוף אגרוף אביך.

gidi ahronovich

New member
טוב אני מיתנצל אבל

תעשי טובה רק לו דוד דאור טוב אמתן את התגובות ואשמור על שפה רהוטה מיצטער אגב אם את כל כך אוהב תשיר אולי תיצגי אותנו ביתר כבוד בארוביזיון

הלו הלו

הבן אדם לא מת, בסך הכל התחיל להשתין בישיבה. והאמת היא שבאופן עקרוני אין לי בעיה עם הניתוח עצמו, מצידי שכל אחד יוריד או יוסיף אילו אברי מין שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה (כמו קפת הדו וואגינאלית). הבעיה עם פאלמר שהוא נהיה אישה שמזכירה הכלאה בין יצחק שמיר ושלמה ניצן. לא שהתיאור עוזר לך... תדמיין משהו מפחיד מאוד.

יס באך

New member
ברוך הבא גידי אהרונוביץ

נראה לי יש לך איזו קרבת משפחחה רחוקה מאוד אליי, אם מוצאך מרומניה ואם אתה גנב אמיתי. כמו שסבתי ע"ה אמרה: טוכעס קרוייבים. אני בכלל אוהב רק את באך את בילי הולידיי ואת עצמי

תגיד לי באך, אתה ירדת מהפסים?

מוגבלויות עושות לך את זה? מה הנחמדות הזו עליך? מהר לחדר ריפוק בעיסוי!

ואולי...

נחמק'ה, אחותי, יש אצלכם במחלקה ריסוק באיחוי? השתלמתי במקצוע אצל במשך שלוש שנים מפרכות והייתי רוצה לעסוק בכך. אם את צריכה המלצות, פני לרק--קפת, שכעת אחרי טיפולי המסור כבר מתפר-רקת.

gidi ahronovich

New member
אתה מוזמן לבוא ליצרוב

לאחרונה קיבלתי את הקופסה של קופמנ מנגן את כל החומר של באך לאורגן 15 דיסקים ובכלל יש לי די הרבה חומר של באך תגיד איך קוראים לאלבום נחרון של בילי הולידי? ההוא הקודר והמעניין

את להבדיל, ממש מעוררת הערצה

עם שמלת הפאייטים הנוצצים, הפן בשיער נוסח דאלאס, הסלסולים בנוסח עדות חתולי הרחוב והחיוך פלסטיק שלך - את ממש מודל לחיקוי. אור לגויים. מי זה הרוברט פריפ הזה? הוא כבר היה אצל דודו טופז?

קפת

New member
אוי. יש לי כ"כ הרבה מה להגיד, שעדיף

שאשתוק. נראה לכם שאשתוק? אני רק מסתובבת קצת לצד השני ועוצמת עין (אחת תמיד נשארת אצלי פקוחה, ולא. לא נירדמתי. רק נחתי.), וכשאני חוזרת מה אני רואה? בית זונות. האמת שזו היתה הכוונה, להקים בית חם לכולכם, זונות. הנה, הבוקר בעיתון אני קוראת שרובי ריבלין מעניק את פרס (אפרופו פרסים) יו"ר הכנסת (וכן, מסתבר שיש דבר כזה) לארגון על"ם. אלה שאוספים ילדים הומלסים ונותנים להם שוקו וביסקוויט בלילה. אז יש לי סיכוי. אני בטוח שכשיו"ר הכנסת רובי ריבלין יראה מה אני אספתי לפה, הוא ייתן גם לי פרס. נינט! יתנו לי פרס. נחמצ'וק: קיבלנו כוח עזר. עכשיו גם לנו יש סטאג'ר. סטודנט לרפואה משפטית זה בדיוק מה שצריכים בקליקניקטקפת. ולכן, מרוב שמחה, אני מזמינה את כולכם לחוקן, על חשבוני. וכמו שאומר אודיסאוס: שיהיה מעורבב, לא מנוער.

למעלה