בכל מקרה, גם זה וגם זה אינם תירוצים מדוע לא קראת את הודעת מנהלת הפורום (שזו אני), כי אז היית יודע שאתה מתבקש לא לפתוח הודעות חדשות שלא לצורך, אלא לשרשר את עצמך במקום הולם כלשהו. למשל, בשרשור שנקרא "אני משתמש עיוור וחדש בפורום", שנפתח, כמה מפתיע, על ידך, ועוסק, כמה מפתיע, בך. התבכיינת בצורה פוטוגנית לפחות? הבאת גאווה ונחת להוריך?
אני אדם עם צרכים מיוחדים ומוגבל שצריך עזרה בלהשתין בלחרבן וגם בליזרוק את הזבל קיבלתי את ההערה ואכן לא קראתי את הודעת מנהלת הפורום כי היא לא יודעת ליכתוב הניסוח שלה גבוה מידי לרמה של עיוור שכמוני וחוץ מיזה הפונט שאת כותבת בו מכוער כמו הקמפיין החדש של אורנג
מאזין לך מגבעות דרום קמצ'טקה הרחוקה. הקליטה כאן לא משהו (גם של המקומיים). אם אתה כבר מתבכיין, השתדל לעשות זאת עם סלסולים, כמו מוהר"ר עופר לוי זי"ע זצוקלל"א.
כמי שמכיר את גידינק'ה עוד מגן ירונה, כאמור, אני יכול לתת לכם כיוונים לשיטות ענישה אכזריות במיוחד. הטו עין: מוסיקה שגידי שונא במיוחד: מזרחית, הסימפוניה ה-2 של סיבליוס. מאכלים שגידי סולד מהם: ממליגה, מאלאי (נכון, גידי הוא רומני ששונא אוכל רומני). שמות שגידי מתעב: רקפת, נחמה, צפדינה. מקווה שהייתי לעזר, דיס. (AKA מאק יאבלי)
ואו על תישאלו אתמול פתחו לי את הל החורים אני לא מצליח לעשות קלום ואפילו לא להפיק צליל אחד של הנאה החליל שלי כואב זה הכל ביגלל המורה שלי לחליל הבן זונה שהחליט שלאחר שנים הגיע הזמן שהוא יוציא לי את כול פקקי השעם מהחליל עכשיו אני קולי פתוח ולא יכול להנות מנגינה הוי ציפורה איפה אנחנו עומדים