אני מישתמש עיוור וחדש בפורום ו

מה, לקפט יש איברים פנימיים?

חרמנים האמריקאים האלו אני אומר לך נינט. רק סקס יש להם בראש. ופוטבול.

קפת

New member
מסתבר שיש לי. קדחת.

שתי דקות אחרי שקמתי הבוקר, רק כתבתי פה כמה מלים, מהפך. לדעתי זו שפעת. זה מתנהג כמו שפעת, ואני עם כל המודעות שלי, לא עשיתי חיסון השנה. בקיצור, תהיו רעים. אם יש בעיות טרוליזם, תאותתו. אני אגש מדי פעם (צריכה לשתין, לא?). אה, כן וגם יש לי יומולדת היום. נכון מקסים? בא לי למות, אבל אני יודעת שזה נורא ישמח אתכם. אז אני אשתדל שלא.

מגלומולדת

מזלטוב לקפת, ערמות של פרחים כי צריך להיות שמח גם כשקודחים מזלטוב לקפת, המון בונבונים מלאו לך היום אהם.. כך וכך שנים חג שמח לוואגינת ימין המון אושר לוואגינת שמאל בואו נרים את בוקובזה ונפתח מעגל גדול מזל טוב עם עוגה וקרם בטעם קפת מזל טוב עם תותים,סוכריות וקצפת יומולדת שמח עם חוקן במקום שקית הפתעה מי יתן שתהיה זאת שנה נפלאה נשיר שירים ונבלע אקמול במקום במבה נאחל לך שמחה ושיהיה לך סבבה תכבי נרות, לפני שהוכנסו לישבן תביעי משאלה בלב כמובן האחות נחמה תנהל קבלת מתנות ציון ירקוד עם כל הבנות נינט תזמר לך שירים משמחים יס באך יכין לך זר מפרחים תהיה מסיבה מדהימה, זה ברור שתזכר לימים באגף הסגור. מזלטוב כפרה עלייך.

מגלומולדת

מזלטוב לקפת, ערמות של פרחים כי צריך להיות שמח גם כשקודחים מזלטוב לקפת, המון בונבונים מלאו לך היום אהם.. כך וכך שנים חג שמח לוואגינת ימין המון אושר לוואגינת שמאל בואו נרים את בוקובזה ונפתח מעגל גדול מזל טוב עם עוגה וקרם בטעם קפת מזל טוב עם תותים,סוכריות וקצפת יומולדת שמח עם חוקן במקום שקית הפתעה מי יתן שתהיה זאת שנה נפלאה נשיר שירים ונבלע אקמול במקום במבה נאחל לך שמחה ושיהיה לך סבבה תכבי נרות, לפני שהוכנסו לישבן תביעי משאלה בלב כמובן האחות נחמה תנהל קבלת מתנות ציון ירקוד עם כל הבנות נינט תזמר לך שירים משמחים יס באך יכין לך זר מפרחים תהיה מסיבה מדהימה, זה ברור שתזכר לימים באגף הסגור. מזלטוב כפרה עלייך.

KT13

New member
לקפת ../images/Emo65.gif

לכי על זה, תעשי מה שבא לך, שחור נורא מתאים לי וגם יש לי זמן בדיוק מחר בצהרים בשביל הלויה. אהה, חוץ מזה

Happy D-Day

רציתי גם אני לקפוץ על העגלה ולאחל לקפת יומולדת שמח מכל הלב, ואולי כהוקרה על קבלת הפנים החמה שערכה לי, אשלח לה את לבי בצנצנת פורמלין. אם קפת חתומה באד"י, אשמח להסיר איברים מיותרים מגופה לאחר ההלוויה. אני מכיר מישהי שתשמח לקבל את 1 הוואגינות עצומות-הלאביה שלה. בדיוק מסיבות כאלה אני עובד ברפואה משפטית. מישהו יכול לפרסם קומוניקט על מקום ומועד ההלוויה? "יש לי יומולדת, אשים-חרא בה"

קפת

New member
הו אלוהים, יש עתיד

אני מאוד מאוד אוהבת פורמלין, ויהודה היס הוא גיבור התרבות שלי. עוד כילדה, היתה אמי מקריאה לי דוחות של נתיחות לאחר המוות, כדי להרדימותי. ודאי שאני חתומה באד"י. אבל את תרומת האברים שלי התחלתי עוד בחיי. את לבי, כידוע, מסרתי לאימוץ. את המצפון כרתו לי בניתוח אלקטיבי. גם את הטחול שלי הוציאו ושמו בפיתה. מילא בלי לב ומצפון אני מסתדרת מאוד יפה, אבל המחסור בטחול מייצר קצת בעיה, אז כל 6 שנים נותנים לי חיסון נגד פנוימוקוק. אני שמחה תמיד לתת את האברים שלי, רק בתחת ובואגינות אני מבקשת מאוד לא לגעת. כלומר, אני לא צריכה לבקש לגעת, ממילא נוגעים, אבל ממך, דיסונאנסנס היקר, אני מבקשת לא להפריד את הואגינות. אם כבר כורתים לי אותן ומוסרים להשתלה - שיתנו את שתיהן יחד. הן מאוד קשורות זו לזו. בצוואר רחם משותף. מזה עצומות לאביה? (תראו מה ששני אקמול יודעים לעשות. לפני שעה הייתי זומבי. שני אקמולים לבנבנים וחמודים, בציר משובח והופ - אני שוב פאקצה עם פה גדול.) ואגב, מותק, האם אתה מקבל על עצמך להיות סטאג'ר פה? אמנם תצטרך במשך כמה חודשים טובים להתעסק רק בקטטרים, אבל אם תוכיח את עצמך ראוי, אנחנו נשקול אפשרות לתת לך להתמחות בתת התמחות ייחודית לקליניקטקפת: קולונלונלוגיה. זה טיפול במשוגעים באמצעות חוקנים. נחמה המציאה את זה, אבל אני גנבתי לה את הרעיון והצגתי את התיאוריה והפרקטיקה הקלינית בכנסים בין לאומיים וזכיתי בהמון פרסטיג'. בפעם האחרונה ניסינו חוקן מיץ פטל לסכיזופרנים. זה עובד מצויין. אנחנו נכנס ועדת הלסינקי ונאפשר לך אפשר לך גם לבצע ניסויים בעצמך, עם כל מיני חומרים על כל מיני אבחנות רפואיות. יהיה כייף.

בעבור חוקן דולרים

לכבוד הוא לי שאת, ד"ר קפת, מוכנה לשקול בחיוב קבלתי לעבודה אצלך, ועוד בתור קולונלונלוג!!! בתור הכנה, הייתי שמח באם תוכלי להפנות אותי למאמרים שפרסמת בנושא. אא"ט [אם אינני טועה], הופיע אבסטראקט של מאמר שלך ב-Journal of Proctology, עליו אני מנוי, בדצמבר דאשתקד. צר לי לאכזבך, אך למרות טענותיה החוזרות ונשנות, האחות נחמה היא לא זאת שפיתחה את שיטת חיקון הפסיכים; פרופ' פון היידלשטראם (1916 - 1840) מבוואריה עילית הוא-הוא אבי השיטה ומולידה. הוא אשר טבע את המשפט האלמותי: Bitte, ziehn das Chocken aus dem tuchess עם זאת, לא אכחיש שהאחות נחמה שכללה את השיטה והעלתה אותה לדרגת אמנות. באשר לוועדת הלסינקי - אין צורך לטרוח ולהקים 1 כזאת; אחתום על טופס בו אתן לעצמי רשות לבצע בי ניסויים אוטו-פרוקטולוגיים. אין פשוט מזה. המממ... אני חושב שאתחיל עם ריבת-חלב, הפאבוריטית שלי. מה דעתך? ---- כמעט זרח מפרחוני: עצומת-לאביות = בעלת לאביות (יענו, שפתיים ואגינליות) עצומות ?With friends like these, who needs enemas

קפת

New member
אוף

יום אחרי שאני מחלימה ממחלה חשוכת מרפא אתה מצפה ממני להמציא את עצמי מחדש? ברור שיש לי פרסומים מדעיים בBMJ בNEJM בThe Lancet בJama בAJP וב"הרפואה", כמובן. ולא רק אבסטרקטים. עכשיו - לך וחפשותם. ותביא לפה היילייטס והירהורים מדיקליניים. ואם כבר כפפות, אני מעדיפה אותן מפיברגלס. אלרגית ללטקס.

למה לשים מיצפטל בחוקן

כשאפשר מיץ פסיפלורה לא מסונן? תלכו אחורי זה לקוסמטיקאית הפורום שתוציא לכם שחורים. לחברים של קפת היא עושה מחיר מחיר.

לובה1

New member
תוציא להם את השחורים מאיפה?

זה לא פשוט להוציא שחור. צריך ללחוץ חזק. שוב דופקים את הלבנים?

קפת

New member
את הירוקים דופקים

בעיקר מהזן הסורי. כי הם מאוד מרירים.

נו,

והסורים הם לא שחורים? גם כשהם ירוקים הם שחורים. (זה כמו ששזיפים אדומים הם עדיין ירוקים. קאפיש?)

gidi ahronovich

New member
משהוא יכול להסביר לי

או לטרגם לי מה ההבדל בין שחור לבן וירוק אני עיוור ואתם מדברים בשפה שלא ברורה לי זאת הפליה נגד נכים אני מרגיש קטן ומיסכן עכשיו ומנודה מהחברה אתם גורמים לזה תתבישו חוליגנים

קפת

New member
נהפוכו

אנחנו רק מספקים לך, בטוב לבנו הרב, סיבות להתבכיין בעטיין.

למעלה