אני מתלבט אם להתגרש או לא

אני לא רוצה להכליל פה את כל הרווקים והרווקות בעולם, אבל

אני מאמינה שגבר ממוצע, בריא, נורמלי, אם הוא באמת רוצה למצוא מערכת יחסים, והוא משקיע בלצאת ולהכיר, ומוכן להפשר על מישהי ממוצעת פלוס, אז כן, אני בטוחה שימצא זוגיות.

elvinnox

New member
למה להתפשר?

עוד לא הבנתם שלהתפשר מוביל לגירושים?
להיות עם משהו/י שלא אוהבים באמת זה לא מחזיק?
&nbsp
החוכמה זה לא סתם לסמן וי כדי להיות בזוגיות,
עדיף להיות לבד מאשר בזוגיות פושרת או מתוך פשרה בלי אהבה
זה כמו כלא, רק שהכלא הוא המשכנתא והסוהר הוא הבת זוג שאתה לא אוהב ומעביר איתה את השנים שלך.
&nbsp
אז שוב אומר - זה לא קל למצוא זוגיות, לכן מי שכבר מצא מציע לו לשמור על מה שיש ולעשות את המאמצים (במידה והם הדדיים)
&nbsp

"להתפשר" במשמעות לאהוב מאוד אבל מישהי שלא עומדת

ברשימת המכולת שכל אחד מפתח משך השנים. אני שמה לב אצל חברות רווקות שיש להן רשימה שנשמעת לא הגיונית כמו גובה ושיהיה לו שיער על הראש בתור דוגמה.
בעיני זה שולי לעומת גבר שכולו לב ומעושר בעושר פנימי שקורן החוצה.

elvinnox

New member
מבחינתי הקריטריון הבסיסי הוא משיכה מינית חזקה מאוד

כאשר לשני הצדדים יש משיכה חזקה זה הבסיס הכי טוב לזוגיות
&nbsp
לא אכפת לי מה היא עושה או רשימת מכולת
היא צריכה לעשות לי את זה. נקודה.
אחרת זה לא יעבוד

alongrin

New member
מה זה ממוצעת פלוס?

תגדירי בבקשה.
בין בני זוג צריכה להיות משיכה מינית חזקה משני הכיוונים.
&nbsp
ברגע שזה לא הדדי, אחד מהצדדים ימשיך לחיות כל חייו בהרגשה שמגיע לו משהו טוב יותר ממה שיש לו כרגע ביד.
&nbsp
1. זו הרגשה איומה ולאף אחד לא מגיע לחיות בהרגשה שהוא התפשר.
2. זה לא הוגן כלפי הצד השני שמשקיע את כל כולו במערכת היחסים.

"ממוצעת פלוס" - כל אחד והממוצע שלו. אבל כמו שעניתי מעלך -

אני מדמיינת מישהי נחמדה חביבה נאה בריאה נפשית, בריאה כלכלית, זה הבסיס. אבל תמיד יש "אבל". אולי היא לא במשקל שהוא מעדיף או לא מלומדת כמו שדמיין את בת זוגו החדשה או כל "אבל" אחר. לאפשר ללב לתת מקום לנסות משהו אחר.

alongrin

New member
תנאי הסף שלי הם

שתהיה משיכה מינית חזקה...
לא מחייב שתהיה מלכת היופי, אבל שתהיה משיכה מינית.
על כל שאר הפערים ניתן לגשר אם הם לא גדולים מדי.
על זה, לצערי הרבה לא. או שיש את זה או שאין

אופטימיות זה השם השני שלי

התופעה מוכרת אבל זה תמיד בגלל משהו שהם עושים. או שמכוונים לנשים שלא בליגה שלהם, או שהם משדרים שחצנות/אומללות/רועה/תסבוך וכיו"ב כך שכל אשה שפויה תברח כל עוד נפשה בה או שהם לא באמת מחפשים זוגיות, רק נדמה להם שהם כן... בקיצור, לא חסר סיבות/תירוצים אבל מי שבאמת רוצה, יכול למצוא.

בקיצור, פשוט כל מי שאתה מכיר שהוא רווק

א-ת-ה ממציא סיבה/תירוץ ללמה זה המצב, כך שאתה נשאר עם האמת הבלתי ניתנת לערעור שמי שב-א-מ-ת רוצה, יכול למצוא. (אגב, גם מי שמשדר שחצנות/אומללות/רוע/תסבוך עדיין יכול באמת לרצות, לא? אז זה לא רק לרצות... וגם "משהו שהם עושים" זה לא רק לרצות. כך שאפילו לפי התרוצים שאתה עצמך נתת, לא באמת מי שבאמת רוצה, יכול למצוא. הוא צריך לא לעשות את הדברים הלא נכונים, לא לשדר שחצנות/אומללות וכו').

אכן שכחתי גם טיפשות

תודה שהזכרת לי.

אבל בעוד שעל האחרים אפשר לעבוד ולהשתפר, עם זה תקועים ואז חייבים להגיב מבלי להבין על מה.

משתתפת בצערך באמת.

אבל אלה הקלפים שקיבלת, ובכל זאת אתה רוצה להשתתף מדי פעם באיזה דיון, אז זה מובן.
ונחמד שמדי פעם אתה שוכח ומרגיש כמו כולם - גם זה סוג של נחמה.

האמת, שכנעת אותי.

אם יש אישה שהסכימה להיות בזוגיות עם טמבל פתטי כמוך, כנראה באמת כל גבר יכול למצוא זוגיות.

עובדה שאת לא מצאת

ובמקום לאכול את הראש לגבר אומלל, את מעבירה את כל החיים בפורומים, מוציאה את המרמור והתסכול.

אה, וסליחה.... הייתי אמור להיעלב?

אני מניחה שזו עובדה באותה מידה

שבה רוב שאר הדברים שאתה חושב שהם עובדות הם באמת עובדות. וואו, ממש קשה לך בגלל הטיפשות שלך, מה? כל כך קשה לך לדעת מה נכון ומה לא...
עצוב.

כפרה, את צריכה להתחיל לרענן את אוצר התגובות שלך

לחזור שוב ושוב על אותו דבר זה משעמם. לא לימדו אותכם שום דבר בבי"ס לטרולים?

אני מנסה לכתוב דברים שאתה מסוגל להבין.

או כמעט מסוגל להבין. או מסוגל להעמיד פנים שאתה מבין. או כמעט מסוגל להעמיד פנים שאתה מבין. זה לא פשוט, אתה יודע, עם הטיפשות שלך וכל זה. אתה מוזמן לתת רשימה של המילים שאתה מכיר או מעמיד פנים שאתה מכיר ואשתדל לגוון.

הדבר הכי לא מושך בעולם זה אומללות. אם רק הייתי יכולה לתקן

את התופעה הזאת אצל גברים שמחפשים זוגיות. תפסיקו להתאמלל בדייטס.
אני רואה חברות יוצאות עם גברים שמאוד מוצאים חן בעינהם ואז הגבר פותח את הפה ומתאמלל ואין דייט שני. ובגלל כאלה גברים יש לי חברות ללא זוגיות.

נשמע שהגעתם לנקודה בקשר ששניכם אדישים לו

אם אשתך, סליחה על הביטוי, לא סופרת אותך, ועושה כל העולה על רוחה, אז ברור שהיא מוכנה לאפשרות שאתה תחליט יום אחד לא להיות שם. האם אפשר או רצוי לשפר ולשמר את הקשר תלוי גם במה שאשתך רוצה. ואת תכניותיה אנחנו לא יודעים. כנראה שגם אתה לא. לקום וללכת זאת החלטה שכל אחד ממכם יכול לקבל לבד. אל תהיה מופתע אם היא תבוא יום אחד בעצמה ותגיד לך שהיא רוצה להיפרד. לגבי סטטיסטיקות, אסתכן ואומר שכנראה רוב מוחלט של הגירושין נעשים בשקט ובהסכמה. הם עוברים מתחת לרדאר כי אין סנסציה ולכן זוכים למעט מאד התייחסות.

למעלה