אני נמנע בד"כ מלשתף

לו יכולנו לראות את התמונה הגדולה כולה

כל המשחק כולו לא היה שווה את טירחה. נסה/עשה חשיבה אחרת לעצמך זכור שהעולם ופעולותיו אינו אישי ואין לך יחס עודף ו/או חסר מאף אחד אחר. זכור היטב שמוחך/ המיינד הוא שמעמידך במצב נחות או נישא מעם. יש לך כלי נהדר, המיינד שלך. למד את עצמך להפעילו כרצונך והייה בעל בית בביתך. עגלתך חסרה נהג שפוי עתה ומושכות סוסיך רפויים. קוםהתעשת וקח אחריות על פסק זמן שקיבלת במתנה. אתה נהג טוב, אולי אתה פוחד מעט, אבל אתה נהג טוב, אני אומר לך!

maysabel

New member
ועוד..

הוא זה הנוהג במכוניות שבחלומו.. הילדים בחלום לא מתו..מות=תום תום לב ואמונה..תקווה..הם מאירים צא לרגע מאחורי ההגה בחלום קח את הילדים הללו איתך אתה גם הנהג וגם הילדים הללו גם הים וגם זה שלא רוצה לראות מה שלום הילדים אתה הכל בחלומך תממש להם את הדופק ותראה שליבם הולם אהבה וחיים זה המסר שבחלום מה עוד שזה הים ליד הדולפנריום..זה מייצג את הכוליות את התקשורת(גם תקשור) והאהבה והתקווה את החוכמה ..התבונה שיש לעשות בה שימוש בשמחה אתה הנהג המפיל אבל גם הנהג האוסף ומאמץ אותם-אותם שהם אתה בתומך וטוהרך פשוט תצבע את החלום הזה -שים בו רגש.. שים בו לב..לב הולם חי ומפעים חיים עם כל מי שאתה כי התפקחת, אתה לא מרמה במשחק לא מרמה את עצמך חיבוק לך היד כאן אם וכאשר.. ואני רצינית זוכר שהבטחתי לא לשכוח? לא שוכחת אף פעם.. :) המקום בו אתה נמצא מוכר לי היטב מאיזה Pássaro Beija-Flor

roaic

New member
Maysabel

קראתי בשקיקה את התיאור שלך,את הפירוש שלך לחלום..... ובמיוחד שזה קרה "בים"......ליד הדולפינריום. (ככה זיהיתי שזה ליד הים). אני רוצה לשאול אותך משהו: את באמת חושבת שכשביקשתי ,ממש לפני שנרדמתי,וכשהתחננתי מאלוהים או מהמדריך שלי...שייתנו לי איזשהו סוג של מסר או משהו בחלום.......זה אכן קרה?? הם באמת שמעו אותי? כולי נרגש מעצם הידיעה הזו. ז"א,אני לא יודע איך להסביר את זה...אבל אני מרגיש ויודע שאני לא לבד. ושאלוהים (המלאכים,המדריכים..לא משנה איך קוראים לכוחות האלה) נמצאים איתי. אני לא תמיד מרגיש,אני לא תמיד בתוך התהליך. אבל אני מרגיש. אבל,לבקש ,רגע לפני שאני עוצם את העיניים לחלום משהו עם מסר....ואז לקום בבוקר שלמחרת ולזכור שאכן חלמתי משהו כזה.....(במיוחד עם הפירוש שנתת לזה)------עושה אותי מרוגש ואסיר תודה ליקום. אבל ,עדיין המועקה כבדה. (מקווה שתעבור) ו...שוב. המון תודה לך...."ציפור יקרה"

maysabel

New member
לא רק שאני חושבת

לא רק שאני מאמינה בכך אני יודעת את זה הם שומעים.. השאלה-האם אתה שומע? :) המועקה כבדה אכן..תחוש אותה כי היא שלך בהזדמנות אספר לך איך הם שומעים ואיך הפכתי ממאמינה בכך ויודעת את זה זה קרה כשאני התחלתי או בעצם יכולתי לשמוע אותם(ואת עצמי) אני מתרגשת גם היום-יש לי פרות פסיפלורה מבשילים בשיח-הראשנים על אדמתי בהזדמנות אתן לך לתטעום מהם BEIJA FLOR- ציפור צופית שלך מאיזה

maysabel

New member
נב- כשאומרת שומע

לא מתכוונת בדיוק לחוש השמיעה הפיזית אני למשל לקוית שמיעה(פיזית) שאר החושים התחדדו עד מאד ומה שלא שומעת מהאוזן שומעת מאד מהלב :))

roaic

New member
איך אתה יכול להגיד שאני נהג טוב?

אתה נהג טוב... ח אפריים נהג טוב maysabel נהגת טובה יעקב אלון1 נהג טוב rshaim נהגת טובה איך אתה יודע שאני נהג טוב? ואתה מוסיף ואומר עם סימן קריאה?? להיפך,אני חושב שאני נהג גרוע. אני לא מחפש רחמים עצמיים,או ללקט מחמאות....ממש לא. אבל, לא נראה לי שהמשפט האחרון שלך התבסס על משהו,שהוא מעבר לנימוסין . אבל,שוב תודה לך (בכל זאת). לי קשה לי להאמין בכך.....איש יקר

maysabel

New member
בגללי? :((

אני נהגת טייסת נפלאה וקסומה והרכב שלי עושה קפיצות קוואנטיות על הכביש-ענן בלי סוף מקווה שיגיע אליך היום הרכב-חללית-כוכב-מטאטא-כנפיםם הללו

על כישורי הנהיגה שלך מסופרות אגדות

לא, זה לא בגללך, זה בגללו המסכנות היא נדבך מרכזי באישיותו, הוא חושש שאם הוא יוותר עליה כל עולמו יתמוטט, כל מה שנגיד כאן לא ישנה כמלוא הנימה. פשוט יש כאלו שצריכים ללכת את כל הדרך. הוא צריך אולי סרוגייט נפשי אבל זה כבר שייך לתחום הפסיכולוגי. ואולי זה המקום אליו הוא צריך לפנות. מתגעגע יעקב.

roaic

New member
חס וחלילה..לא אמרתי שאני מסכן!!

איפה כתבתי פעם אחת את המילה "מסכן"? אולי זה פירוש שלך לדברים שלי. אני מעולם לא כתבתי שאני מסכן! כן.......כתבתי שקשה לי. כתבתי שלא טוב לי כתבתי שאני מרגיש מועקה גדולה... כתבתי שאני חש איזשהי סוג של בדידות כתבתי שאני .... כתבתי שאני... וכתבתי שאני..... אבל לא כתבתי שאני מסכן! לא ביקשתי רחמים. לא שמעת אותי ...ולא קראת מילה אחת שלי בדבר היותי "מסכן". כן......כתבתי שאני מיואש........ כן..כתבתי שאני מרגיש שאין לי כוח כ"כ להתמודד (כרגע) לבד... אבל,לעולם לא שמעת אותי אומר שאני "מסכן". אני בסה"כ תיארתי לך עובדתית את החיים שלי. הפירוש שאתה נתת לזה "מסכנות"...........זה כבר שייך לך. לא לי. ו....לא. אני לא צריך סארוגייט נפשי אני לא צריך פסיכולוג אני לא צריך פסיכיאטר אני לא צריך איש מקצוע... אני צריך את רועי. את צריך את עצמי. אני היחידי שיכול ויודע מה טוב בשבילו. אז אתה יכול לחשוב שאני מסכן. ואתה יכול לרדת גם מהכביש (אם זה מה שהחלטת).----אלה החלטות שלך. ו..תודה שוב

maysabel

New member
גם אני מתגעגעת

אבל אני חושבת שכן מה שנגיד כאן במקרה הזה ישנה מאד.. מכירה את המקום מקרוב באמת יש מקרים שלא יעזור כלום אבל כמו שאמרת בעצמך בשרשור אחר ואני במילים שלי- כשאדם בתוך המערה לא יעזור לעמוד בפתחה ולומר כמה יפה העולם המואר הוא לא יפסע צעד אחד לקראתך כי לא רואה את הדרך בכל החושך כנס פנימה עם נר תן יד ותוביל בדרך הוא יבוא אחריך או שלא..אבל רק כך יש סיכוי שיעשה צעד מכיר סיכון~סיכוי ?

איך אני יודע שאתה נהג טוב

כשאני רואה כיצד אתה נוהג ברצינות תהומית זו שלך, אני רואה ששוכנעת גם אתה בעצמך שהנך נוהג. והרי אתה צביר אלקטרונים בלבד...שאל כל פיזיקאי מתחיל. לו ראית את מאיזה נוהגת היו שערות ראשך היקר סומרות, והנה למרבית הפלא היא גם עפה ותמיד מגיעה בשלום (לא רוצה כרגע להרחיב על התעופה שלה)

maysabel

New member
..

בין הסלעים הללו מאחורי העץ והנוצה מצאתי פטריה רוצה? :))

למעלה