אני ערבי

rode2

New member
התגובה= " לא?" היא ל ROTEMA3

• ועדייןו Rotema3 ו 18:20 | 22/07/05 הימין הקצוני שלנו לא הוציא אף פעם פיגוע אל הפועל. דבריך מוכחים זאת. {תכננו}.

שמת לב למשהו?

אתה כל הזמן מגן על העובדה שהערבים הורגים אותנו ועושים פיגועים ואומר: הימין הקיצוני תיכנן ככה וככה. יכול להיות שזאת המצאה, ואפילו אם לא, זה רק תכנן, שום דבר לא קרה לעומת עשרות פיגועים והרוגים שהערבים גזלו מאיתנו. אז תמשיך על כל דבר להגיד: אז מה הימין תיכנן בלה בלה בלה. התוצאות והעובדות האמיתיות מראות שהערבים עושים פיגועים ולא אנחנו.

BrightDarkness

New member
הוא לא מגן...

הוא סה"כ אומר לכם שתסתכלו גם על הצד שלכם ולא רק על הצד של האחר.. קל מאוד לאמר כל הזמן שזה הכל הם...הכל באשמתם...הם החיות פה..

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo64.gifאני מנסה להבין את המצב שלך,

ובכל זאת, אתה באמת חושב שההתנתקות תעזור
הרי הערבים (אני לא מדברת אליך באופן אישי) יכוליפ להמשיך לנסות לקחת שטחים, ואפילו יותר גרוע מזה. חוצמזה, תאר לך שמישהו היה בא ומזיז אותך מהבית שלך למקום אחר. כן, הבית הזה שגרת בו כל החיים. שמעת על כל אלה שעברו דירה והיה להם קשה
אז פה זה אפילו יותר גרוע, כי מפנים אותך. זה לא נעים.

rode2

New member
ׂDARDASLAT12

אני אמרתי כבר שאני יודע שזה לא קל לאנשים האלה לעזוב את הבית שגרו בו הרבה שנים אבל לאנשים האלה נותנים כסף ותמיכה ועזרה שיתאפשר להם להמשיך לחיות בצורה נורמלית..ואמרתי קודם שהמשפה שלי הוגרה וגורשה ומהכפר שלה ועכשיו כשאני הולך לבקר בכפר של אבא שלי אני רואה רק את המסגד שנשאר כזכר לכפר שלם שהרסו..ואותו מסגד לא מרשים לנו לנקות אותו או לסדר אותו או לשים סביבו גדר כדי למנוע מהפרות והבהמות של הקיבוץ שליד הכפר לכנס לשם כי כל יום עצמאות (נקבה) או כל אירוע או חג אנחנו הולכים לשם לביקור מולדת ואנחנו מוצאים את משטח המסגד במצב מזעזע ..חרא של בהמות בתוך המסגד..שטיחים שקנינו ושמנו בתוכו נמרחו בזבל..קיצר מראים קשים לעין ואני מסתכל על דודה שלי שהיתה בת 6 כשגורשו משם והכיתה שלה היתה בתוך המסגד הזה שם היא למדה יחד עם חברים וקרובים ועכשיו היא רואה רק זבל והשפלה..וזה כואב לי..וכואב לי גם שדונמים של אדמות וזיתים שאנשי הכפר שם נטעו כבר לא שייכים להם למראת שיש טאבו באדמות האלה...על המתנחלים שמתפנים כואב לי? אני יכול להבין אותם..אבל אותם לא זורקים להם מציעים מגורים ונכס חילופי למה שהיה להם ומבטיחים להם רמת חיים דומה..אם לא יותר טובה...

כסף ותמיכה שלא מספיקים בגרוש..

ושמים אותם באיזורים שאין להם בהם עבודה מהתחומים של רוב התושבים בגוש קטיף, וכל זה חוץ מהסתגלות למקום חדש ולא חסרים אנשים ששונאים את המתנחלים.

rode2

New member
עוד משהו

המסגד שאני מדבר עליו זה מסגד סלאח אלדין שנמצא ליד כפר חטים..והכפר הערבי שהיה שם קוראים לו "חטין" המסגד הזה מאוד חשוב למוסלמים כי סלאח אלדין הקים אותו בזמנו ..המסגר לא נהרס לגמרי המאזנה שלו עדיין קיימת ואני מקווה שלא יהרסו אותו פעם ויגידו שנהרס בטעות..אבל הם לא נותנים לנו אישורים להקים גדר סביבו ולשים שם איש תחזוקה שינקה וישמר על המקום..והשטח שלו נהפך למרעה של בהמות ופרות מהישוב ליד "יש כמה ישובים כפר חטים-כפר זיתים" ליד טבריה...לעומת מסגד סלאח אלדין 50 מטר רחוק ממנו נמצא מקום קדוש לדרוזים שנחשבים לנאמנים למדינה..והמקום שלהם שמור ומאוכלס באנשי דת ....

Stansfield

New member
אני מסכימה איתך ב100%

כל הכבוד לך, הלוואי ויהיה עוד הודעות כמו זאת.

למעלה