אני ערבי

hospital_food

New member
הימין הקיצני אצלנו תכנן

לשים פצצה בבית ספר יסודי של ילדות. מזל שעצרו אותם בזמן. זה קרה לפני שנתיים נדמה לי. אפילו אתמול היה על זה תוכנית בערוץ 2.

sarahhh

New member
סליחה

אבל אתה לא יכול להחליל את כל הימין הקיצוני אם היה 2 משוגעים שרצו לעשות את זה זה לא כולם כי תיראה זה מיקרה ממש חריג אבל ממש חריג אני ימנית קיצונית ואין יותר ימני ממני ואני נגד לזה וככה כולם אם היה 2 חריגים שנפלו על הראש וחוץ מזה כל הזמן לנו יש פיגועים אבל מי המיסכנים?? "הערבים הם כל כך מיסכני אני כל כך מרחמת עליהם" בינתים אלה שסובלים זה אנחנו היהודים!!!!!

Rotema3

New member
ומה אתה בא להגיד בזה?

שגם לנו יש פעם בהמון זמן איזה שני פנאטים עם תכנית מרושעת? לטרור אין לגיטמציה משני הצדדים. חוץ מזה, שאתה לא יכול אפילו להתחיל להשוות מקריים טרוריסטים של יהודים לעומת הערבים. לא במספר ולא בחומרה!. אני למרות דעותי, לא מכלילה את החברה הערבית וקוראת לכולם טרוריסטים. אתה לעומת זאת אומר ש"הימין הקצוני אצלנו תכנן". זה לא הימין הקצוני-אל תכליל. זה שני אנשים בעלי דעות דומות-וקצניות יותר.

sarahhh

New member
סליחה זה מיקרה ראשון ואחרון

שקרה ותמיד יש משוגעים ואייך ביכלל אתה יכול להשוות הערבים כל הזמן עושים לנו פיגועים ועל סיפור קטן ראשון ואחרון שקרה ונעצר עושים סיפור שלם שוב פעם אתה רואה הערבים הם מיסכנים ואנחנו הרעים!!! ואם הערבים רוצים לעצור את הפיגועים הם היו עוצרים הם לא עושים זאת ביגלל שהם תומכים בהם!!!

hospital_food

New member
מי הכליל

כתבתם שהימין הקיצוני שלנו לא הוציא אף פעם פיגוע אל הפועל, אני הכתבתי שהם תכננו לפוצץ ילדות. פשוט מאוד.

Rotema3

New member
ועדיין

הימין הקצוני שלנו לא הוציא אף פעם פיגוע אל הפועל. דבריך מוכחים זאת. {תכננו}.

hospital_food

New member
הימין הקיצוני שלנו לא

חיי 40 שנים תחת כיבוש צבאי אכזרי. אם היה חיי ככה ללא ספק היה עושה פיגועים, אפילו יותר גדולים משל הפלסטינים, כי אם הוא מתכנן לבצע פיגועים בילדים קטנים כאשר הוא "עשיר ושבע", מעניין איך הוא ינהג כשאר יהיה "עני ורעב". ושיהיה ברור, אני לא מצדיק שום פיגועים בחפים מפשע(זה מצחיק לומר, כי זה אמור להיות ברור כשמש, אבל מנסיון יש ימניים שלא מבינים, אז בשבילם)

אבל ממה נובע הכיבוש?

מהטרור!!! הרי צה"ל לא נמצא בשטחים מרצונו החופשי! וכיבוש השטחים נעשה ע"י רצח עשרות יהודים!! לפלשתינאים היו (ועדיין יש) מספיק הזדמנויות לחתימת הסכמי שלום, אבל הם (לפחות חלקם, הקיצוני יותר) מסרבים לכך. אל תאשים את הימין הקיצוני בטרור של האויבים שמסרבים להכיר בקיומנו.

rode2

New member
הכיבוש נובע מהטרור?

הקמת התנחליות גם נובעת מהטרור? שלילת חוק זכות השיבה ..גם נובעת מהטירור?

rode2

New member
זהו

אני כערבי רואה את הצד הערבי קרוב יותר ממה שרוב היהודים רואים..וכשאני מתחיל להסביר מאיפה באים ואיך נוצרים מחבלים ואני מאשים את הכיבוש אנשים חושבים שאני מצדיק את הפיגועים..אז בדיוק כמו שהוא אמר אני לא מצדיק ואני נגד ואני יודע שזה טירור לכל דבר...אבל גם אם המקרה היה הפוך זה היה אותו דבר..

Rotema3

New member
תגדיר כיבוש.

הקמת מדינת ישראל גם היא שווה כיבוש לא?

rode2

New member
אני יגיד לך מה זה כיבוש..

ג'נין..שכם..טול קרם יריחו..ראממלה..בית לחם..זה כיבוש...אולי לא תמיד יש שם כוחות צה'ל אבל השליטה המוחלטת על הערים הללו זה כיבוש...לפני שבוע וחצי היה אמור להתקיים פסטיבל זמר בירחו והיה אמור לארח אומן ערבי מתונס..הבטחון הישראלי אסר עליו לבוא ליריחו ודחו את הפסטיבל ...אנשים שצריכים לעזוב עיר פלסטינאית לעיר אחרת ולא נותנים להם וממרמרים להם את החיים במחסומים זה כיבוש...זכות השיבה שאני מדבר עלהי זה אנשים שגורשו ב 48 למדינות ערב כמו לבנון וירדן וסוריה..למשל אח של סבא שלי יש לו משפחה שלמה בסוריה והוא במקור מכפר חטין ההרוס...על זה אני מדבר..

אז גם גוש קטיף בכיבוש? ../images/Emo3.gif

גם להם:"הבטחון הישראלי אוסר על אנשים לבוא לשם ...אנשים שצריכים לעזוב עיר לעיר אחרת ולא נותנים להם וממרמרים להם את החיים במחסומים זה כיבוש..." (מה שכתבת בערך)

Rotema3

New member
אבל!

אם כוחות צה"ל לא יהיו שם, ואם לא יעכבו אותם במחסומים-הבטחון יהיה בשפל, יהיו הרבה יותר פגועים, והרבה טרורסטים יצליחו להכנס. אין מה לעשות חייבים להיות מחסומים. עכשיו זה כבר ויכוח נוסח-ביצה ותרנגולת.

למעלה