אני פותחת את הערב של יום שני?

גואה4

New member
אם כבר העלת את זה...

מה דעתך על מפגשפורום ב
? אפשר לקנות כרטיסים דרך חבר (22 ש"ח, מציאה ממש!) ואם את יכולה לארגן לנו פינה לפרוס "פריסה" רצינית - אבל של בנות... ואיזה מדריכה שווה זה יכול להיות ע-נ-ק! דעתך? דעתכן? (דעתי - שכן, כמובן וברור) אולי בפורים, או באיזה שישי? או בחופש המעצבן הזה שיש לפני פסח...

א ו ח

New member
כן!

גם אנחנו נבוא. למרות שבדיוק אתמול מתוך הצורך העז שלי להיתלות באיזה עוגן שמח עתידי הזמנתי לנו נופש+כרטיסים לגן חיות אני בעד לפני פסח, מבטיח מזג אוויר טוב

תודה חמודה!

הלוואי! כמו שהגדול אמר לפני כמה שבועות "מזמן לא ראינו את גבי. הוא בטח ענק" אוףף אני רוצה ירושלים.

גואה4

New member
מותק, את לא בעניינים

גבי עבר מזמן לתורכיה (נכון? אני לא טועה בדברים כאלה בדרך כלל) אבל יש עוד שכמוהו...

הגופן

New member
אכן בטורקיה כבר כמה חודשים../images/Emo70.gif

אבל חולקת עלייך גואה - כמוהו אין עוד!!! מאז שהוא עבר שקט למטפלים הרבה יותר, אחחח איזה ברדקיסט שהוא היה!!! וגם זה היה מגניב לילדים שנולדו בערך איתו לראות שהם בני 5 וגם הוא!!! השמן הזה!!! אבל ברור שיש הרבה מה לראות חוצ ממנו..
(למה אין אייקון של קוף?? יש לנו מלא ומכל הסוגים!!!) ואולי מפגש הבא - בטורקיה!!

הגופן

New member
למה, למה הם קשים??

איך לעזאזל עושים את זה?? ומה זה "מחרוזת מתוכן ההודעה"?? למה לתת לאנשים הרגשה שהם מפגרים ולמה אי אפשר פשוט להכניס את הכתובת as is ???

הגופן

New member
אף אחת לא מגלה לי איך

אז אכתוב לך בקצרה, שהוא פשוט היה היפראקטיבי ביחס לחבורת הנשים שאיתו, וגרם להרבה כאב ראש למטפלים, מה גם שהוא באמת גדל ועוד מעט היה צריך להיפרד מהנקבות, וכזכור, יש כבר זכר בוגר בגן, "טדי", ושניהם יחד גם לא טוב, בקיצור, לא היה כ"כ מנוס מלמצוא לו בית אחר :(

ננסה להסביר

כשאת שמה לינק יש לך שתי אפשרויות. להוסיף לינק נפרד "כתובות אינטרנט נלוות" או לקשר ישירות ממילים בהודעה "מחרוזת מתוכן ההודעה". אם את רוצה לינק נפרד, תני לו שם, והוא יופיע למטה עם השם. אם את רוצה שהוא יתקשר להודעה עצמה, תכתבי את המילים שאת רוצה שהוא יופיע בהן, לדוגמה. תוודאי שאת מוחקת את ה HTTP שכבר מופיע, כי אם מופיעים שניים, הלינק לא ייפתח. בעקרון, את יכולה גם לשים לינק ישירות בטקסט שאת כותבת והוא אמור להישאר לינק. מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

הגופן

New member
או! תודה לך יקירה!!!

וגם כל הכבוד על ההשקעה בקישורים רלוונטיים!! (למרות שרציתי כתבה מהארץ שמסבירה למה בעצם הוא הולך כי גרעיני רביה אפשר גם אצלינו..) אנסה בהזדמנות לבדוק אם הבנתי את ההסבר!

יוליה323

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gifאוי זיגי,

כמה עצב מעוררים הדברים שכתבת. וכמה אני מזדהה עם התחושות הללו של כל שבת שניה, שקשה לצפות לה, ורק מחכים שתעבור. מאוד מסכימה עם שלוה, וגם עם מימור: אוהבת את השקט שיש בערב אחרי שהילדים נרדמים, המחשבה על הרוגע הזה בשנתם עושה לי טוב ושקט בלב. הלוואי ויכולתי לעזור יותר ולהקל, ובינתיים רק מאחלת שהשבוע והשבת יעברו במהירות (אוהבת את יום ראשון השמח...)
ובהזדמנות זו, גם לך א ו ח יקירתי, תחזיקי מעמד. זה לא קל, אני יודעת. מזדהה עם הקושי של הסביבה, הוא קיים וזה קשה.

יוליה -

את יודעת מה כן קצת מחזק אותי? זוכרת את תקופת המג"דיות שלכם, את הקושי והסיזיפיות וגם אני זוכרת את הודעת הסיום המרגשת שלך.. איכשהו - זה קצת נותן לי פרספקטיבה והבנה שהדברים הם ריגעים. בלי שאני אשים לב אני כבר אהיה בקיץ.. לא מתכוונת לכך שאני עכשיו מעבירה את הזמן מהר ושורדת בשביל הקיץ, אבל שהדברים הם גדולים יותר וגם מהשנה הזאת אפשר מאד מאד לצמוח. לא יודעת אם הבנת. העיקר שאני הבנתי :) תודה!

יוליה323

New member
אני צריכה לחשוב על זה

כי, באיזה שהוא מקום, הנחמה הכי טובה שאני יכולה לומר היא, שהזמן עובר, ושהזמן עושה את שלו. אבל ביום יום הקשה והסוחט הזה, בשבת שרודפת שבת שרודפת שבת, אין לזה באמת משמעות. לגבי הצמיחה מתקופה כזו, אני צריכה לחשוב. לא שיש לי ספק שגדלנו מזה, אבל המחיר, אוי המחיר...

למעלה