הייתי חייבת לרשום לך
כי הנה סוף סוף חזרתי. היו לי כמה ימים על אוטומט אז קראתי לצערי לא הגבתי. לא מצאתי לנכון לתת גביע על מה שעשה בעלך אבל מצד שני אני מאוד מבינה למה הרבה נתנו. לפעמים אנחנו לא חושבות שמגיע לו כל הכבוד אלא לנו, והאמת שרק לנו מגיע כל הכבוד. כואב לי לקרוא אותך ואת זיגי וגם את גואה שמתמודדות עם חיים לא קלים שמפריעים לזוגיות ולחיים המשפחתיים. אין לי מילים שיכולות לנחם יקירתי לצערי, הכאב הזה שמלווה אותך לכל מקום לפעמים פשוט בלתי נסבל. מה שנותר לעשות הוא להבין שזה מה שבחרנו (מאוד חשוב שזה יהיה ברבים) ואלו הם חייך ואלו אינם חיים של אחרים. אל תשווי בין המשפחות האחרות כי פשוט אי אפשר, זה לא אותו הדבר. נזכרתי שהשבוע באחד הראיונות עבודה שהייתי בהם התחלתי לדבר עם המזכירה ואיך שהוא מפה לשם הגענו לזה שאני מתחתנת ובעלי הוא איש קבע שחוזר פעם בשבועיים. פעם ראשונה לא קיבלתי מבט של רחמים אלא של תמיכה, היא אפילו אמרה שהיא מקנאה כי הציפייה הזאת שהוא יחזור הבייתה בטח מקיימת מערכת זוגית לוהטת גם אחרי הרבה שנים ביחד. יש יתרונות ויש חסרונות אבל מעל הכל יש אותנו. אמרת שבטח אנחנו אוהבות לשמוע אותך שמחה אז לא יקירתי אנחנו אוהבות לשמוע אותך אמיתית, ואם את רוצה לבכות ולכעוס אז תעשי את זה כי בשביל זה הוקם הפורום. שמתי לב שתקופה די ארוכה יש פה שיחות מאוד יומיומיות שלא הכי קשורות צבא לעומת העבר, זה טוב כי זה מראה שיש שגרה טובה דברים אחרים שבשבילם אנחנו מתפקדות למרות שתמיד ברקע יהיה החצי. תמיד פה בשבילך גם כשאת צוחקת וגם כשאת בוכה.