אני צריכה עזרה....דחוף!

בומבית

New member
אני צריכה עזרה....דחוף!

ההרשמה לרפואה, בשלוש האוניברסיטאות סגורה...., אתם יודעים האם אפשר לעשות משהו....אם כן מה?????????????????? ואם אי אפשר בשום דרך, מה כדאי?? בבקשה חברה, אני מיואשת....קיבלתי אתמול את הציונים של הפסיכומטרי, והוא ממש טוב לרפואה....

קודם כל ברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif

את יכולה לנסות להגיש בקשה להרשמה מאוחרת לרפואה, אולי זה יעזור. יש כאלה שאישרו להם את זה. אני לא בטוחה שיאשרו לך, כי עוד שבועיים בערך יתחילו כבר לזמן לראיונות ויכול להיות שכבר מאוחר מדי. במקרה הכי גרוע, הרווחת עוד שנה של חופש לפני הלימודים.

בומבית

New member
תודה רבה-

איך נרשמים בהרשמה מאוחרת????????????? הרף שלי עולה על שלוש האוניברסיטאות, יכול להיות שזה ישפיע???????????.. אולי כדאי ללמוד שנה משהו אחר?

תירגעי, תנשמי עמוק...

את צריכה להתקשר לאוניברסיטאות ביום ראשון על הבוקר ולשאול. יש פרוצדורה מסודרת של הרשמה מאוחרת. את בטח תצטרכי לכתוב מכתב הסבר או משהו כזה. שנה במשהו אחר זו החלטה שלך. אם זה יהיה במקצוע מדעי, זה יכול לתת לך פטורים לשנה הראשונה של רפואה וככה להקל עלייך קצת. אבל לדעתי, יותר כדאי פשוט לקחת את השנה הזאת בתור עוד שנה של חופש ולאגור כוחות לקראת הלימודים.

בומבית

New member
הלחץ גואה----

אני מודה לך מאוד! רק עוד שאלונת, את חושבת שלימודים במקצוע אחר, לא קשור, יכול להעיב על הסיכויים להיכנס לרפואה שנה אח"כ? כי אני חייבת ללמוד כבר....

בומבית

New member
גם אם זה מקצוע לא קשור?

ואיך זה יראה אם אני עוזבת מקצוע אחרי שנה....?

את יכולה בשקט ללמוד משהו לשנה

ואח"כ להתקבל לרפואה. זה לא שתעזבי את הלימודים האלה כי לא הלך לך או משהו כזה. את תעזבי כי תתחילי ללמוד רפואה.

סיון87

New member
אושרית

אבל אם היא תלמד משהו אחר ותנסה להתקבל לרפואה יסתמכו על הציונים בשנה הראשונה לתואר, לא? ואם יש לה ציונים טובים לא בטוח שכדאי סתם לבזבז כוחות על משהו אחר ובסוף זה עוד עלול להכשיל אותה,כי אין ערובה שציוניה בתואר יהיו גם כן טובים. את המומחית...לעצתך..

ממש לא

יסתמכו על מה שייתן לה את הסכם הכי גבוה, אין כאן שום סיכון. אם זה יהיה במשהו שלא קשור לרפואה איכשהו, הסיכויים שיתייחסו לזה עוד יותר קטנים.

בומבית

New member
הבנתי שבראיונות הדגש הוא-

על למה אתם רוצים ללמוד דווקא רפואה, ועד כמה זוהי באמת מטרתכם, האם לימודים במקצוע אחר יכולים להעיב על סוג התשובה שתינתן, ועל הסיכויים להיכנס לראיון בשנה הבאה??????

לא, אני לא חושבת שזה יעיב

על סיכויי הקבלה שלך. לדעתי זה רק מראה שיש לך עוד תחומי עניין חוץ מרפואה ושרצית להרחיב קצת את הידע שלך גם בתחומים אחרים לפני שאת נכנסת לרפואה. לדעתי, אם תסבירי בראיון שפספסת את ההרשמה לרפואה בשנה הקודמת ובגלל זה התחלת ללמוד משהו אחר בינתיים, מה שנקרא "בשביל הנשמה", זה רק יוסיף לך נקודות ולא יגרע.

בומבית

New member
לטינית.........תודה רבה שוב-

על העזרה והתמיכה, אני באמת מבולבלת כבר.............אני רק יודעת שבתור אדם שהלימודים שלו הם החיים בעצם, אני חייבת כבר להכנס לעולם הזה, את חושבת שיש סיכוי להרשמה מאוחרת?

האמת שאני בספק

כי עונת הראיונות כבר ממש קרובה, הם רק חיכו לציוני הפסיכומטרי כדי להתחיל לזמן אנשים. אבל תנסי, אני לא חושבת שזה יזיק.

בומבית

New member
העניין הוא שאני מ-פ-ג-ר-ת

הלוואי ויכולתי לומר אחרת, אבל אני חשבתי שברגע שמגיעים הציונים, אז נרשמים, ובכלל הבנתי שבעברית למשל, ההרשמה הסתיימה כבר במרץ!

הבחורה רוצה ללמוד

אז שתלמד
זו החלטה שלה מה לעשות עם השנה שיש לה עד שהיא תתחיל ללמוד רפואה. אם היא רוצה ללמוד משהו אחר בינתיים ולא לעבוד/לטייל/לטוס להוואי, אז שתהנה. להזיק, זה לא יזיק.

natalysh

New member
סתם שאלה... החלטת שאת רוצה רפואה

בגלל ציון הפסיכומטרי?

בומבית

New member
ממש לא, זה החלום שלי מגיל 4

זו תמיד הייתה השאיפה שלי, אבל אם ההרשמה נגמרה, ואין עוד מה לעשות, אז למה לא ללמוד משהו בינתיים?

למעלה