אני קורא לכם להריע!

forgottensoul

New member
אני קורא לכם להריע!

<P>מאז שאנט, הסולנית החדשה של נייטוויש נבחרה ללהקה, אני שומע תלונות רבות מחבריי הטוענים שבחירה זו הייתה שגויעה וש"טארייה הייתה הרבה יותר טובה".</P> <P>לדעתי, האלבום החדש "DARK PASSION PLAY" פשוט מדהים. אחד האלבומים הטובים ביותר שיצא לי לשמוע מימי. כמעט כל שיר שם הוא ברמה מדהימה ובלתי נשכחת.</P> <P>המוזיקה מהממת ואפית (EPIC) יותר מתמיד. המילים מרגשות ויפות (בעיקר למי שיודע על מה תומאס כתב אותן). והביצוע?-מעולה. כן כן. גם הביצוע של אנט. </P> <P>נראה שרבים פשוט לא מצליחים לקבל את זה שנייטוויש שינו מעט את סגנונם ושאנט לא שרה בסגנון אופרה.</P> <P>ועד כמה שאהבתי את שירת האופרה של טאריה, היא לא באמת הייתה ברמה עד כדי כך מדהימה.</P> <P>לא בשביל זמרת אופרה לפחות...</P> <P>חוץ מאולי בכמה שירים נפרדים כגון PASSION OF THE OPERA היא לא הראתה יכולות ווקליות מדהימות בכלל. היא הייתה זמרת אופרה בינונית מינוס שהצליחה בזכות הסגנון המדהים של שאר הלהקה.</P> <P>ועובדה, שהיא הצהירה שאם יקבלו אותה לשיר אופרה היא תעזוב את נייטוויש. אך אף אחד לא קיבל אותה...היא פשוט לא הייתה טובה מספיק.</P> <P>אנט לעומת זאת היא עניין אחר לחלוטין. סגנון השירה שלה שונה לחלוטין והיא נבחרה מבין מתחרות רבות. ומסיבה.</P> <P>קולה רך ונעים בשירים כמו EVA וחזק ואפי בשירים אחרים כגון BYE BYE BEUATIFUL. היא נשמעת מעולה בדואטים שהיא עושה עם מארקו שפשוט לא קיבל מספיק קטעי שירה באלבומים הקודמים. (והוא בהחלט שר מעולה). והיא מראה יכולות ווקליות מרשימות בסוף השיר MEDOWS OF HEAVEN.</P> <P>בדיוידי של נייטוויש END OF INOCENCE תומאס טוען שכאשר הם לקחו את טארייה הם בכלל לא ציפו לזמרת אופרה. הם פשוט רצו קול נשי בלהקה. וכעת סוף-סוף תומאס מסוגל להשלים את החזון שלו לגבי הלהקה. ואני מעריך את נייטוויש על האומץ לשנות מעט סגנון עם החלפת הסולנית. </P> <P>כי אם הם היו לוקחים זמרת אופרה בסגנון של טאריה הם היו כצייר המפחד להשלים את הציור המדהים שבראשו רק כי הקהל כבר אוהב אותו כפי שהוא.</P> <P>היצירה עתה מושלמת.</P> <P>ונייטוויש לא נשמעו טוב יותר מעולם!!!</P> <P>הייתי רוצה לציין משהו נוסף לכל חובבי נייטוויש שהולכים להופעה אך לא מסכימים עם דעתי.</P> <P>הבחירה נעשתה, ואין דבר שנוכל לעשות על מנת לשנותה.</P> <P>כל מה שנשאר לנו הוא לתמוך בלהקה שאנו אוהבים, ולתת להם את המוטיבציה לעשות את סיבוב ההופעות הזה בצורה המושלמת ביותר ולהוציא עוד אלבומים מעולים.</P> <P>ולפי כך, אני קורא לכם להריע ולצעוק "אנט! אנט!" בסיום אחד מהשירים בהופעה בארץ.</P> <P>ישראל היא תחילת סיבוב ההופעות הזה והם חייבים להרגיש שהם עשו את הבחירה הנכונה ושהמעריצים לא עזבו אותם.</P> <P>וגם אנט חייבת את העידוד הזה מכיוון שאני בטוח שהלחץ מההשוואות שלה לטארייה לא קל בשבילה.</P> <P>בבקשה מכם. גם אלו שמעדיפים את שירתה של טאריה לצלילי המנגינות המוכרות. עשו זאת למען המורל של הלהקה שאתם אוהבים. מורל שהם כ"כ זקוקים לו.</P> <P>וכמובן-תהנו בהופעה!!!</P> <P>NIGHTWISH4EVER!</P> אתם תצטרכו לסלוח לי על הP וה/P. העתקתי את זה מהבלוג שלי וזה מעתיק עם הקוד ירידת שורה... אז...מי איתי?!!!! שנבחר את השיר שבו נצעק את זה :p

lacrimosa girl

New member
זה הכשרון המיוחד שלנו. ../images/Emo189.gif

אבל תחשוב על זה רגע- אתה בא לפה עם סדנת "שפר את עצמך." בד"כ זה הפוך...

shirlapes

New member
וואלק...

יהיה נחמד אם כולם יפרגנו לאנט בהופעה, גם אלה שלא אוהבים אותה, כי זאת הופעה ראשונה ובטח כל הלהקה תהיה בלחץ... אבל משום מה לא נראה לי שכולם יפרגנו.

היויו

New member
מה שאתה מבקש בעייתי...

אנשים יריעו לפי הביצועים. אם הביצועים יהיו על הפנים, שום דבר שנסגור פה לא יעזור כי אנשים פשוט ינטשו את הלהקה. אף אחד לא ישמע את האלבומים שהוא לא אוהב, בדיוק כמו שמעריצים וותיקים של מטאליקה (עד הWhite Album) לא מוכנים לשמוע את LOAD וכל מה שבא אחריו (ואני בתוכם). אם הביצועים יהיו מעולים - את הלא צריך לשכנע אף אחד להריע, זה כבר יקרה לבד. אני מקווה שכולנו נהנה ולא נתאכזב, וממה שאנט אמרה לי - היא עובדת על הקול שלה והיא עושה את הכל כדי שנהנה ונופתע לטובה (כן, אני זה שראיין את תומאס ואנט).

forgottensoul

New member
ברור שיריעו

אני פשוט רוצה להפנות את תשומת ליבם של האנשים לחשיבות של להריע ספציפית לאנט ולא רק ללהקה כולה. ולגבי מה שאמרת על מטאליקה אז לדעתי זה לא קשור. כי DARK PASSION PLAY מעולה!!

dralan

New member
זו בדיוק הנקודה - לדעתך

אני למשל לא חושב שהאלבום הזה מעולה (ככלל). יש בו אמנם שירים טובים, אבל יש גם לא מעט די מעפנים לדעתי :p

forgottensoul

New member
אבל זה לא כאילו לא תקשיב לאלבומים החדשים שלהם

נכון? אז למה לא לפרגן ולתת להם את המוטיבציה להוציא עוד ועוד ולמשיך לתת לנו להנות מהמוזיקה הנהדרת שלהם?

The Cat Woman

New member
כי זה יהיה צבוע ולא אמיתי?

איך אתה יכול לבקש מאיתנו לעמוד ולהריע לאנט כאילו היא מרכז עולמנו? מה אתה, אלוהים או משהו? אני לא הרגתי אותם לגמרי אבל אם נייטוויש עשו פאלטה בבחירתה של אנט וזה יתברר כך בצורה הכי גרועה בהופעה- אני אמנם לא אצרח "בוז" כי בכל זאת שאר חברי הלהקה מדהימים ומגיעה להם הערכה גם על ההשקעה באלבום, אבל אני לא אפרגן על משהו שאני לא מאמינה בו. אם הם עשו טעות- הם צריכים להיות מודעים לה.

forgottensoul

New member
אבל את רואה מה את עושה?

את ישר מתייחסת אליהם כ"עשו טעות". זה ממש לא בסדר ולא נכון לדעתי... וזה מה שהכי מרגיז אותי. את אפילו לא שמעת את ההופעה עדיין ואנט היא כבר טעות בשבילך.

dralan

New member
נו באמת קריאות מבויימות? P:

אנט תקבל קריאות הערצה באופן טבעי אם זה יגיע לה :p

forgottensoul

New member
אני פשוט אומר את זה לאנשים שהעדיפו את טאריה

יהיה נורא חבל אם המעריצים יגרמו לנייטוויש להאמין שביחד עם טאריה הלכה כל הלהקה. אם נריע לאנט אז הם ידעו בפירוש שNightWish lives on. With or without Tarja ובאמת...אנשים...תחשבו איזה לחץ זה בטח בשבילה. אין חובב נייטוויש שלא משווה אותה עם הסולנית הקודמת. זה יהיה רק הוגן לפרגן לה קצת

Liquid Dreams

New member
טוב, אולי תפסיק?

אם יש פה מישהו שלא מתכוון לפרגן לה, אתה לא תצליח לשכנע אותו.

forgottensoul

New member
למה שאני לא אצליח?

דבר ראשון אולי זה מופנה לאלה שהם נייטרליים בנושא ולא אנטי. ודבר שני מז"א "לא אצליח לשכנע אותם"? ככה זה עובד לא? אני מביע את הדעה שלי במטרה לנסות לשכנע אנשים. זה נורמלי בכל דיון וזה טיפשי להגיד לי להפסיק כי גם ככה הם לא ישתכנעו :\

The Cat Woman

New member
אבל אתה די מפגר בנאדם...

אל תיפגע, כולם פה כאלה נחמדים ועונים לך בסבבה, אבל אני גם ככה ידועה בתור אחת לא נחמדה לאנשים מציקים... אז לא מזיז לי מה תחשוב עלי- אני פשוט רוצה שתקלוט מה שכולם רוצים להגיד לך ולא רוצים להישמע מגעילים- קודם כל, ברגע שאתה כותב בפורום- ההודעה שלך מופנית לכולם ככלל וכמעריצים של נייטוויש. דבר שני, לא זה לא עובד ככה! אתה לא יכול לשכנע אנשים להיות צבועים ולעשות מעשים שהם לא מאמינים בהם! רק אנשים טיפשים נופלים בפח כזה... בחייך- אם רוצח יגיד "שכנעו אותי לרצוח" תאמין לו? מן הסתם שלא! דבר שלישי, מה שאתה מנסה לעשות פה זה קמפיין פרו-אנט בכל מחיר ומה שאתה יוצר פה זה רק תגובות אנטי אם שמת לב... אתה עושה את זה בדרך הכי לא נכונה והכי טיפשית שיכולה להיות וכמו שאמרתי- אתה יכול לראות את התוצאות ההפוכות. ולא, זה לא דיון מה שאתה עושה פה. זה חפירה לא נחוצה ולא לעניין בכלל. כמו לנסות לשכנע את כולם לסגוד לאלוהים... דברים פשוט לא עובדים כך! מצטערת! יאללה ביי. חסל סדר חפירות.

למעלה