אני קורא לכם להריע!

alonk100

New member
היום שבו ניסוחים שלי ייכנסו לפסיכומרי

הוא היום שבו ילמדו נייטוויש לבגרות בספרות...

alonk100

New member
*פסיכומטרי(פסיכומרי, אגב, היא אחותה חולת הנפש

של בלאדי מרי).

TheImpactBoy

New member
חחח טוב, אני חושב שקצת רצחנו אותו...

מצטער בשם הפורום אם פגענו בך או שירדנו לפסים אישיים... זה נושא רגיש (מסתבר
) אצל חברי הפורום... תבין אותנו חחח

alonk100

New member
../images/Emo45.gif

אנשים פה ממש "אלימים מילולית"... יש ביטוי כזה "אל תתווכח עם אידיוט, אנשים עלולים שלא להבחין בהבדל". ממליץ לכם ליישם. (עכשיו מישהו חייב להגיב לזה אחרת אני יוצא אידיוט P: )...

שמע,אנחנו רגילים לפתור ויכוחים בדרכים

אלימות
חחח סתם.אני בטוחה שאף אחד פה לא התכוון להשמע "אלים".פשוט הבחורצ'יק שפתח את הדיון גרר את כולם לזה,בכך שהוא ניסה לשכנע אותנו יתר על המידה בכך שהוא צודק.הוא סתם התעקש ונוצר מצב לא נעים.

lacrimosa girl

New member
קח בחשבון

שאנשים כאן חיים אחוז גדול מהחיים שלהם בתוך מערכת שמתבססת על מילים כתובות ולא על דיבור, אז א. קל מאוד להוציא דברים מהקשרם ב. הם מפתחים שיטות להביע בדיוק את מה שהם רוצים.
אז כמו שקארין אמרה, אולי היתה כאן באמת מזימה זדונית לגרום לו לקפוץ מהגג של עזריאלי?

alonk100

New member
כן כנראה שאת צודקת

אמנם אני חושב שהבנתי כמו שצריך את הדברים עצמם ואת ההקשר שהם נאמרו בו, אבל כנראה שהרבה יותר קל להיות בוטה מאחורי מקלדת. whatever...

alonk100

New member
זה ביטוי, אל תיקח אותו מילולית

אני מאמין שאתה לא מטומטם, אלא רק קצת נודניק לפעמים... זה בסדר, קורה לכל אחד...

alonk100

New member
הה ועוד משהו

אם היינו בחיים האמיתיים (המקום שאני מעדיף לתקשר בו...) ואכן היית אידיוט והייתי מבין את זה - לא הייתי אומר לך "יא חתיכת אידיוט/סתום/קוף" או משהו כזה אלא פשוט שותק ומסיים את הויכוח. זאת המשמעות של הביטוי, ובזאת סיימתי את פרשנויות הביטויים שלי להיום(עכשיו שאני חושב על זה אני לא יודע מאיפה הבאתי את הביטוי הזה, בטח מבזוקה או משהו).

The Cat Woman

New member
אההה סליחה... אני יוצאת דופן!!!../images/Emo88.gif

all arise אני, כשופטת הראשית פה (נו... עם כל הפטישים האלה מישהו יכול להתווכח איתי בכלל?) לא מתנצלת ולא נעליים. נא לא להתנצל בשמי.
you may sit now this trial has been adjourned

למעלה