אני קורא לכם להריע!

forgottensoul

New member
אני לא חושב שלעשות את זה יהיה צביעות

גם אם לדעתי טאריה הייתה מתאימה יותר מאשר אנט אז הייתי טוען שכדאי לעשות את זה. מהסיבה הפשוטה שזו הייתה ההחלטה של הלהקה, ואם זה מה שהן החליטו, כנראה שיש לכך סיבה. אנט טובה! וזה לא משנה האם היא פחות מתאימה או יותר מתאימה מטאריה. ואם נריע לה נדגיש בדיוק את זה. אנט טובה. ולא צריכה לחיות את כל הקריירה שלה בלהקה כצל של טאריה.

The Cat Woman

New member
זו האמ-אמ-אמא של הצביעות

שורה תחתונה- אם אנט תהיה טובה, גם אני אריע לה... זה לא משנה מה שאני חושבת. אבל אם אנט תתברר כחרא טהור, אני לא אריע לה! כמו שאמרתי- לא אצעק בוז... אבל גם לא אריע אם לא ארגיש את זה מבפנים. זהו. מה אנט צריכה או לא צריכה ומה שהיא מרגישה מעניין לי ת'תחת. היא הצטרפה ללהקה קיימת אחרי שהסולנית הקודמת הועזבה- משמע, היא צריכה להתמודד עם ההשלכות.

alonk100

New member
תקשיב אחי

להקה זה לא משפחה. זה לא משהו (לפחות ככה אני רואה את זה) שאתה אמור לדבוק בו ולתמוך בו בשעות הקשות בצורה עיוורת וללא תנאי. נכון שאוהדים מושבעים ואמיתיים צריכים לתת קצת זמן וקצת ניסיון ללהקה להתחבר, אבל להקה אמורה לספק מוזיקה, ומוזיקה טובה. הם יודעים את זה טוב מאוד תאמין לי, והם עושים מזה הרבה מאוד כסף. ברגע שהם כבר לא עושים את זה - סורי, אני לא אמור לשבת להחזיק להם את היד. אגב, איך אתה יודע שאם לא נריע - לא יקרה ההיפך - הלהקה תבין שטאריה הייתה הכי טובה ותחזיר אותה(או זמרת עם סגנון דומה)?

היויו

New member
אם תקרא את הראיונות עצמם, תראה שהם לא חושבים

ככה. הם יודעים שנייט לא היתה טאריה לבד ושטאריה לבד לא תוכל לבנות נייטוויש חלופית. תומאס בטוח לחלוטין ביכולות של אנט ומפרגן לה מאוד, ומצד שני אנט עושה ככל שביכולתה להראות שהקרדיט שנתנו לה ניתן לה בצדק ולא בחסד. אם האלבום טוב או לא - זה עניין של טעם.יש אנשים שלא מסוגלים בכלל לשמוע את הסגנון ומעדיפים אייל גולן או בריטני על זה. להם אתה יכול לאמר "נייטוויש להקה מעולה אתם תראו שאני אצליח לגרום לכם לאהוב אותה ולבוא ולהריע לאנט בהופעה"? ברור שלא.זה הרי מגוחך.מוסיקה היא עניין של טעם ושל דעות.וטעם זה דבר שמשתנה עם הזמן,בדיוק כמו המוזיקה שכל להקה עושה. אם DPP מתאים לך או לא - זה דבר שרק אתה יכול להחליט ואף אחד לא יכול להחליט בשבילך ולאף אחד אין זכות גם לנסות לשכנע אותך, שכן זה הטעם שלך בלבד.ובדיוק אותו דבר כמו לגבי אנט. תן לאנשים לשמוע אותה קודם בלייב, לפני שתנסה להטיף לכמרים (אם לנסות לתרגם את האמרה מאנגלית).

forgottensoul

New member
ברור שהם אומרים את זה

מה חשבת שהם יגידו? "תשמעו מעריצים. אנחנו בחיים לא נהיה טובים כמו פעם כי אין לנו טאריה אז אנחנו כבר פשוט לא זה... אה כן. ואנט בחיים לא תשתווה לטאריה. אבל זה מה יש. בבקשה תקנו את האלבום החדש". ברור שהקצנתי וברור שזה גם לא מה שהם חושבים... אבל זה רק הגיוני שהם דואגים שיהיו מעריצים שילכו ביחד עם טאריה. וגם אני לא הייתי מודה בזה. בפני קהל המעריצים הם חייבים להראות הכי בטוחים שאפשר. זה רק הגיוני.

היויו

New member
ררר... ../images/Emo46.gifאתה מדבר שטויות מבלי לדעת על מה אתה

מדבר. הלהקה התפרסמה בין היתר בגלל הייחוד הווקאלי של טאריה. אם לא טאריה והטקסטים של תומאס, לא היה הרבה הבדל בין נייט לאפיקה לWT לכל להקת סימפוניק אחרת. אבל הטקסטים והביצוע האופראי שלהם הם מה שהביא לפריצה של נייט מעל האחרים.הם מה שמשך את קהל המעריצים. ואחרי ההכרזה שלא יהיו יותר ביצועים אופראיים של השירים שלהם (כי אנט פשוט לא יכולה לבצע אותם, זו עובדה) חלק גדול מהרפרטואר של נייט הולך פשוט לאיבוד אם זה BOTB ואם זה WAYFARER ואם זה חלק גדול מCC וכמעט כל AFF. פשוט אין מי שיכול לבצע אותם וחבל כי יש שם שירים שאיתם אנשים התחילו והגיעו לנייט ובגללם הם מעריצים (ככה הם התחילו ולכן זה תמיד יישמר להם כפינה חמה, כמו שהרבה התחילו עם נימו). נכון שהלהקה היא לא רק טאריה.אבל זה שאתה בא וקובע עובדה שכולנו צריכים להריע לאנט כי אתה יודע שהיא לא פחות טובה ושDPP זה הלאבום הכי טוב להם ... שיבושם לך.אתה יכול להריע אם כל כך בא לך.אבל אתה יוצר פשוט אנטגוניזם (לך תחפש במילון מה זה) מול אנט ולמרות שכשדיברתי איתה היא היתה ממש נחמדה וזה, מה שיקבע עבודי יהיה ,מה לעשות - איך היא מבצעת שירים קודמים של נייט, וטזה יהיה רק בלייב בהופעה. עכשיו אני מבקש ממך לחשוב טוב טוב לפני שאתה עונה כי התגובות שלך הצליחו להכעיס אפילו אותי (וזה לא מעט) ויגידו לך רוב הגולשים פה שאותי לא הצליחו להרגיז כאן עדיין פשוט כי אני לא מתעצבן מהר כבנאדם. הנסיון שלי לימד אותי להרגע ואני מציע שתלך לרעות את מקנך והציע את ההצעות שלך במקומות אחרים, כי כאן ככל הנראה - כבר לא תקבל תמיכה.

forgottensoul

New member
וואו...חבר'ה. תורידו הילוך...

עוד שנייה אתם מחפשים איפה אני גר ועומדים מתחת לבית שלי עם לפידים וקלשונות. קצת אנושיות וקצת יחס מכובד. מה ביקשתי? אין לי שום צורך "ללכת למילון". אני יודע מצויין מצה זה "אנטגוניזם" ולא צריך לעשות ממני אידיוט רק כי אתה לא מסכים עם הדעה שלי. ולנושא: ואתה אומר את כל הדברים האלה כאילו נייטוויש בכלל לא חשבו על זה. אתה לא חושב שבחזרות היא *כן* ביצעה את השירים הישנים? אם הם, היוצרים של המוזיקה הזאת, מסוגלים לאהוב את השירים הישנים שלהם בביצוע שונה, אז אני לא רואה שום סיבה שהמעריצים יהיו אטומים ויגידו "אם זה לא קול אופרה אז זה כבר לא שווה". וגם בבקשה אל תעוות את הדברים שלי. לא אמרתי שצריך להריע לה כי DPP הוא האלבום הכי טוב. אני יותר ממקבל את זה שיש פה אנשים שלא מסכימים עם הדעה הזאת. וזה רק עניין של טעם. אני אומר שצריך להריע כי זו הבחירה שלהם וצריך לבוא עם ראש פתוח לביצוע השירים בצורה שונה ולא להעלות את אנט על המוקד עוד לפני ששמעתם בכלל את ההופעה. וזה מה שחלק מהאנשים עושים פה. אשמח מאוד אם תחליט להגיב על זה לעניין ולא תענה לי ב"הצלחת כבר לעצבן אותי" וב"תכנס תבדוק במילון" וכדומה.

אנחנו מעדיפים גרזנים

The Cat Woman

New member
מצטערת, אני לא אדם צבוע

אני לא אריע "אנט, אנט" למשהו שאני לא מאמינה בו.

forgottensoul

New member
מה שאני מנסה לשכנע פה

זה שיעלו את המורל של הלהקה...בגלל שאנחנו הראשונים בסיבוב ההופעות. וזו באמת הדרך הכי טובה לעשות את זה. אני לא מנסה לשכנע אתכן שעדיף אנט על טאריה. זה רק עניין של טעם. והטיעונים שהצגתי ל"למה אנט עדיפה על טאריה" לא נועדו לגרום לכם להעדיף אותה. אלא בשביל לגרום לכם להעריך את מה שהיא תורמת ללהקה בזכות עצמה ובלי קשר לטאריה. ובשביל לגרום לאנשים להבין את הבחירה של נייטוויש למרות שזה נראה קשה להבין את זה...

TheImpactBoy

New member
לדעתי כתבת ערמות של בולשיט

ואני לא מסכים עם דבר. אם נייטוויש של עכשיו משקף את השיא, לא אהבת את נייטוויש, אלא להקה אחרת.

forgottensoul

New member
מאוד אהבתי את איך שהם היו אז

הם היו מעולים! אבל תמיד יש מקום לשיפור. והם הוכיחו את זה... לדעתי זה באמת השיא. אני לא מצפה מכם להסכים עם זה. זה באמת רק עניין של טעם. אבל זה שלדעתי זה האלבום הכי טוב והשיא שלהם זה לא המסר שאני מנסה להעביר פה בכלל...

ש נ י1

New member
זאת הודעה ארוכה וחסרת פואנטה

אתה רוצה לצעוק בהופעה? אז תצעק ומי שרוצה יצעק יחד איתך. בסך הכל, אם היא תיתן הופעה טובה התגובות יהיו בהתאם... אין פה הרבה משחקים. ובקשר להשוואה בין אנט לטאריה, אם משווים בינהן על המשקל של יכולות ווקאליות אז ברור שטאריה לוקחת... זאת השוואה טכנית לגמרה, אבל כל הקטע של התאמה ללהקה וכ'ו זה עניין של טעם אז ברור שיהיו אנשים שלא יסכימו איתך. ובקשר לדברים שאמרת "בדיוידי של נייטוויש END OF INOCENCE תומאס טוען שכאשר הם לקחו את טארייה הם בכלל לא ציפו לזמרת אופרה. הם פשוט רצו קול נשי בלהקה. וכעת סוף-סוף תומאס מסוגל להשלים את החזון שלו לגבי הלהקה." תאמין לי שאם טאריה לא הייתה מוצאת חן בעיניהם הם היו מחליפים אותה כבר בהתחלה ולא מקליטים איתה 5 אלבומים, אז תעשה טובה... "ועובדה, שהיא הצהירה שאם יקבלו אותה לשיר אופרה היא תעזוב את נייטוויש" מאיפה הבאת את זה?? לטאריה הייתה קריירת סולו בנוסף לנייטוויש והיא כן שרה באופרות עד כמה שידוע לי...

forgottensoul

New member
אם החזון ללהקה היה שירת אופרה...

אז הם היו לוקחים עכשיו זמרת אופרה ולא את אנט. לא אמרתי שטאריה לא מצאה חן בעינייהם. אבל החזון המושלם היה שונה... ועובדה שברגע שהייתה להם ההזדמנות לשנות משהו (וכשאני אומר הזדמנות אני מתכוון שהם העיפו אותה מסיבות אחרות לגמרי) אז עובדה שהם לקחו זמרת בסגנון אחר.

forgottensoul

New member
חחחחחחחחחח

הרגת אותי מצחוק הרגע. אבל מה הקשר לנבואה אם אני רואה שהם *כבר* לקחו סולנית שונה?

למעלה