אני קורא לכם להריע!

הם לקחו סולנית שונה

בשביל שתיפסק ההשוואה לטאריה! הרי אם הם היו לוקחים זמרת אופרה ההשוואות לא היו נגמרות ובגלל שהקול של אנט כ"כ שונה מהקול של טאריה אז אין בכלל מקום להשוואה

forgottensoul

New member
זו כפי הנראה באמת אחת הסיבות.

אז דבר ראשון-עובדה שכן ממשיכים להשוות. וזה טיפשי שעושים את זה ועוד ברוח כזאת תוקפנית. ודבר שני- אי אפשר להגיד שהם עשו את זה "רק כדי שלא ישוו". את/ה לא יכול/ה להגיד לי שהם לא חשבו על איך תצא המוזיקה כתוצאה מכך...זה די טיפשי לא?

lacrimosa girl

New member
לא הבנת אותי

מה אתה מתיימר לדעת מה היו השיקולים שלהם בכל רגע נתון? ואם אתה אכן יודע בבטחה, גלה לי איפה למדת, כדי שאוכל לדעת גם.

forgottensoul

New member
הסקתי שאם הם בחרו אותה

אז הם אוהבים את הביצוע שלה לשירים ורואים את הלהקה בכיוון הזה. כולל השירים הישנים. אני לא מבין למה אני צריך להיות נביא בשביל לראות את זה :-S

ש נ י1

New member
את לא מכירה את התמונה המפורסמת

שתומאס גידל זקן ונשען על המרפסת ואמר "יש לי חזון..." אהה בעצם נראה לי שאני מבלבלת אותו עם מישהו אחר

forgottensoul

New member
חחחחחחחחחח

דמיינתי את זה XD אם אני אהיה מספיק משועמם בסופ"ש אז אולי נסדר ריזה משהו בפוטושופ :p. ועכשיו ברצינות- הוא כמה שנים בלהקה הזאת. את לא חושבת שיש לו תמונה מלאה בראש של איך הוא רוצה שהיא תראה?

LadySilkworm

New member
תומאס בהתחלה לא צירף תופים

וגיטרות חשמליות ללהקה, ככה שהחזון המושלם ללהקה כנראה יהיה..לא להקת מטאל בכלל? אני לא חושבת שתומאס בכלל חשב על לצרף למשל סולן ללהקה, אבל עובדה שהוא צירף את מרקו! אז מה שאני רוצה להגיד הוא שדברים משתנים, ואי אפשר לדעת מה החזון המושלם של הלהקה. אני חושבת שכולם רוצים לעשות מוזיקה וזהו. שאיפה לשלמות זה קצת חבל, כי זה אומר להגדיל את הציפיות מאלבום לאלבום עד שהכל יכול להתפוצץ מרוב "שלמות". אז לא, אני לא חושבת שהלהקה המושלמת בעיני תומאס היא להקת מטאל עם סולנית לא אופראית, אני חושבת שאחרי שהם פיטרו את טאריה הם רצו לצרף סולנית שתביא משהו אחר ללהקה, במקום להמשיך עם האופציה הכ"כ ברורה של זמרת אופרה.

lacrimosa girl

New member
בקשר לסולן אני דווקא לא ממש מסכימה

כי הוא חזק בדואטים...בכל אלבום יש לפחות אחד כזה. ^^ אבל אני מסכימה, אין לו "חזון." יש לו רצון ליצור מוזיקה שהיא הכי טובה בעיניו, ככה זה כל אמן.

ש נ י1

New member
שום חזון ושום נעליים

הייתה להם זמרת אופרה במשך הרבה שנים, עכשיו הגיע הזמן לדעתם לשנות סגנון ולהתרענן אז הם לקחו זמרת שונה... זה כל הסיפור.

forgottensoul

New member
אולי באמת אני תופס מהם יותר מדי

כשאני אומר שזה קשור לחזון של כמה שנים לפני. ואולי לא... צריך לעשות איתו ראיון ולשאול אותו (הייתי צריך להזכר לפני זה מה?) ANYWAY הם שמעו את הביצועים שלה לשירים המקוריים שלהם ואהבו את זה. אז למה שאנחנו לא נאהב? נראה כבר בהופעה...אני אופטימי. :)

lacrimosa girl

New member
אם זה באמת היה חשוב לך,

הייתי חושבת שהיית טורח להוריד את הP למיניהם. ותומאס עוד יכיר את דעתי עליו
בסיוען של בנות הפורום כמובן...נסדר את העניינים
ועכשיו בענייניות - אוך תעשה לי טובה. קריאות מבויימות ותכנוני תחושות זה דבר מה-זה מפגר. אני לא יודעת אם אני הולכת "להריע" בכלל בהופעה...אני לא טיפוס שמריע. מצד שני, אם אני אתלהב ואכנס לשוונג אני עוד יכולה להמרח על הבמה בלי קשר להיא שמזייפת על המיקרופונים. משמע- לך תמצא לך משהו יותר מועיל לעשות במזנך הפנוי...כמו להציל את כלבי הים, למשל.
הכל ברוח טובה, כן?

forgottensoul

New member
מצטער. העצלנות שלי חזקה ממני אז לא הורדתי את

הP. ולגבי כלבי הים....בכיף :p אז מתי יוצאים להציל אותם? ^__^

אני קורא לך להבין את הדבר הבא.

יש מקש גדול באמצע המקלדת, רשום עליו ENTER. סימן של חץ עקום כזה. שתמש בו. עד אז, שמישו יתמצת לי מה הוא רוצה בבקשה...

LadySilkworm

New member
הוא רוצה לגרום לנו להריע לאנט בהופעה

ולשכנע אותנו שהיא הבחירה הכי נכונה בשביל הלהקה.

למעלה